nezvyklá výbava v interiéru
... normálně mne předběh - když sem začal psát tak to tam ještě nebylomněl sem v tipku mda 2 a uplně bez problemu dneska se da koupit na inzerat za nejakech 7000 a to je dost dobry na to co to umi měl sem tam gps a chodilo to celkem dobře na filmy a muziku to chce trochu větši sd kartu ale to uždneska neni problem ceny padaji a dostupnos dobra na netu je ke stazeni i dost softu tak bych v tom neviděl žadnej problem....no já kdybych si měl jít teď koupit PDA tak MIO 550 (400MHz, wifi, bt, windows 5, navigace GPS) za nějakých 15t.
jinak s GSM bych bral MIO 701 (520MHz, bt, win5, GPS, foto) za asi 20t (vše v jednom - když to sečtete, tak cena je dost dobrá), nebo mobil s wifi a k tomu tu 550ku.
ty MDA III vychází na nějakých 17t a mají i vcelku dobrý HW. ale chybí mu (oproti MIO 701) navigace GPS a hlavně: mají windows 2003!!! a to pozor - když se vybije baterka a něcháte to asi nějaký den ležet, celý se zformátuje! to je navýhoda starších win 2003. dnešní win 5 tím netrpí. a všechny MIO co se prodávají mají win5, který je ok.
Fiat Tempra SW 1,9TD 1995
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
jinak tyhle PDA-mobily mívají malinkatý displaye. to je asi důvod proč to nechci. normální PDAčka sou na tom líp, čitelněji a dají se tak použít i na ty filmy.
MIO 701 má v sobě zabudovanou anténu a čip SIRF III na příjem GPS signálu z družic. pochybuju že to nějaký MDA má.
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94
Fiat Tempra SW 1,9TD 1995
mě je taky posli na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., dik. jsem moooc zvědavý. moc jsem to bohuzel nepochopil, ale z části jo. počkám na ty fotky a pak uvidim. dikvečer pošlu fotky
mě je taky posli na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., dik. jsem moooc zvědavý. moc jsem to bohuzel nepochopil, ale z části jo. počkám na ty fotky a pak uvidim. dikvečer pošlu fotky
fotky sem na tuhle diskusi už posílal. myslím na straně 2.
např. foto se zabudovaným pda (s navigací): www.ilink.cz/(buffer)/fiat/img070.jpg
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94
Fiat Tipo 1.4 i.e. DGT .. vymazlený..
repráky (nebo spíš ten zesilovač) normálně domácí sou taky drahý. levný sou jen ty počítačový. a ty sou levný právě proto, že IT je jedna z mála oblastí, kde se pořád zlepšuje a pořád zlevňuje.
srovnejte si třeba SONY vs. LOGITECH. oba mají certifikát THX, oba hrají jak báseň, ale sony budou stát 30tis a logitechy 8tis.
repráky sem měl asi 2 roky na půdě, kde ty výkyvy byly, potom asi 2 roky ve škodovce a teď čerstvě předělaný do tipátka. a pořád bez známky opotřebení.
dejme tomu že to třeba vydrží v pohodě 4 roky (což podle mně a zkušeností vydrží mnohem dýl). stejně - kolik z vás má auto dýl?
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94
- trafo - nemělo by být zabudovaný v subwooferu a mělo by být na 12 - 14V. (potom ho stačí jen nahradit odručovačem a napojit přímo na baterku)
- impedance satelitů 4 Ohmy. to ale jen v případě, že budete chtít nějaký satelitky nahrazovat. např jako já mám vepředu, místo původních satelitků na palubovce vepředu zabudovaný klasický malý dvoupásmovky a vepředu tak není nic vidět ani nic nezavazí ve výhledu. tohle je jen ale věc vzhledu a investice asi 1tis navíc. já mám vepředu např. tyto zabudované repro: www.sencorczech.cz/inshop/scripts/detail...ncor&rnd=3279590
jinak ty repráky asi můžou být libovolný.
např. starší creative DTT2200 do auta pasují jak ulitý a satelitky mají taky malý. výkon slušnej. a sou černý, takže ok.
a kam se subwooferem.. to je otázka. já ho mám normálně na suchým zipu v kufru na boku. nejradši bych ho dal ale jinam (ale kam?) ještě by třeba mohl jít zavěsit za kryt kufru, ale to taky ubírá místo a nemůžeš ho potom oddělávat. kdyby vás nějaký místo napadlo, dejte vědět.
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94
tak ja na tu vybavu momentalne kaslu.Mel jsem tam dvd prehravac,kapacitar ,tubu a nejak zm?d mi to pres noc v modranech vybili,tak,ze ted tam mam akorat popelnik
nj, tyhle auta se vykrádají. předejít se tomu snad dá černýma oknama a známýma, kterým se dá věřit.
ale žijeme v čr, kde to tu máme rorostlý prašivýma zlodějama bohužel. a několik jich máme i mezi známýma, který dávají tipy
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94
- TripleX
tak ja na tu vybavu momentalne kaslu.Mel jsem tam dvd prehravac,kapacitar ,tubu a nejak zm?d mi to pres noc v modranech vybili,tak,ze ted tam mam akorat popelnik
nj, tyhle auta se vykrádají. předejít se tomu snad dá černýma oknama a známýma, kterým se dá věřit.
ale žijeme v čr, kde to tu máme rorostlý prašivýma zlodějama bohužel. a několik jich máme i mezi známýma, který dávají tipy
To su hadam silne slova nie? Myslim ze to je asi trochu blbost ze by chodili zlodeji pre par stovak este aj na web ???
To su hadam silne slova nie? Myslim ze to je asi trochu blbost ze by chodili zlodeji pre par stovak este aj na web ???
ne na web ale svezeš nějakýho "kamaráda" a závist je svině. někdo ty tipy na krádeže dává. kamarád to řekne svým kamarádům a mezi nima už se najde zlodějík a váš vykradený auto.
(ale tohle je jiná diskuse)
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94