nezvyklá výbava v interiéru

Více
18 roků 4 měsíců zpět #31 od komasix
no tak ted je to podle mího gusta - výhoda je že ze s tadytěch 5.1 systému sou 4ohmový výstupy takže se to dá kombinovat s normálníma auto repro - třeba dospěješ k tomu že budeš používat jenom ten sub. Kolik tě stál ten POD?

Fiat Tempra SW 1,9TD 1995

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 4 měsíců zpět #32 od pavelZet
jakej POD?

- PDA PocketPC MIO 180 s navigací tehdy asi 15tis
- karta 1GB stojí asi 1000,-
- repro creative DTT2200 mi zbylo z komplu. tehdy asi 3500-, , dnes ty inspiry stojí asi 1800,-
- kábly nějaká ta stovka
- odrušovač
- a ty dvoupásmovky v palubce tam už byly, ale nový stojí jeden 400. takže kdo to chce vestavit, tak +800,-

F Tipo 1.6 i.e., rv. 94

Více
18 roků 4 měsíců zpět #33 od komasix
no vždyt ty mi rozumíš...

Více
18 roků 4 měsíců zpět #34 od pavelZet
ty v palubce mám tyto:
www.sencor.cz/inshop/scripts/detail.asp?...ncor&rnd=8928795

originál satelitky creativu mají mít až 20kHz a ty sencory až 19kHz, ale musím říct že sencory mají výšky lepší.

F Tipo 1.6 i.e., rv. 94

Více
18 roků 4 měsíců zpět #35 od komasix
Hele začínam se zajímat o nějakej MDA . Dotaz: kupoval sis mapy?

• TripleX
18 roků 4 měsíců zpět #36 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Uz...

Hele začínam se zajímat o nějakej MDA . Dotaz: kupoval sis mapy?

Uz vydrzte zachvilu to bude v mobiloch... Preco Fiat nevyraba mobili ??? :D

Více
18 roků 4 měsíců zpět #37 od pavelZet
no já mimo jiný prodávám navigace v PDA. MDA je přežitek.
a v mobilech... to je omyl. to je scifi. posledních několik let se v mobilech neděje nic jinýho, než že se jejich směšný OS snaží dohnat PDA. ale to je dlouhý roky daleko. to dřív je PDA s mobilem a je to mnohem lepší.

pche, třeba MDA nebo nokia komunikátor... to sou trapárny. aby do mobily narvali ty funkce, tak to stojí hodně peněz a účinek stejně pořádně nikde.

to PDA už sou vychytaný. a jen se do nich přidá mobil a třeba i to GPS, a je to bomba (MIO 701)

F Tipo 1.6 i.e., rv. 94

• TripleX
18 roků 4 měsíců zpět #38 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Velkost...

no já mimo jiný prodávám navigace v PDA. MDA je přežitek.
a v mobilech... to je omyl. to je scifi. posledních několik let se v mobilech neděje nic jinýho, než že se jejich směšný OS snaží dohnat PDA. ale to je dlouhý roky daleko. to dřív je PDA s mobilem a je to mnohem lepší.

pche, třeba MDA nebo nokia komunikátor... to sou trapárny. aby do mobily narvali ty funkce, tak to stojí hodně peněz a účinek stejně pořádně nikde.

to PDA už sou vychytaný. a jen se do nich přidá mobil a třeba i to GPS, a je to bomba (MIO 701)

No a uz sa len zmensi ich velkost a je to vlastne mobil potom nie ??? :D

Více
18 roků 4 měsíců zpět #39 od komasix
no ono ale když zmenšíš PDA na velikost krabičky od sirek tak taky nic moc. 2pavelZet: No uznávam že třeba mda1 nebo xda nebo 02něco bo jak chceš je v podstatě (pod)průměrnej pocket s průměrnym telefonem (taky je to starý 4roky) ale zase se to dá sehnat za 2tisíce což je na takovej luxusní mp3 přehrávač docela málo - že to umí telefonovat mne taky baví vzhledem k tomu že můj kepl už dodělává a na to moje volání... mimochodem mda je v podstatě pradědeček toho MIO (tvyho). .....ale to sem asi nepatří.

Více
18 roků 4 měsíců zpět #40 od komasix
mimochodem taky vám to místo p-d-a píše Hobo <br>LaughingA ?

Více
18 roků 4 měsíců zpět #41 od pavelZet
MIO 701 má ale navíc GPS (ve spojení s auty velký plus: navigace), operační systém WM5 (který dělá strašně moc) a nový s navigačkou stojí asi 20t.

hodně lidí co to vidělo přechází ze svých nokií komunikátorů a MDAček. protože je to úplně o něčem jiným. nebo pochybyju že se budeš na nějakým MDA dívat na filmy.

no, možná sem náročnej.

F Tipo 1.6 i.e., rv. 94

• TripleX
18 roků 4 měsíců zpět #42 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma MIO?

MIO 701 má ale navíc GPS (ve spojení s auty velký plus: navigace), operační systém WM5 (který dělá strašně moc) a nový s navigačkou stojí asi 20t.

hodně lidí co to vidělo přechází ze svých nokií komunikátorů a MDAček. protože je to úplně o něčem jiným. nebo pochybyju že se budeš na nějakým MDA dívat na filmy.

no, možná sem náročnej.

A preco MIO nie je to predsa len lacny pribuzny od inych znaciek? HP nic?

Více
18 roků 4 měsíců zpět #43 od pavelZet
MIO je japonec. a japonci sou nejlepší na světě (viz toyota nebo lexus... v autech) na japonce nemá žádnej američan nebo evropan. jen holt japonskej trch taky v evropě nikdo nezná.

MIO je taky jediný, komu se podařilo dát dohromady pocketPC + GSM + GPS. a jako bonus tam je WM5 a CPU 520MHz...

jinak nikomu nebráním jít třeba do toho HP, ale ti (pokud vím) nemají tak našláplý mašinky a sou taky dražší. jó, HP tu letí a náležitě v marketingu přizpůsobují ceny.

v evropě je zvykem kupovat draze průměrný věci.

F Tipo 1.6 i.e., rv. 94

• TripleX
18 roků 4 měsíců zpět #44 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma ?

MIO je japonec. a japonci sou nejlepší na světě (viz toyota nebo lexus... v autech) na japonce nemá žádnej američan nebo evropan. jen holt japonskej trch taky v evropě nikdo nezná.

MIO je taky jediný, komu se podařilo dát dohromady pocketPC + GSM + GPS. a jako bonus tam je WM5 a CPU 520MHz...

jinak nikomu nebráním jít třeba do toho HP, ale ti (pokud vím) nemají tak našláplý mašinky a sou taky dražší. jó, HP tu letí a náležitě v marketingu přizpůsobují ceny.

v evropě je zvykem kupovat draze průměrný věci.

A prosim ta aky je model MIO taky nejaky s tych lepsich lebo u nas sa zvacsa predava lacnejsie MIO a HP je zvacsa drahsi... Skus mi napisat nejaky model a co obsahuje a cenu ja sa skusim pozriet kolko stoji u nas. A HP nemam pocketPC+GSM+GPS??? Ved ma nie? A ozaj co ACER? MIO A201? a 169? A co Qtek9000 ja tomu moc nerozumiem ale chcem nieco co ma kombinaciu pocketPC + GSM telefon + fotak + GPS a to GPS nemusi byt mohlo by byt aj iba dokupitelny GPS modul...

Více
18 roků 4 měsíců zpět #45 od pavelZet
podle mně MIO je z těch lepších. charakterizoval bych prostě jako nášláplej japonec. za cenu lexusu taky koupíš mercedes, ale lexus bude o kategorii výš.

ceny bez DPH v Kč (z naší nabídky) i s navigačním sw:
MIO 180: PocketPC 312MHz + GPS //neprodává se už
MIO 201: + BT //11 580,-
MIO 350: + 400MHz //11 354,-
MIO 550: + 400MHz + BT + WIFI (B+G) (můj favorit) //12 322,-
MIO 701: + 520MHz + BT + GSM + foťák 1.3MPx (menší rozměry) //17 200,-

ACER je špatná značka. prakticky neznačková a poruchová.
GPS je levnější když je integrovaný v PocketPC. jinak musí být na BT, nosíš sebou víc věcí, je dražší a musí být napájen!

ale jinak MIO 701 je docela bomba, že jako první v sobě s malýma rozměrama kombinuje vše.

F Tipo 1.6 i.e., rv. 94

Vygenerováno za 0.100 sekund