SRAZ 2008 - plánování srazu
Jen se tu nějak ztrácím, páč tohle téma nesleduji. Kde a kdy ten sraz vlastně je? A jaký je program?
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.
zkusím ukecat volno na pátek, takže když klapne jedu na 100%navíc jsem slíbil temprařovi že ho vezmu z olmika
Míši. Mne nadřízený najisto dovolenou nedá v pátek víš... Už jsem si drobátto dovolený vybral a jsem u něj teprve dva měsíce takže dovolená u mne padá.. A to navíc jede v červenci na deset dní do Chorvatska na dovolenou z rodinou. Takže dovolená je u mne na nule... Však ještě je čas.. Ale děkuju za nabídku...
Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
tak kd edáme sraz kamarade pojedem spolu ne já vyjiždím ze skřečoněTak a je to v prd....
Nevím jestli dojedu Tipem. Pustil jsem se do vyvařování zadní části a pěkně jsem narazil Je prohnilý komplet celý zadní podběh a ještě komplet celé rohy.
Ale přijet určitě přijedu Jen ne asi Tipem, ale Favoritem
Taky doufám, že nás bude aspoň tolik, kolik slibuje
No ještě budu brát přítelkyni tak nevím.
Ale jinak by to bylo super Podělily by jsme se o náklady na dopravu a podobně
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
tipo 1.9 td 1992 59 kw
tak kde vidíš problem dáme tady někde sraz třeba v bohumíně a pojedeme pobrat dalšítak kd edáme sraz kamarade pojedem spolu ne já vyjiždím ze skřečoněTak a je to v prd....
Nevím jestli dojedu Tipem. Pustil jsem se do vyvařování zadní části a pěkně jsem narazil Je prohnilý komplet celý zadní podběh a ještě komplet celé rohy.
tak kde vidíš problem dáme tady někde sraz třeba v bohumíně a pojedeme pobrat dalšítak kd edáme sraz kamarade pojedem spolu ne já vyjiždím ze skřečoněTak a je to v prd....
Díky za nabídku
Padá to, neboť jsem se rozhodl, že si udělám s přítelkyní výlet a vyjedu o den dříve
Tak ještě jednou díky za nabídku
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
zkusím ukecat volno na pátek, takže když klapne jedu na 100%navíc jsem slíbil temprařovi že ho vezmu z olmika
Míši. Mne nadřízený najisto dovolenou nedá v pátek víš... Už jsem si drobátto dovolený vybral a jsem u něj teprve dva měsíce takže dovolená u mne padá.. A to navíc jede v červenci na deset dní do Chorvatska na dovolenou z rodinou. Takže dovolená je u mne na nule... Však ještě je čas.. Ale děkuju za nabídku...
Čao Honzi,
rodinné věci mám už skoro za sebou, takže to vidím, že nakonec taky pojedu. Pokud budeš chtít jet se mnou, tak není problém. Jedu sám bez rodiny, takže místo volné...
FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím
nápadá mě v Hodkovicích na pumpě,či(pokud né na dálnici,kvůli dálniční známce)tak třeba před Jičínem u Runcajze :
kucí ozvěte se i střeba návrhy jiného místa
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Pokud je to uvedeno hodte mi odkaz.
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Loc:49°54'21.525"N, 16°0'37.37"E
Je to podle Mapy.cz...
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Michale, diky.Souřadnice letiště
Loc:49°54'21.525"N, 16°0'37.37"E
Je to podle Mapy.cz...
2Dresik: Jo uvazuji o tom, jel bych se starsim klukem.
Avsak doufam, ze Vam tam nebudu kazit image s mařkou.