Vymenen HVB a stale nebrzdi

Více
14 roků 8 měsíců zpět #31 od MarianBarton
HVB byl ok, kdyz byl sundan z jednoho auta a mam ho od dobreho zroje, motor je 1,6 dvojvacice, podtlak chodi, odvzdusneny na 2x a kapaliny dost. jen tak pro jistotu :-) Jakmile to opravim, dam sem na forum komentar co tomu bylo

TIPO 1.6 DOHC 90hp (149.C2.046) - r.v. 1989

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 8 měsíců zpět #32 od Charles
proč to neřekneš, že máš ten HBV ode mě? Já se za to nestydim, protože vim, že fungoval bez jediný chybičky, pedál byl tvrdej jako kámen...
Ale vyzkoušej co jsem psal a pro jistotu stejně znovu odvzdušni, tím nic nepokazíš...

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
14 roků 8 měsíců zpět #33 od MarianBarton
Radeji nepisi o svych zdrojich ;-) aby mi je nekdo nevyfoukl. Tak, dneska sem vymenil tlumice. Kdyz sem sahl na zatezak, byl trochu ztuhly, ale nic co by pruzina neutahla. Rozdelal sem jeden buben a samostav byl zatuhly. Rozdelal sem druhy buben a samostav byl rozsypany. Takze sem je slozil, promazal, rozhybal, dal vse do kupy, znovu vse odvzdusnil a pedal je tvrdy jako kamen :-) Ale k memu zdeseni sem zjistil, ze mam nejake pochroumane leve zadni rameno. Jde o 1-2 cm vychylit do strany, takze me jeste v brzke dobe ceka vymena ramene. Mno, uz jezdim vesele a mohu uz i rychle, kdyz to brzdi :-)

• jumbo
14 roků 8 měsíců zpět #34 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: Vymenen HVB a stale nebrzdi
:driver:

Více
14 roků 8 měsíců zpět #35 od jipaf
Odpověděl jipaf pro téma Re: Vymenen HVB a stale nebrzdi
ach jo, ono to brzdí? a nebylo to náhodou vinou samostavů?
nj, ale někteří jezdí i bez funkčních a brzdí jim to prej skvěle...
tak nevím, tvrdím že co fiat, to originál, ale co fiatista to originalista :D
a ptát se, jestli jsi odvzdušňoval s motorem či bez už je asi bezpředmětné, už brzdíš.. :D

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Více
14 roků 8 měsíců zpět #36 od Charles
počítal jsem minuty, kdy tu naskočí tahle reakce...

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
14 roků 8 měsíců zpět #37 od jipaf
Odpověděl jipaf pro téma Re: Vymenen HVB a stale nebrzdi
tak je to diskuzní fórum :D

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Více
14 roků 8 měsíců zpět #38 od MarianBarton
Samostavy chodi, ale radeji sem sjel hranku na bubnech a nastavil samostavy tak, aby bubny byly natesno k paknam, takze se uz ani moc nemusely vytacet samy. Takze i kdyz bude mrtvej samostav, udela se toto tak to chvili brzdit bude :-) zasadne odvzdusnuju s vyplym motorem.

Vygenerováno za 0.409 sekund