nezvyklá výbava v interiéru
....to sem byl já - nemohl jsem se přihlásit. na foto sem zvjedavej.
Fiat Tempra SW 1,9TD 1995
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
mimochodem je to focené výše zmíněnou mašinkou MIO 701
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94
a jinak ten zvuk hraje pěkně a čistě, jako z PC. původně to pískalo, ale chtělo to jen odrušovač (pár korun) a už to hraje čistě a adekvátně. sem s tím moc spokojenej.
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94
Nevim nevim - je to docela prasárna.Neštvou tě ty kabely s toho Pda? Jinak by mne teda hrozně zajímalo jak to hraje...
tak ty kabely sem na tvoje připomínky dnes upravil a fakt je to výrazně lepší - díky za připomínku
beru další tipy
ale hlavně set toto téma zřídil, aby se spíš jiní hlubili svým výběrem. já sem měl být jen na příklad
nové tažení drátů k PDA, nová zásuvka na 12V s vypínačem, handsfree na mobil
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94
(jinak bery tipy, k čemu dalšímu by se daly udělat další vypínače (do řady), nějak se mi to zalíbilo)
(na rádio se nedívejte, je to něco jako záslepka)
uklizenej kufr se subwooferem:
(kam jinam by šel umístit?)
a zesilovátko:
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94
a jiank PC audio hraje v autě normálně jak doma, bez rozdílu. takže když pořídíš třeba ty logitechy 505W RMS s THXkem, tak nemáš co dohánět. navíc ve fiatu nemáš výšky mířený k uším (chyba). já mám.
brácha má audio sony Xplody nějakých 4x 45W RMS (myslím). a je to srovnatelný s tou mou výbavou.
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94
Mas to hezky vyresene, jen abys pak videl na cestu, az zase pridelas do kabiny neco noveho Neee, prdel, fakt je to žůžo, jen me napadlo, co takhle schovat ty predni repracky na mista tech ovalnych ? Nebo tam mas zapojene i ty ovaly ? Pokud ne, neslo by to schovat do toho prostoru ? I kdyz podle fotky nevim nevim...
FIAT TIPO 1.4 i.e.
no ja mam ve fiatu oba pary prednich vyšek nasměrovanych na ridiře a nbk vozim kvuli tomu že tam mam ruzny programky na praci z muzikou samply a podobneNB zabere hodně místa. taky ho někdy vozím, ale výjímečně. PDA na cesty umí vše a NB se hodí spíš na práci po cestách.
a jiank PC audio hraje v autě normálně jak doma, bez rozdílu. takže když pořídíš třeba ty logitechy 505W RMS s THXkem, tak nemáš co dohánět. navíc ve fiatu nemáš výšky mířený k uším (chyba). já mám.
brácha má audio sony Xplody nějakých 4x 45W RMS (myslím). a je to srovnatelný s tou mou výbavou.
schovat ty repráky by bylo dobrý, ale myslím že tam nebylo žádný místo. a v těch původních mám repráčky - zánovní dvoupásmovky - vepředu i vzadu. ale na ten průměr co se tam dá narvat to skoro nehraje o basu nemluvě.
na PDA hudbu spustím 2ma tlačítkama.
1. tlačítko zapne PDA a spustí přehrávač
2. play
(a nějakou písničku z třeba 700MB na komplu najdu určitě dřív než ty na MP3 rádiu)
je to šikovný jezdit si, dívat se na navigaci, poslouchat pokyny a k tomu mi hraje hudba.
kdysi sem taky jezdil s NB, ale navigace na sedadle spolujezdce nebyla ideálně umístěná. za jízdy je NB na prd. ale je to dobrá věc když zastavíš a potřebuješ v terénu pracovat.
jinak budu asi ještě přidávat vypínač na přední modrý bodovky a přepínač na hudební okruhy - abych si mohl pustit do creativů i reklamorádio (možná). a asi si budu pořizovat nový PDA MIO 550 - to má i BT a WIFI, tak budu i na inetu
ty dráty co sou na té fotce nejsou od audia, ale od wifiny a její antény. audio má dráty schované
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94
ale jak říkám. jak sem to předělal do fiatu, je to absolutně bez problémů a po odpoledni puštěné hudby nastartuju a jedu.
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94
a já na přehrávání používám GSPlayer, ve kterým jde nastavit autoplay.
takže z vypnutého stavu: jedním tlačítkem můžu zapnout, spustit program a spustit hudbu. to by bylo určitě rychlejší než roztočení CDčka a to nemluvím o 2GB kartě s rychlostí 25MB/s (CD 52x má max 9MB/s) takže rychleji nahraju a rychleji přehraju. zlatý PocketPC.
---
teď sem odstranil zepředu na vaše připomínky (a aby nemohli kecat chlupatí) satelitky z palubovky. místo nich sem zapojil ty 2pásmovky co byly v palubce. vypadaly velice dobře (SENCOR 70W na středy a výšky - tedy přesně co sem potřeboval). palubovka je prázdnější a hraje to pořád skvěle a možná přibylo víc výšek
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94