Hlavní sraz klubu 2010 - návrhy lokalit

Více
14 roků 9 měsíců zpět #61 od pardal5
já bych byl taky pro zálohy,loni jsem nebyl nebot mě vyšplouchlo čerpadlo.ale letos snad nic,hlavně aby to bylo zase nějak okolo toho 19 :wink:

tipo 1.9 td 1992 59 kw

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 7 měsíců zpět #62 od Charles
tak to tu krásně umřelo. takže vidím, že se srazem se nijak nepočítá. pokud však máte sami nápady na cokoliv, klidně s nimi příjďte...

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
14 roků 7 měsíců zpět #63 od skypan
takže TYP :!: na (výkend):kdo dá do placu,kus své zahrady u prostřed republiky(tedy relativně-nejlépe v soukromém vlastnictí a klidné vesnici,kde by dědinčanům nevadilo trochu rachotu) :?: na opečení buřtů a s vypitím trochou pívce,či čehosi jiného,kdo by si co přivezl....
je to jenom nápad :arrow:
nazval bych to takový Potlach(jako mají trempové),je to otázka jestli na jedno odpoledne či i přez večír či čo dál...

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

• jumbo
14 roků 7 měsíců zpět #64 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: Hlavní sraz klubu 2010 - návrhy lokalit
A co to udělat ve středu republiky? Tam by to teoreticky měli všíchni ze vzdálenějších končin stejně daleko.

www.hrady.cz/?OID=5446

Ale ta zahrada je nejlepší nápad. :beer:

Více
14 roků 7 měsíců zpět #65 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma sraz

takže TYP :!: na (výkend):kdo dá do placu,kus své zahrady u prostřed republiky(tedy relativně-nejlépe v soukromém vlastnictí a klidné vesnici,kde by dědinčanům nevadilo trochu rachotu) :?: na opečení buřtů a s vypitím trochou pívce,či čehosi jiného,kdo by si co přivezl....
je to jenom nápad :arrow:
nazval bych to takový Potlach(jako mají trempové),je to otázka jestli na jedno odpoledne či i přez večír či čo dál...

v tomhle jsem adept č.1, akorát menší problém je že Rožnov p./R. není vprostřed republiky http://www.mapy.cz/#mm=FP@sa=s@st=s@ssq=polansk%C3%A9ho%20478@sss=1@ssp=124640364_127463116_145939564_145813196@x=141709664@y=133911296@z=15 pomyslný kosočtverec s chalupou uprostřed je naše zahrada(pánové prosím bez asociací :lol: ) takže pro stanování místa dosti plus do okruhu 3km několik kempů, hotelů, koupališt a dalšího vyžití

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
14 roků 7 měsíců zpět #66 od Charles
230km pro mě neni málo, to jedině na celej víkend, aby to mělo smysl...

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
14 roků 7 měsíců zpět #67 od martas
to je i pro me daleko:(

Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT

Více
14 roků 7 měsíců zpět #68 od michalkulistak
jasné, šak to byl jen návrh, že možnost garden párty tu je :wink: . ale myšleno to bylo samozřejmě na celý víkend

FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
14 roků 7 měsíců zpět #69 od Charles
zkus to víc rozvést, nahodit termín a třeba by se to dalo ;)

Více
14 roků 7 měsíců zpět #70 od michalkulistak
termín může být víceméně kdykoli. rozvést co? přijede prvních pár lidí, narazí se bečka přiloží na gril a můžem kecat při pivku či sodovce imrvére. pro ty co mají radši výlety je v okolí dost věcí- zmíním třeba valašský skanzen, radhošť, pustevny a další kopce. jediné co je blbé, tak že není možnost blbnutí s auty. tot v kostce vše

Více
14 roků 7 měsíců zpět #71 od jipaf
ještě v kopřivnici je nějaké tatra můzeum
www.tatramuseum.cz/start-page.php ,
pro ty, co náhodou dorazí s drobotinou jsou minimálně 3 ks zoo po okolí..
jinak doporučuji nabrat hafo tenisáků, narvat mezi péra a driftovat po okolních loukách.. soutěž zručnosti jízdy, např slalom, a pod... :D :D :D

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Více
14 roků 7 měsíců zpět #72 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: sraz

termín může být víceméně kdykoli. rozvést co?

no termín je potřeba určit, aby se to dalo naplánovat a případně si domluvit volno v práci (já třeba musim). rozvést jsem právě myslel jako to, jak bys to viděl.... v kolik příjezd, jaká je kapacita, zajístíš na to bečku atd. ?

Více
14 roků 7 měsíců zpět #73 od michalkulistak
termín bych viděl na srpen/září. bečku atd. jsem schopen zařídit. na zahradě se dá zaparkovat cca 15 aut. další parkování je možné do 1km od místa. kapacita? venku na zahradě v pohodě probíhaly rodinné akce o+- 50lidech. ovšem pro případ nepříznivého počasí by bylo asi třeba stanových přístřešků

• jumbo
14 roků 7 měsíců zpět #74 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: Hlavní sraz klubu 2010 - návrhy lokalit
Krajina je tam nádherná. Kousek od místa návrhu teče Bečva, v ní plavou pstruzi .... (nenechat se chytnout ). A tam by se mi líbílo! :lol:

Více
14 roků 6 měsíců zpět #75 od martytipo
jestli bude nejakej sraz v srpnu tak semnou pocitejte na sto procent i kdyby to melo bejt pres celou republiku

Vygenerováno za 0.596 sekund