nezvyklá výbava v interiéru

Více
18 roků 4 měsíců zpět #16 od komasix
Tak přesně tohle by mne bavilo - hod sem fotku jak to vypadá. Jak velkej je ten subwoofer? Mam kjombíka kterýho dost využívam tak si nemůžu dovolit ztrátu místa. Možná něco decentního pod sedadlo.....

....to sem byl já - nemohl jsem se přihlásit. na foto sem zvjedavej.

Fiat Tempra SW 1,9TD 1995

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 4 měsíců zpět #17 od pavelZet
tak (do galerie se mi nepodařilo uploadovat) fotky posílám v odkazech:

mimochodem je to focené výše zmíněnou mašinkou MIO 701

F Tipo 1.6 i.e., rv. 94

Více
18 roků 4 měsíců zpět #18 od komasix
Nevim nevim - je to docela prasárna.Neštvou tě ty kabely s toho Pda? Jinak by mne teda hrozně zajímalo jak to hraje...

Více
18 roků 4 měsíců zpět #19 od pavelZet
ty kabely z Pocketu nejsou zatím ono. chtěl bych to táhnout nějak palubovkou, ale ještě sem ji neměl rozdělanou...

a jinak ten zvuk hraje pěkně a čistě, jako z PC. původně to pískalo, ale chtělo to jen odrušovač (pár korun) a už to hraje čistě a adekvátně. sem s tím moc spokojenej.

F Tipo 1.6 i.e., rv. 94

Více
18 roků 4 měsíců zpět #20 od pavelZet

Nevim nevim - je to docela prasárna.Neštvou tě ty kabely s toho Pda? Jinak by mne teda hrozně zajímalo jak to hraje...

tak ty kabely sem na tvoje připomínky dnes upravil a fakt je to výrazně lepší - díky za připomínku

beru další tipy ;)

ale hlavně set toto téma zřídil, aby se spíš jiní hlubili svým výběrem. já sem měl být jen na příklad ;)

nové tažení drátů k PDA, nová zásuvka na 12V s vypínačem, handsfree na mobil

F Tipo 1.6 i.e., rv. 94

Více
18 roků 4 měsíců zpět #21 od pavelZet
foto přídavné zásuvky na 12V s vypínačem:
(jinak bery tipy, k čemu dalšímu by se daly udělat další vypínače (do řady), nějak se mi to zalíbilo)
(na rádio se nedívejte, je to něco jako záslepka)

uklizenej kufr se subwooferem:
(kam jinam by šel umístit?)

a zesilovátko:

F Tipo 1.6 i.e., rv. 94

Více
18 roků 4 měsíců zpět #22 od bastr
no ja sem sebou vozil mda2 propojeny s radiem sony mp70 a taky to docela hralo teduž vozim notebook asem celkem spokojenej jelikož mam docela velky naroky na vykon muziky a kvalitu tak by mi asi repro od compu nestačilo

Více
18 roků 4 měsíců zpět #23 od pavelZet
NB zabere hodně místa. taky ho někdy vozím, ale výjímečně. PDA na cesty umí vše a NB se hodí spíš na práci po cestách.

a jiank PC audio hraje v autě normálně jak doma, bez rozdílu. takže když pořídíš třeba ty logitechy 505W RMS s THXkem, tak nemáš co dohánět. navíc ve fiatu nemáš výšky mířený k uším (chyba). já mám.

brácha má audio sony Xplody nějakých 4x 45W RMS (myslím). a je to srovnatelný s tou mou výbavou.

F Tipo 1.6 i.e., rv. 94

Více
18 roků 4 měsíců zpět #24 od ntmp
Taky sem nad tim premyslel ze si poridim do auta 5.1 bedny od creativu, puvodne ke kompu, dokonce me to napadlo jeste driv nez sem mel auto :lol:

Mas to hezky vyresene, jen abys pak videl na cestu, az zase pridelas do kabiny neco noveho :D Neee, prdel, fakt je to žůžo, jen me napadlo, co takhle schovat ty predni repracky na mista tech ovalnych ? Nebo tam mas zapojene i ty ovaly ? Pokud ne, neslo by to schovat do toho prostoru ? I kdyz podle fotky nevim nevim...

FIAT TIPO 1.4 i.e.

Více
18 roků 4 měsíců zpět #25 od komasix
přesně tak!schoval bych je- jinak problem s PDA bych viděl v tom jak dlouho nabíhá - to mne trochu odrazuje.Když máš cd tak votočíš klíčkem a hraješ. Na netu se našel náký bedny u kterejch by se subwoofer pod sedadlo vešel ale taky si nejsem jistej tim zvukem..........ty jo. rozhodně zajímavej nápad.............jo a štvaly by mne ty kabely v kufru. U una sem mněl zapojení zadního plata vyřešený na konektory - koupil sem si malou plastovou krabičku a vní končili kabely od zesíku (rádia) a byli v ní udělený vstupy (cinch samice) a na kabelech od repro byli samci.krabičku sem na pevno přidělal do kufru a když sem potřeboval plato sundat tak sem jednoduše vypojil repro s tý krabičky.Nikde nikde nic neplandalo.

Více
18 roků 4 měsíců zpět #26 od bastr

NB zabere hodně místa. taky ho někdy vozím, ale výjímečně. PDA na cesty umí vše a NB se hodí spíš na práci po cestách.

a jiank PC audio hraje v autě normálně jak doma, bez rozdílu. takže když pořídíš třeba ty logitechy 505W RMS s THXkem, tak nemáš co dohánět. navíc ve fiatu nemáš výšky mířený k uším (chyba). já mám.

brácha má audio sony Xplody nějakých 4x 45W RMS (myslím). a je to srovnatelný s tou mou výbavou.

no ja mam ve fiatu oba pary prednich vyšek nasměrovanych na ridiře a nbk vozim kvuli tomu že tam mam ruzny programky na praci z muzikou samply a podobne

Více
18 roků 4 měsíců zpět #27 od pavelZet
na cestu je vidět. PocketPC nezavazí vůbec - je schovaný před palubovkou a reprášky z pohledu řidiče taky nezavazí. je ale fakt že ty creativy sou relativně dost malý (a na velikost až moc výkonný).

schovat ty repráky by bylo dobrý, ale myslím že tam nebylo žádný místo. a v těch původních mám repráčky - zánovní dvoupásmovky - vepředu i vzadu. ale na ten průměr co se tam dá narvat to skoro nehraje :( o basu nemluvě.

na PDA hudbu spustím 2ma tlačítkama.
1. tlačítko zapne PDA a spustí přehrávač
2. play
(a nějakou písničku z třeba 700MB na komplu najdu určitě dřív než ty na MP3 rádiu)

je to šikovný jezdit si, dívat se na navigaci, poslouchat pokyny a k tomu mi hraje hudba.

kdysi sem taky jezdil s NB, ale navigace na sedadle spolujezdce nebyla ideálně umístěná. za jízdy je NB na prd. ale je to dobrá věc když zastavíš a potřebuješ v terénu pracovat.

jinak budu asi ještě přidávat vypínač na přední modrý bodovky a přepínač na hudební okruhy - abych si mohl pustit do creativů i reklamorádio (možná). a asi si budu pořizovat nový PDA MIO 550 - to má i BT a WIFI, tak budu i na inetu :)

ty dráty co sou na té fotce nejsou od audia, ale od wifiny a její antény. audio má dráty schované

F Tipo 1.6 i.e., rv. 94

Více
18 roků 4 měsíců zpět #28 od pavelZet
jo a ještě jedna připomínka - doporučuju silnější baterku. já mám teda 74ku VARTA a nikdy sem problém s nastartováním neměl a celkově je to teď bez problémů, ale dřív sem to měl ve škodovce a to byla hrůza. tam ta elektrika (z 46ky baterky) byla tažená nějak divně. zesilovat to šlo tak na 30% (víc jen s nastarovaným motorem a s 2500ot ;) )

ale jak říkám. jak sem to předělal do fiatu, je to absolutně bez problémů a po odpoledni puštěné hudby nastartuju a jedu.

F Tipo 1.6 i.e., rv. 94

Více
18 roků 4 měsíců zpět #29 od komasix
mně šlo spíš o to jak dlouho se to zapíná.V současný době mam v autě rádio na kazety a to je uplně nejrychlejší :D

Více
18 roků 4 měsíců zpět #30 od pavelZet
no PocketPC nijak nebootoje. prostě zmáčkneš tlačíčko a za 0.1sec je probuzený. (a to je příjemný oproti NB)

a já na přehrávání používám GSPlayer, ve kterým jde nastavit autoplay.

takže z vypnutého stavu: jedním tlačítkem můžu zapnout, spustit program a spustit hudbu. to by bylo určitě rychlejší než roztočení CDčka ;) a to nemluvím o 2GB kartě s rychlostí 25MB/s (CD 52x má max 9MB/s) takže rychleji nahraju a rychleji přehraju. zlatý PocketPC.

---

teď sem odstranil zepředu na vaše připomínky (a aby nemohli kecat chlupatí) satelitky z palubovky. místo nich sem zapojil ty 2pásmovky co byly v palubce. vypadaly velice dobře (SENCOR 70W na středy a výšky - tedy přesně co sem potřeboval). palubovka je prázdnější a hraje to pořád skvěle :) a možná přibylo víc výšek

F Tipo 1.6 i.e., rv. 94

Vygenerováno za 0.532 sekund