SRAZ 2008 - plánování srazu
nazdárek klubáci rád bych přijel na sraz,ale momentálně nevlastním Tipátko,ani žádného Fiata, takže přifrčim svým Bmw Coupe,tak doufám,že mě neukamenujete . těšim se
no to teda nevim jinak jsem chtel poprosit kdo ma nebo zna damu ktera je ochotna se ukazat v plavkach tak at mi da prosim tip jedna se o jeden bod v programu skutecne jen v plavkach nemusi mit nekdo strach dekuji.pristi vikend prijede nuni ke me a probereme program a pak to sem hodime ju?????
když přijedu tak se ti do plavek klidně svléknu....
noooo dobry ale kdyz prijedu
Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
nevim jak mě pustí z brigády......ale když přijedu dám si 3 pivka a du na to....nazdárek klubáci rád bych přijel na sraz,ale momentálně nevlastním Tipátko,ani žádného Fiata, takže přifrčim svým Bmw Coupe,tak doufám,že mě neukamenujete . těšim se
no to teda nevim jinak jsem chtel poprosit kdo ma nebo zna damu ktera je ochotna se ukazat v plavkach tak at mi da prosim tip jedna se o jeden bod v programu skutecne jen v plavkach nemusi mit nekdo strach dekuji.pristi vikend prijede nuni ke me a probereme program a pak to sem hodime ju?????
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW
nevim jak mě pustí z brigády......ale když přijedu dám si 3 pivka a du na to....nazdárek klubáci rád bych přijel na sraz,ale momentálně nevlastním Tipátko,ani žádného Fiata, takže přifrčim svým Bmw Coupe,tak doufám,že mě neukamenujete . těšim se
jen tri??? tak to je v oukeji
Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW
Fiat Tipo 1.7D, 42kW/57k, r.v.1991 - už dúfam odpočíva v pokoji
Fiat Grande Punto Racing 1.2i, 48kW/65k, r.v.2009 - môj nový miláčik
Ale ta do plavek určitě nepůjde
Dojedu Tipem, nebo Favoritem, záleží jak to stihnu
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km
to mam jako přijít pěšky? mam to 200km,to bych si nedalnazdárek klubáci rád bych přijel na sraz,ale momentálně nevlastním Tipátko,ani žádného Fiata, takže přifrčim svým Bmw Coupe,tak doufám,že mě neukamenujete . těšim se
no to teda nevim
hehe,ba né, chrlesovo Tipo je vlastne moje bejvaly Tipo,takže se to počítá
-Fiat Tipo 2,0 16V (po smrti)
-BMW 316i Coupe CHIP
-BMW 325iA Supersport 250PS
-nejmilejší Tipo 1.6DOHC je už pryč:-(bohudík je ale v dobrých rukou administrátora Charlese
-Báwo je hustý auto,ale Tipo v srdci zustane navždy:-)
to mam jako přijít pěšky? mam to 200km,to bych si nedal
No nevim, to by pak počítal každej ať přijede se podívat kdo chce, navíc kdyby jsi dodělal to turbo tipo, tak bys byl king největší
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
to bohužel nepůjde.. převodovka Tipátka neni přispůsobená pro Škodováckou RS převodovku.. ale už je to v plánu a už máme 3 tipy na dárce,navíc to nejspíš bude 6ti válcovej motor,no uvidíme.. takže to nejsilnější a nejrychlejší Tipo jednou sestavíme a představíme na nějakym z příštích srazů ale zatim to je jen hudba budoucnosti..to mam jako přijít pěšky? mam to 200km,to bych si nedal
No nevim, to by pak počítal každej ať přijede se podívat kdo chce, navíc kdyby jsi dodělal to turbo tipo, tak bys byl king největší
tekže zatim jen pos.... sériovym Bmw
-Fiat Tipo 2,0 16V (po smrti)
-BMW 316i Coupe CHIP
-BMW 325iA Supersport 250PS
-nejmilejší Tipo 1.6DOHC je už pryč:-(bohudík je ale v dobrých rukou administrátora Charlese
-Báwo je hustý auto,ale Tipo v srdci zustane navždy:-)
- jeremiasz
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
Nevím jestli dojedu Tipem. Pustil jsem se do vyvařování zadní části a pěkně jsem narazil Je prohnilý komplet celý zadní podběh a ještě komplet celé rohy.
Ale přijet určitě přijedu Jen ne asi Tipem, ale Favoritem
Taky doufám, že nás bude aspoň tolik, kolik slibuje
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
tak kd edáme sraz kamarade pojedem spolu ne já vyjiždím ze skřečoněTak a je to v prd....
Nevím jestli dojedu Tipem. Pustil jsem se do vyvařování zadní části a pěkně jsem narazil Je prohnilý komplet celý zadní podběh a ještě komplet celé rohy.
Ale přijet určitě přijedu Jen ne asi Tipem, ale Favoritem
Taky doufám, že nás bude aspoň tolik, kolik slibuje