nezvyklá výbava v interiéru
já jsem například do tipa dal PocketPC (MIO 180) a mám tak:
- navigaci GPS
- "MP3-man"
- v excelu kniha jízd (statistiky tankování, vypočítává spotřebu...)
- diktafon
- přehrávání filmů spolujezdcům (přes repro)
propojeno s původními počítačovými repráky 4.1 se subwooferem (creative DTT2200) (které sou dnes rekordně levný a realtivně výkonný)
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
- TripleX
u repráků sem jednoduše za původní trafo (z220na12V) vyměnil odrušovač (takže to nepíská) a subwoofer šupl do kufru (zas tak moc místa nezabere), normálně to roztahal na satelitky koaxama (satelitky od creativu mají asi nejlepší poměr velikost/výkon(/cena)) a dopředu vytáhl jack do PocketPC. toď vše. počítačový komponenty sou hrozně levný, tak proč toho nevyužít. třeba do auta dát nějaký logitechy s 500W RMS musí být hukot (za asi 8500), nebo pro smrtelníky něco jako mám já třeba Creative Labs Inspire P5800 (za asi 1800). a je to i se zesilovačem
a PocketPC je věc každýho. začíná to asi na 6tis, ale s GPS už je to zase o něco lepší.
podle mně než kupovat rádio na MP3, pálit se pořád s CDčkama podle toho co letí, kupovat zesilovač a repráky... je to asi výhodnější
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94
- TripleX
GSM (na 4 pásma), GPS (sirf III), foto 1.3MPx (1.3 bohatě stačí! důležitější je kvalita), 520MHz, win5, prostě paráda.
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94
- TripleX
PDA pro náročnější doporučuju MIO 701:
GSM (na 4 pásma), GPS (sirf III), foto 1.3MPx (1.3 bohatě stačí! důležitější je kvalita), 520MHz, win5, prostě paráda.
Ja by som potreboval aspon tak kvalitny fotoaparat ako je v mojom mobile SONY ERICCSON D750i alebo v novom K800i.
www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=268
měl sem tu foťák 3MPx a kvalita fotek hrůza. kdybych řekl že to mělo 256 barev, tak byste mi i věřili.
mít hromadu MPx využiješ akorát na velkoplošnej tisk a na digi zoom. jinak je nanic. ideálka je 2MPx, ale 1.3 už je ok. a kdo chce víc, bude si muset koupit holt foťák s nějakou větší čočkou.
ps. ale pořád lepší než nějaká nokia co zdvojuje pixely pro víc MPx
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94
- TripleX
MIO 701 - jaký fotky to dělá je vidět v recenzi:
www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=268
měl sem tu foťák 3MPx a kvalita fotek hrůza. kdybych řekl že to mělo 256 barev, tak byste mi i věřili.
mít hromadu MPx využiješ akorát na velkoplošnej tisk a na digi zoom. jinak je nanic. ideálka je 2MPx, ale 1.3 už je ok. a kdo chce víc, bude si muset koupit holt foťák s nějakou větší čočkou.
ps. ale pořád lepší než nějaká nokia co zdvojuje pixely pro víc MPx
Pravda je ze 1,3Mpix mi nestacilo ani na malu fotku ale 2Mpix uz je v pohode aj z mobilu...
jasně že 1600x1200 (2MPx) je lepší. ale není to nutnost a na tavý malý zařízení s prťavou čočkou je 1.3 akorát.
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94
- TripleX
1.3MPx dělá rozlišení 1280x1024. kde normálně využiješ víc? :/
jasně že 1600x1200 (2MPx) je lepší. ale není to nutnost a na tavý malý zařízení s prťavou čočkou je 1.3 akorát.
Ked nemas opticky zoom tak potrebujes aspon 2Mpix aby ked urobis nejaky vyrez tak aby ked to das aspon na fotku 9x13 aby to bolo este ako tak OK.
já osobně preferuju 2MPx, ale 1.3 je takový přípustný minimum (když sou pěkný barvy)
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94
- TripleX
kategorii zoomu bych přenechal normálním foťákům.
já osobně preferuju 2MPx, ale 1.3 je takový přípustný minimum (když sou pěkný barvy)
Asi tak to mozme uazavriet ...
Tak přesně tohle by mne bavilo - hod sem fotku jak to vypadá. Jak velkej je ten subwoofer? Mam kjombíka kterýho dost využívam tak si nemůžu dovolit ztrátu místa. Možná něco decentního pod sedadlo.....ahoj, máte ve svým típku nějakou zajímavou dodatečnou výbavu, která není těžká na sestrojení a přitom není drahá?
- navigaci GPS
- "MP3-man"
- diktafon
propojeno s původními počítačovými repráky 4.1 se subwooferem (creative DTT2200) (které sou dnes rekordně levný a realtivně výkonný)
- TripleX
Tak přesně tohle by mne bavilo - hod sem fotku jak to vypadá. Jak velkej je ten subwoofer? Mam kjombíka kterýho dost využívam tak si nemůžu dovolit ztrátu místa. Možná něco decentního pod sedadlo.....ahoj, máte ve svým típku nějakou zajímavou dodatečnou výbavu, která není těžká na sestrojení a přitom není drahá?
- navigaci GPS
- "MP3-man"
- diktafon
Asi to moc na miesto nebude aj ked je Subwofer od Creative celkom maly ale nie je usposobeny do auta lebo nie je gulaty ale isto nezabere moc miesta len si neviem predsatvit tie male satelitiky ako a kde su umiestnene.
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94