SRAZ 2008 - plánování srazu

Více
16 roků 6 měsíců zpět #241 od martas

nazdárek klubáci :) rád bych přijel na sraz,ale momentálně nevlastním Tipátko,ani žádného Fiata, takže přifrčim svým Bmw Coupe,tak doufám,že mě neukamenujete :D . těšim se :!:

no to teda nevim :twisted: jinak jsem chtel poprosit kdo ma nebo zna damu ktera je ochotna se ukazat v plavkach tak at mi da prosim tip jedna se o jeden bod v programu skutecne jen v plavkach nemusi mit nekdo strach dekuji.pristi vikend prijede nuni ke me a probereme program a pak to sem hodime ju?????

když přijedu tak se ti do plavek klidně svléknu.... :lol: :lol:

noooo dobry ale kdyz prijedu :(

Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #242 od Freedom

nazdárek klubáci :) rád bych přijel na sraz,ale momentálně nevlastním Tipátko,ani žádného Fiata, takže přifrčim svým Bmw Coupe,tak doufám,že mě neukamenujete :D . těšim se :!:

no to teda nevim :twisted: jinak jsem chtel poprosit kdo ma nebo zna damu ktera je ochotna se ukazat v plavkach tak at mi da prosim tip jedna se o jeden bod v programu skutecne jen v plavkach nemusi mit nekdo strach dekuji.pristi vikend prijede nuni ke me a probereme program a pak to sem hodime ju?????

nevim jak mě pustí z brigády......ale když přijedu dám si 3 pivka a du na to....:lol: :lol:

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
16 roků 6 měsíců zpět #243 od martas

jen tri??? tak to je v oukeji :lol:

nevim jak mě pustí z brigády......ale když přijedu dám si 3 pivka a du na to....:lol: :lol:

Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT

Více
16 roků 6 měsíců zpět #244 od Freedom
:lol: :lol: uvidíme co z toho bude....zda vůbec tipo už provozu schopné a jak mi to dopadne už bych jel stašně moc rád..... :wink:

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
16 roků 6 měsíců zpět #245 od Wolf1888
Chalani, ale ziadne prasarny :lol: asi poidem s frajerkou. Ale nieje to este na 100%, lebo mi do toho vosla skuska z matiky, je to posledny termin, ale skusim vyuzit tie predtym, ak sa podari, tak som tam ako na Tipe :wink:

:arrow: Fiat Tipo 1.7D, 42kW/57k, r.v.1991 - už dúfam odpočíva v pokoji
:arrow: Fiat Grande Punto Racing 1.2i, 48kW/65k, r.v.2009 - môj nový miláčik

Více
16 roků 6 měsíců zpět #246 od petr1978
Tak to já určitě přijedu i s přítelkyní :)
Ale ta do plavek určitě nepůjde :D
Dojedu Tipem, nebo Favoritem, záleží jak to stihnu :)

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
16 roků 6 měsíců zpět #247 od Tonny Tempra SW
chystam sa aj ja ze prideme aj s priatelkou.dohodneme sa s chalanmi zo Slovenska kto vsetko pojde a v neakom uzle sa stretneme a pojdeme taka kolona na zras.

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Více
16 roků 6 měsíců zpět #248 od tom9k

no to teda nevim :twisted:

:idea: to mam jako přijít pěšky? mam to 200km,to bych si nedal :)
hehe,ba né, chrlesovo Tipo je vlastne moje bejvaly Tipo,takže se to počítá :twisted:

-Fiat Tipo 2,0 16V (po smrti)
-BMW 316i Coupe CHIP
-BMW 325iA Supersport 250PS
-nejmilejší Tipo 1.6DOHC je už pryč:-(bohudík je ale v dobrých rukou administrátora Charlese

-Báwo je hustý auto,ale Tipo v srdci zustane navždy:-)

Více
16 roků 6 měsíců zpět #249 od Charles

hehe,ba né, chrlesovo Tipo je vlastne moje bejvaly Tipo,takže se to počítá :twisted:

No nevim, to by pak počítal každej :twisted: ať přijede se podívat kdo chce, navíc kdyby jsi dodělal to turbo tipo, tak bys byl king největší ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 6 měsíců zpět #250 od tom9k

No nevim, to by pak počítal každej :twisted: ať přijede se podívat kdo chce, navíc kdyby jsi dodělal to turbo tipo, tak bys byl king největší ;)

to bohužel nepůjde.. převodovka Tipátka neni přispůsobená pro Škodováckou RS převodovku.. ale už je to v plánu a už máme 3 tipy na dárce,navíc to nejspíš bude 6ti válcovej motor,no uvidíme.. takže to nejsilnější a nejrychlejší Tipo jednou sestavíme a představíme na nějakym z příštích srazů :wink: ale zatim to je jen hudba budoucnosti..
tekže zatim jen pos.... sériovym Bmw :lol:

-Fiat Tipo 2,0 16V (po smrti)
-BMW 316i Coupe CHIP
-BMW 325iA Supersport 250PS
-nejmilejší Tipo 1.6DOHC je už pryč:-(bohudík je ale v dobrých rukou administrátora Charlese

-Báwo je hustý auto,ale Tipo v srdci zustane navždy:-)

• jeremiasz
16 roků 5 měsíců zpět #251 od jeremiasz
Odpověděl jeremiasz pro téma toz na 80% bych taky dorazil
sice sem na stranky temer nelezu, ale tipo je ma znacka, mam uz druhy (bo prvni jsem rozstrelil na sra*ky). Najisto budu bohuzel vedet az tyden predem

Více
16 roků 5 měsíců zpět #252 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma sraz
zkusím ukecat volno na pátek, takže když klapne jedu na 100%navíc jsem slíbil temprařovi že ho vezmu z olmika :wink:

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 5 měsíců zpět #253 od TommyAngelo
Tak sa už těším pánove moje prvni nejdelší cesta :D já jsem byl nejdal z tipatkem na dny v tatře 110let jak slavila a dojel v pohodě a jak ho měl ještě strejda tak 3x v chorvatsku 8) tak držím mu palečky až dojede odemě těch 240km a pak aji spátky snad jo naposled jsem najezdil jak jsem dostal tipo za cely den 246km to jsem tu jezdil po okolí od rana do večera za prve byly zbytečne peníze na benzín tak jsem tankoval a minimalně jsem jezdil ve 3 tak že pokažde někdo za 100-150 atd... :P 8) nezapomenutelny den :twisted: 8) :lol: tak mu držte palečky zaslouží si ten výlet po te dlouhe poruše co měl a stal mi :cry: TIPOTI :twisted:

Více
16 roků 5 měsíců zpět #254 od petr1978
Tak a je to v prd.... :(
Nevím jestli dojedu Tipem. Pustil jsem se do vyvařování zadní části a pěkně jsem narazil :( Je prohnilý komplet celý zadní podběh a ještě komplet celé rohy.
Ale přijet určitě přijedu :( Jen ne asi Tipem, ale Favoritem :)
Taky doufám, že nás bude aspoň tolik, kolik slibuje :)

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
16 roků 5 měsíců zpět #255 od TommyAngelo

Tak a je to v prd.... :(
Nevím jestli dojedu Tipem. Pustil jsem se do vyvařování zadní části a pěkně jsem narazil :( Je prohnilý komplet celý zadní podběh a ještě komplet celé rohy.
Ale přijet určitě přijedu :( Jen ne asi Tipem, ale Favoritem :)
Taky doufám, že nás bude aspoň tolik, kolik slibuje :)

tak kd edáme sraz kamarade pojedem spolu ne já vyjiždím ze skřečoně :D

Vygenerováno za 0.732 sekund