SRAZ 2008 - plánování srazu

Více
16 roků 6 měsíců zpět #226 od temprař
Se mnou též můžete počítat - akorát mám problematickou dopravu....

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #227 od Rideff

Tak mám pocit,že těch zájemců o sraz tady nějak ubylo.Potřebujeme zjistit aspoň přibližný počet lidí kteří teda opravdu přijedou,pro lepší upřesnění časového harmonogramu a taky dalších organizačních věcí.Pokud sebou budete brát své potomky,tak to sem prosím napište.Počet a věk.Pokusím se zajistit aspoň nějaký program i pro ně,ale tohle neslibuji.Možná se na vás s Marťasem ještě obrátíme s nějakou prosbou o pomoc,ale to až podle situace kdyby nám něco na poslední chvíli vybouchlo.Zatím čau NUNI

Já bych určo jel vzal bych ješte mého 15 letého syna

Fiat tipo 2.0 16v 107 kw

Více
16 roků 6 měsíců zpět #228 od Rideff
zdarec tak kolik se bude platit ??

Fiat tipo 2.0 16v 107 kw

Více
16 roků 6 měsíců zpět #229 od Vali
No tak odpověď na to kolik se bude platit nechci moc mluvit za kluky co to organizují (Nunni a Marťas), protože s tím mají práci. Ale za přespání se nic neplatí, vzhledem k tomu, že to bude na přistávací ploše. Každopádně pokud kluci kupujete bečku, tak se to pak musí rozpočítat mezi konzumenty :lol: Pokud s tím máte další finanční výdaje, tak by bylo dobré se o to také podělit :wink: Toť můj názor :wink:

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
16 roků 6 měsíců zpět #230 od libenak
...sakra, začíná se mi to trošku komplikovat. Tedy, bude-li to ten předposlední víkend v červnu, tak to mě čekají jedny rodinné narozeniny :-(

Jedině, že bych se na pátek stavil za vámi a v sobotu před polednem už zase odjel. Ale nebyla by to zrovna ekonomická varianta :wink:

Více
16 roků 6 měsíců zpět #231 od grifith
Tak hlásím na 99% že dorazím, měl bych mít už po státnicích, takže už by tomu nemělo nic bránit :D :D :D

Fiat Tipo 1,6ie OHC, r.v.91, AGT, naj.188 tis.km
miláček jen kdyby trochu nezlobil
Fiat Marea 1,6 16v SX, r.v. 97, překonána hranice 155 tis.km, šlape konečně jak švýcarské hodinky

Více
16 roků 6 měsíců zpět #232 od nuni
Platit se nic nebude pokud udržíme investice v rozumné míře.Pivo se bude normálně čepovat,takže každý zaplatí co vypije.Do ceny piva se jenom započítá cena paliva potřebná na provoz agregátu.Teplé pivo asi nikdo pít nechcete že?Jinak pokud budeme zajištovat nějaké jídlo přímo na místě,tak za nákupní cenu,maximálně + náklady s tím spojené.Jsme lidi,tak se snad domluvíme když něco budete chtít a složíme se.To jídlo bych řešil až na místě ,podle toho kolik nás bude a jaký bude zájem.Lehko se zajede do obchodu a koupí pár kilo kabanosu.Nerad bych totiž potom jedl doma kabanos ještě 14dní.Nealko a kafe zajistíme,nějakou vodu na opláchnutí a základní hygienu taky.Budete s ní ale muset šetřit,Tipo není náklaďák.Asi by bylo dobré,kdyby si každý z vás,dle možností,přibalil i ten kanystřík vody do auta.Taky by jsme uvítali,kdyby ti co múžou vzali takové ty zahradní stany,nebo spíš přístřešky aby jsme mohli v případě nepřízně počasí být všichni spolu a přečkat nějakou tu přeháňku.

tipo 1,6DOHC najeto 180000km
....a prece se toci!

Více
16 roků 6 měsíců zpět #233 od TommyAngelo
muže mi někdo napsat podrobnosti vím že to bude v Luží kolem 20.6 tot vše nevím v kolik hodin a kde je sraz pry na nějakem letišti atd...tak bych byl rad o podrobny popis přatele nechce se mi číst 16stranek a hledat to :wink:

Více
16 roků 6 měsíců zpět #234 od Vali
To Tommy Angelo:
No hele mylsím si, že vše bylo dostatečně popsáno a snad ti nedělá takovej problém se podívat o 4 stránky diskuze tohoto tématu zpět, kde vše najdeš. První stránky nejsou aktuální. To by si pak mohl nechat vypisovat každý zvlášť, protože se mu to nechce číst.
Je to můj názor, přijde mi to trošku ulítlé od tebe :roll:

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
16 roků 6 měsíců zpět #235 od koudelka
ahoj vsici sice jsem tady novy ale rad bych taky prijel Radim mam nakych 70km a rad poznam par novech lidi ze stejnou zalibou v autech a pivu :D kdyby nahodou trucovalo Tipo ale neni policaty dojedu Bravem,tesim se na parbu

Více
16 roků 6 měsíců zpět #236 od nuni
Tak ještě jednou,sraz oficiálně zahájíme v pátek 20.6.v16h na nouzové přistávací ploše v Radimi u Luže.Podrobnější informace pošlu Max-elovi až dotáhneme s Marťasem časově program a Max-el jej pak umístní na úvodní stránku.Kdo bude chtít může přijet i dřív,já s Marťasem tam budeme v podstatě od rána.Ještě bych po vás chtěl,aby jste tady napsali jak dlouhou chcete absolvovat spanilou jízdu,abych měl z čeho vycházet.Tak pište,já pak něco najdu na internetu a za týden to pojedu omrknout na místo.Pro ty co ještě na žádném srazu nebyli-Spanilá jízda je to nej z celého srazu a je to taková pocta všem kteří se ho zůčastní.I to nejodrbanější Tipo-Tempra,vypadá v koloně opravdu spanile.Tak zatím čau zase se ozvu.NUNI

tipo 1,6DOHC najeto 180000km
....a prece se toci!

Více
16 roků 6 měsíců zpět #237 od TommyAngelo

Tak ještě jednou,sraz oficiálně zahájíme v pátek 20.6.v16h na nouzové přistávací ploše v Radimi u Luže.Podrobnější informace pošlu Max-elovi až dotáhneme s Marťasem časově program a Max-el jej pak umístní na úvodní stránku.Kdo bude chtít může přijet i dřív,já s Marťasem tam budeme v podstatě od rána.Ještě bych po vás chtěl,aby jste tady napsali jak dlouhou chcete absolvovat spanilou jízdu,abych měl z čeho vycházet.Tak pište,já pak něco najdu na internetu a za týden to pojedu omrknout na místo.Pro ty co ještě na žádném srazu nebyli-Spanilá jízda je to nej z celého srazu a je to taková pocta všem kteří se ho zůčastní.I to nejodrbanější Tipo-Tempra,vypadá v koloně opravdu spanile.Tak zatím čau zase se ozvu.NUNI

tak já pišu siii díky Nuni :D :wink:

Více
16 roků 6 měsíců zpět #238 od tom9k
nazdárek klubáci :) rád bych přijel na sraz,ale momentálně nevlastním Tipátko,ani žádného Fiata, takže přifrčim svým Bmw Coupe,tak doufám,že mě neukamenujete :D . těšim se :!:

-Fiat Tipo 2,0 16V (po smrti)
-BMW 316i Coupe CHIP
-BMW 325iA Supersport 250PS
-nejmilejší Tipo 1.6DOHC je už pryč:-(bohudík je ale v dobrých rukou administrátora Charlese

-Báwo je hustý auto,ale Tipo v srdci zustane navždy:-)

Více
16 roků 6 měsíců zpět #239 od martas

nazdárek klubáci :) rád bych přijel na sraz,ale momentálně nevlastním Tipátko,ani žádného Fiata, takže přifrčim svým Bmw Coupe,tak doufám,že mě neukamenujete :D . těšim se :!:

no to teda nevim :twisted: jinak jsem chtel poprosit kdo ma nebo zna damu ktera je ochotna se ukazat v plavkach tak at mi da prosim tip jedna se o jeden bod v programu skutecne jen v plavkach nemusi mit nekdo strach dekuji.pristi vikend prijede nuni ke me a probereme program a pak to sem hodime ju?????

Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT

Více
16 roků 6 měsíců zpět #240 od Freedom

no to teda nevim :twisted: jinak jsem chtel poprosit kdo ma nebo zna damu ktera je ochotna se ukazat v plavkach tak at mi da prosim tip jedna se o jeden bod v programu skutecne jen v plavkach nemusi mit nekdo strach dekuji.pristi vikend prijede nuni ke me a probereme program a pak to sem hodime ju?????

když přijedu tak se ti do plavek klidně svléknu.... :lol: :lol:

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Vygenerováno za 1.427 sekund