ZNICOHO NIC OFF MOTOR
- scoty-granturismo
- Autor tématu
FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
To JirkaR:Scoty to ma v popisu auta
Radek
no to si byl asi jedinej kdo si toho všiml
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
myslíš část z knihy jak na to ? to bych ti byl moc vděčný . protože z té co je na ní plno odkazů tady na fóru to prostě neni.To scoty.
Nic jen jsem slysel ze pary benzinu jsou prej vybusne.
To "notak nooo" znamena co?Ja mam dneska nejake dlouhe vedeni ci co.
To Toom-As:Uz to hledam a az to najdu tak ti to poslu. Jsem si stoprocentne jisty 2.0 koncernu fiat je jen otazka byl-li to motor nasazeny i v Tipu.
Radek
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
O co bys mel zajem kolem motoru 2.0 v tipu?Mam dosti podkladu ale anglicky a v tistene podobe.Jestli se nepletu tak v knize Jak na to toho o 2.0l moc nebylo.Muzu kouknout doma do knihy ale mam takovy pocit ze tam krom zakladnich informaci neni nic.Moc se do ni nekoukam byly to zbytecne vyhozene penize.
Radek
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
Ne myslim problem se zapinanim cerpadla az po pokusu o start.Zatim jsem nasel zminku ze starsi vstrikovaci jednotky to tak delaly a ze u fiata punto je zpozdeni 16 sekund po zapnuti klice.Sakra kdybych ja si vzpomnel kde jsem to videl.Uz starnu a ma databanka na krku zacina vynechavat.
O co bys mel zajem kolem motoru 2.0 v tipu?Mam dosti podkladu ale anglicky a v tistene podobe.Jestli se nepletu tak v knize Jak na to toho o 2.0l moc nebylo.Muzu kouknout doma do knihy ale mam takovy pocit ze tam krom zakladnich informaci neni nic.Moc se do ni nekoukam byly to zbytecne vyhozene penize.
Radek
souhlasím s tebou moc toho tam není
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal