Radim 2010

Více
14 roků 5 měsíců zpět #301 od Vali
Odpověděl Vali pro téma Re: Radim 2010
No tak na některých benzínkách mají odsávačku, respektive zcela určitě v nějakém servise. Nebo si vem stříkačku a jedu :) Nevím, ale na diesel se dávají katy? Možná na ty nové, nchci se přít.....Za takovou chvíli ti to neodejde.

Pro to se sejít a kulturně posedět a popovídat, tak to jsem zcela pro :)

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 4 měsíců zpět #302 od libenak
Odpověděl libenak pro téma Re: Radim 2010
Vali, zkusím to s tou odsávačkou (pusou přes hadičku to nasávat nebudu :twisted: )

..jinak neřízený katalyzátor jsem měl už i na tom dieselovém Tipu, a na novějších Stilech už je i ten DPF (filtr pevných částic), což jsem docela rád, že tady nemám, protože pak se musí používat oleje se sníženým obsahem "popela" (myšleno síry). A ty jsou stále dost drahé...

Více
14 roků 4 měsíců zpět #303 od Vali
Odpověděl Vali pro téma Re: Radim 2010
OK tak sjem zase o něco chytřejší :) To víš ropa no :) Tak ať to dobře dopadne

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
14 roků 4 měsíců zpět #304 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: Radim 2010
Libeňáku 25 ml stříkačku koupíš v každé lékárně za pár halířů a odsaješ to i z vrchu, bude jich sice asi několik ale zase to nestojí několik stovek...

Více
14 roků 4 měsíců zpět #305 od libenak

Libeňáku 25 ml stříkačku koupíš v každé lékárně za pár halířů a odsaješ to i z vrchu, bude jich sice asi několik ale zase to nestojí několik stovek...

..jojo, přemýšlím o tom. Ikdyž, patrně mojí ostřejší jízdou, se toho již spálilo tolik, že mi již na palubáku svítí přesný počet čárek, tedy optimální stav.

:twisted: :twisted:

Více
14 roků 4 měsíců zpět #306 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Radim 2010
no nějak se vám do toho nechci plést,ale víc oleje může znamenat vytlačení některého simeringu,ale proč ten olej neupustíš ze spoda ? je to teda pakárna dělal jsem to na passatovi a jen tak tak že mi z ruky nevyklouz šroub do nádobky to už bych asi nezastavil ale dá se to.
Nedokážu si představit jak to taháš stříkačkou z vrchu ,když vana je dole??
Ale třeba je v tom nějaký fígl anechci dělat chytrýho :roll:

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
14 roků 4 měsíců zpět #307 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: Radim 2010
No ono, pokud to tece pres vacku kanalkem, tak to strikackou vytahnes prd. To je pak nejlepsi opravdu pres vanu a nebo v pripade turba mozna jeste pres prepad od turba primo do vany.

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
14 roků 4 měsíců zpět #308 od Funman
Odpověděl Funman pro téma Re: Radim 2010
A co tak pánové vzít stříkačku, na konec nasadit kousek hadičky a sosnout to přes měrku oleje... :wink: 8) 8) 8)

Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522

Více
14 roků 4 měsíců zpět #309 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Radim 2010

A co tak pánové vzít stříkačku, na konec nasadit kousek hadičky a sosnout to přes měrku oleje... :wink: 8) 8) 8)

Ty bláho, kamaráde, jsi se po***l v kině ne? Takovou dýlku tahat hadičkou, to by u toho ztrávil mládí :lol: zkoušel jsi to někdy? určitě ne, když tohle píšeš... :P

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
14 roků 4 měsíců zpět #310 od psmecar
Odpověděl psmecar pro téma Re: Radim 2010
jestli mas olejovy chladic tak odmontoj jednu hadici a jeto ne a hned nas o neco min ale tahat to strikackou to je utopie

732519106

Více
14 roků 4 měsíců zpět #311 od libenak
No, tak koukám, že jsem tu rozpoutal vášnivou diskuzi. :wink: Každopádně moc děkuji (mimochodem mě napdlo to zkusit i přes filtr...).

Ale stav displeje se mi již ustálil na optimální hladině a i měrka oleje mi ukazuje přesně max. stav. Takže to asi zatím nebudu řešit... :oops:

• jumbo
14 roků 4 měsíců zpět #312 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: Radim 2010
to Dresík: Jumbo: jj, ale nemusis se bat, zvuk je to naprosto zdravej a podvozek je po GO Velmi <br> šťastný

To jsem rád, že moje obavy byli a jsou zbytečné. Ale co jsi tam předváděl se svým autem jsem ještě nikde neviděl. Taky bylo vidět kam máš šáhnout pokuď není něci v pořádku. :roll: :break2:

Více
14 roků 4 měsíců zpět #313 od Dresik
Kdyz clovek vi co v aute ma a veri mu, tak snese hodne :) A kdyz clovek osobne vsechno od hole kastle znova slozi, vi kde muze byt problem..

Jinak olej, ktery kapal z prevodovky nebyl zavinen jizdou po ceste k letisti, ale kdyz sem mel rozhozeny diferak, zapomnel jsem dat zpet aretacni sroubek nahonu tachometru a skrze nej to chcalo :) To tak byvam kdyz clovek pospicha.. :D

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz

Více
14 roků 4 měsíců zpět #314 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Radim 2010
Tento víkend se uskutečnil srazu Fiatů Bravo/Brava opět na letišti v Radimi u Luže. Z našeho klubu jsem tam byl já, Marťas, MK-Tec a Dresik. Všichni jsme tam utrpěli nějakou výhru :lol:

Sprint Charles vs MK-Tec

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
14 roků 4 měsíců zpět #315 od Dresik
Jojo, i tento vikend jsme se vratili na misto cinu, abychom nasali atmosferu i jineho srazu.
Bylo to fajn, Martas mel velice chutne masicko.
Dali jsme si i mini spanilku do Pardubek :D
Diky kluci za pohodovou sobotu

Tady je sprint Dresik vs. Bravo HGT 2.é 20v Co se tyce me, tak uz ve forme, bez zavad :D

Soubor přílohy:

Soubor přílohy:
8)

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz

Vygenerováno za 0.612 sekund