odvzdušnění brzd

Více
17 roků 1 měsíc zpět #46 od Wybro
Odpověděl Wybro pro téma Re: odvzdušnění brzd
Ahoj Jozefe mám úplně ten samý problém s brzdami na mojem Tipku. Mam 1.4 vzadu mám bubny vyměnil jsem desky kotouče a obložení vzadu. Po výměně to brzdilo dobře ,ale teď mi to už nějakou dobu funguje při brždění stejně jako tobě čili špatně. :driver: Jestli se ti to podaří odstranit tak dej vědět !!!!

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #47 od Jozef
Odpověděl Jozef pro téma Re: odvzdušnění brzd
Zatiaľ nič nové. Tipko brzdí normálne kým je zaradená rýchlosť. Akonáhle voľnobeh, niekedy ide pedál k zemi.

Fiat Tipo 1,6 DGT r.v. 1990 karburátor, najazdené 185.000 km
Fiat Marea Weekend 1,8 HLX r.v. 1998, najazdené 155.000 km

Více
17 roků 1 měsíc zpět #48 od Wybro
Odpověděl Wybro pro téma Re: odvzdušnění brzd
Nazdar Jozefe tak mám další poznatek co se týče těch brzd. Když pomalu začnu tlačit na brzdový pedál tak mně to pustí až k podlaze a nebrzdí to,ale při prudkém šlápnutí na pedál to brzdí okamžitě a super. Tak si to vyzkoušej jestli máš ten samý poznatek :roll: Jestli se už to přihodilo i někomu jinému ať mi napíše co je příčinou . Já to vidím na posilovač brzd asi je po něm :cry: Dík za rady Wybro

Více
17 roků 1 měsíc zpět #49 od Jozef
Odpověděl Jozef pro téma Re: odvzdušnění brzd
Áno, chová sa to podobne. Aj keď nemám zaradenú rýchlosť a pri pridaní plynu brzdí perfektne. Akonáhle je voľnobeh niekedy nezabrzdí.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #50 od TooM-As
Odpověděl TooM-As pro téma Re: odvzdušnění brzd

Nazdar Jozefe tak mám další poznatek co se týče těch brzd. Když pomalu začnu tlačit na brzdový pedál tak mně to pustí až k podlaze a nebrzdí to,ale při prudkém šlápnutí na pedál to brzdí okamžitě a super. Tak si to vyzkoušej jestli máš ten samý poznatek :roll: Jestli se už to přihodilo i někomu jinému ať mi napíše co je příčinou . Já to vidím na posilovač brzd asi je po něm :cry: Dík za rady Wybro

tohle už se tu taky řešilo ... skus hledat . jinak není to posilovačem ale hlavním brzdovým válcem. Kup opravnou sadu , a mělo by to být v poho.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

• obelix
15 roků 2 měsíců zpět #51 od obelix
Odpověděl obelix pro téma Re: odvzdušnění brzd
zdarec ,myslím že by to také mohlo být tím že někde utíká tlak z hadiček co jdou do posilovače,při volnoběhu klesne v nich tlak ,ale samozřejmě může být příčina i ten hlavní brzdový válec.Zkus když stojíš na křižovatce sešlápnout brzdový pedal a tlačit jestli pozvolna neklesá,mě to taky dělalo,výměna a je klid,stál 900kč celej výměna gumiček může být jen na chvíly,a potom je to zbytečná práce.

Více
15 roků 1 týden zpět #52 od Jozef
Odpověděl Jozef pro téma brzdový pedál na podlahu
ahoj,
už som to tu spomínal a stále mám problém s brzdami.
Menili mi predné kotúče, doštičky a brzdový pedál ide na podlahu a auto nebrzdí, alebo brzdí slabo.
Akonáhle skočím na brzdu pri voľnobehu okamžite sa mi zvýšia otáčky, akoby som pridal plyn a brzdový pedál na podlahu.
V čom môže byť problém?

Vygenerováno za 0.376 sekund