nezvyklá výbava v interiéru

Více
18 roků 3 měsíců zpět #61 od komasix

no já kdybych si měl jít teď koupit PDA tak MIO 550 (400MHz, wifi, bt, windows 5, navigace GPS) za nějakých 15t.
jinak s GSM bych bral MIO 701 (520MHz, bt, win5, GPS, foto) za asi 20t (vše v jednom - když to sečtete, tak cena je dost dobrá), nebo mobil s wifi a k tomu tu 550ku.

ty MDA III vychází na nějakých 17t a mají i vcelku dobrý HW. ale chybí mu (oproti MIO 701) navigace GPS a hlavně: mají windows 2003!!! a to pozor - když se vybije baterka a něcháte to asi nějaký den ležet, celý se zformátuje! to je navýhoda starších win 2003. dnešní win 5 tím netrpí. a všechny MIO co se prodávají mají win5, který je ok.

mněl sem v tipku mda 2 a uplně bez problemu dneska se da koupit na inzerat za nejakech 7000 a to je dost dobry na to co to umi měl sem tam gps a chodilo to celkem dobře na filmy a muziku to chce trochu větši sd kartu ale to uždneska neni problem ceny padaji a dostupnos dobra na netu je ke stazeni i dost softu tak bych v tom neviděl žadnej problem....

... normálně mne předběh - když sem začal psát tak to tam ještě nebylo :D

Fiat Tempra SW 1,9TD 1995

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 3 měsíců zpět #62 od pavelZet
j, po inzerátech se to dá sehnat levněji. sice už bude horší baterka, ale za ty prachy se to dá. ale přes inzeráty se prodávají starší kousky, takže spíš ten win2003 (co se rád resetuje do výrobních nastavení).

jinak tyhle PDA-mobily mívají malinkatý displaye. to je asi důvod proč to nechci. normální PDAčka sou na tom líp, čitelněji a dají se tak použít i na ty filmy.

MIO 701 má v sobě zabudovanou anténu a čip SIRF III na příjem GPS signálu z družic. pochybuju že to nějaký MDA má.

F Tipo 1.6 i.e., rv. 94

Více
18 roků 3 měsíců zpět #63 od komasix
no to asi ne - musíš mít GPS přijímač bud přes bluetooth nebo PS2. MDA II má právě velkej displej (3,5 palců ,240 x 320 bodů) na rozdíl od novějšího compactu. Myslel sem spíš jestli s tim nemáš zkušenost. Popřípadě mne taky zajímá jakej je rozdíl mezi compact I a compact II ...neví někdo?

Fiat Tempra SW 1,9TD 1995

Více
18 roků 3 měsíců zpět #64 od dj_wow

večer pošlu fotky

mě je taky posli na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., dik. jsem moooc zvědavý. moc jsem to bohuzel nepochopil, ale z části jo. počkám na ty fotky a pak uvidim. dik

Více
18 roků 3 měsíců zpět #65 od pavelZet

večer pošlu fotky

mě je taky posli na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., dik. jsem moooc zvědavý. moc jsem to bohuzel nepochopil, ale z části jo. počkám na ty fotky a pak uvidim. dik

fotky sem na tuhle diskusi už posílal. myslím na straně 2.
např. foto se zabudovaným pda (s navigací): www.ilink.cz/(buffer)/fiat/img070.jpg

F Tipo 1.6 i.e., rv. 94

Více
18 roků 3 měsíců zpět #66 od TomiKormidelnik
repráky do auto jsou drhý, držší než domácí přemýšlel jsem proč, ale zamyslete se když necháváte svého miláčka venku v zimě v autě je třeba -10 stupnu a v létě se teploty v zavřeném autě vyšplhají na 50 stupnu to je 60 stupnu rozdil ty membrany z domacich repraku ti za rok za dva zpuchrej...

Fiat Tipo 1.4 i.e. DGT .. vymazlený.. :-D

Více
18 roků 3 měsíců zpět #67 od pavelZet
uvidíme.

repráky (nebo spíš ten zesilovač) normálně domácí sou taky drahý. levný sou jen ty počítačový. a ty sou levný právě proto, že IT je jedna z mála oblastí, kde se pořád zlepšuje a pořád zlevňuje.
srovnejte si třeba SONY vs. LOGITECH. oba mají certifikát THX, oba hrají jak báseň, ale sony budou stát 30tis a logitechy 8tis.

repráky sem měl asi 2 roky na půdě, kde ty výkyvy byly, potom asi 2 roky ve škodovce a teď čerstvě předělaný do tipátka. a pořád bez známky opotřebení.
dejme tomu že to třeba vydrží v pohodě 4 roky (což podle mně a zkušeností vydrží mnohem dýl). stejně - kolik z vás má auto dýl?

F Tipo 1.6 i.e., rv. 94

Více
18 roků 3 měsíců zpět #68 od TomiKormidelnik
Odpověděl TomiKormidelnik pro téma snad máš pravdu
snad máš pravdu taky mě to už dávno napadlo nejradši bych do autika nainstaloval home theatre od geniusu... stojej 2,5 a ten zvuk proste lahoda mam je ted u pc tak bych koupil jeste jedny.. :-) jen nevim jak s tim zabwoofrem vubec nevim zda tam je take trafo 240 -> 12 myslim ze musej mit vis, ale netusim nevite nekdo?? popripade jak to zjistit

Více
18 roků 3 měsíců zpět #69 od pavelZet
když budete vybýrat audiosoustavu, tak si dejte pozor na:
- trafo - nemělo by být zabudovaný v subwooferu a mělo by být na 12 - 14V. (potom ho stačí jen nahradit odručovačem a napojit přímo na baterku)
- impedance satelitů 4 Ohmy. to ale jen v případě, že budete chtít nějaký satelitky nahrazovat. např jako já mám vepředu, místo původních satelitků na palubovce vepředu zabudovaný klasický malý dvoupásmovky a vepředu tak není nic vidět ani nic nezavazí ve výhledu. tohle je jen ale věc vzhledu a investice asi 1tis navíc. já mám vepředu např. tyto zabudované repro: www.sencorczech.cz/inshop/scripts/detail...ncor&rnd=3279590

jinak ty repráky asi můžou být libovolný.
např. starší creative DTT2200 do auta pasují jak ulitý a satelitky mají taky malý. výkon slušnej. a sou černý, takže ok.

a kam se subwooferem.. to je otázka. já ho mám normálně na suchým zipu v kufru na boku. nejradši bych ho dal ale jinam (ale kam?) ještě by třeba mohl jít zavěsit za kryt kufru, ale to taky ubírá místo a nemůžeš ho potom oddělávat. kdyby vás nějaký místo napadlo, dejte vědět.

F Tipo 1.6 i.e., rv. 94

Více
18 roků 3 měsíců zpět #70 od TomiKormidelnik
Odpověděl TomiKormidelnik pro téma kam s ním.. :-)
no já bych se ho možná nějak pokusil umístit třeba pod sedačku řidiše kdyby se tam nějak přidělal jezdil by s ní a mohlo by to bejt docela fajn.. :-) Basy odspoda..

Více
18 roků 3 měsíců zpět #71 od TomiKormidelnik
Odpověděl TomiKormidelnik pro téma mam to
prave jsem prisel domu delal sjem si v aute audio 1. mam basak nejakej targa ci co do kteryho je primo konektor 12V tak jsem tam jen napojil dratky a pohoda za 2. neni ani zas tak velkej tak jsem ho trochu vpasoval spolujezdci dopredu pred nohy a castecne pod palubku za panel s radiem, ktery uz je jen "maketa" na to jsem (opet vyreseno jednim jackem) napojil repraky 2 zakladni vepredu a 2 vzadu v plate bacha na to mel jsem favorita->plato z favorita a je o malinko kratsi, ale na sirku sedi naprosto presne.. mam radost.. .-) jeste natahnu kabelky z plata k reprakum vedle plata aby se mi snad zesilil ten zadek a bude to fajn.. premyslim ze bych basak presunul do kufru..Ale jinak to hraje docela fajnove.. potreboval bych jen vymenit ty repraky ve predu mno.. :-(

Více
18 roků 3 měsíců zpět #72 od tomo20
tak ja na tu vybavu momentalne kaslu.Mel jsem tam dvd prehravac,kapacitar ,tubu a nejak zm?d mi to pres noc v modranech vybili,tak,ze ted tam mam akorat popelnik :?

Více
18 roků 2 měsíců zpět #73 od pavelZet

tak ja na tu vybavu momentalne kaslu.Mel jsem tam dvd prehravac,kapacitar ,tubu a nejak zm?d mi to pres noc v modranech vybili,tak,ze ted tam mam akorat popelnik :?

nj, tyhle auta se vykrádají. předejít se tomu snad dá černýma oknama a známýma, kterým se dá věřit.

ale žijeme v čr, kde to tu máme rorostlý prašivýma zlodějama :( bohužel. a několik jich máme i mezi známýma, který dávají tipy :cry:

F Tipo 1.6 i.e., rv. 94

• TripleX
18 roků 2 měsíců zpět #74 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Silne slova???

nj, tyhle auta se vykrádají. předejít se tomu snad dá černýma oknama a známýma, kterým se dá věřit.

ale žijeme v čr, kde to tu máme rorostlý prašivýma zlodějama :( bohužel. a několik jich máme i mezi známýma, který dávají tipy :cry:

To su hadam silne slova nie? Myslim ze to je asi trochu blbost ze by chodili zlodeji pre par stovak este aj na web ???

Více
18 roků 2 měsíců zpět #75 od pavelZet
Odpověděl pavelZet pro téma Re: Silne slova???

To su hadam silne slova nie? Myslim ze to je asi trochu blbost ze by chodili zlodeji pre par stovak este aj na web ???

ne na web :) ale svezeš nějakýho "kamaráda" a závist je svině. někdo ty tipy na krádeže dává. kamarád to řekne svým kamarádům a mezi nima už se najde zlodějík a váš vykradený auto.

(ale tohle je jiná diskuse)

F Tipo 1.6 i.e., rv. 94

Vygenerováno za 0.517 sekund