Uz nevim co dal

Více
18 roků 2 měsíců zpět #16 od MagicMisel
Odpověděl MagicMisel pro téma Re: Uz nevim co dal

Mam Tempru a delalo mi to same!Nemam tam rozdelovac ale je to rizeny primo z kompu.Doporucuju kouknout na ty hadicky ja sem je vsechny utesnil ted najel 50 km a zatim dobry no uvidime.Ale este sem slysel neco o VAE venntilu. :idea:

Zejtra za nim asi zajedu a reknu mu to o tech hadickach!

bmw 530i V8 www.ms-auto.cz

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 2 měsíců zpět #17 od MagicMisel

Nyní ti na tvůj mejl posílám přílohu v pdf podobě z názvem: JAK NA FIAT TIPO. Doufám,že to tam budeš mít. Mám totiž problémy z netem.

Jeste nic bohuzel neprislo!!

Více
18 roků 2 měsíců zpět #18 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: Uz nevim co dal
japak vypadá výfuk, to je taky věc která se chová podobně, úpokud je vysypaný kat nebo vevnitř vyrezlej výfuk, tak to občas přicpe odtah a motor se dusí a škube. Ale špatný kat by měl dobrej mechanik objevit, s vyrezlým výfukem už je to horší...

Více
18 roků 2 měsíců zpět #19 od MagicMisel

japak vypadá výfuk, to je taky věc která se chová podobně, úpokud je vysypaný kat nebo vevnitř vyrezlej výfuk, tak to občas přicpe odtah a motor se dusí a škube. Ale špatný kat by měl dobrej mechanik objevit, s vyrezlým výfukem už je to horší...

To si prave taky myslim že by to mel obevit ten katalizator!!jinak deravej a ani moc zrezlej neni!!Ale tata ma u oktavky taky rozpadlej katalizator a nic to nedela!!akorat mozna neudela emise!

Více
18 roků 2 měsíců zpět #20 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: Uz nevim co dal
když je kat v háji tak neudělá emise určitě, ale když se rozsype tak ho tlak vrazí do potrubí a to se ucpe a nejede...

Více
18 roků 2 měsíců zpět #21 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Uz nevim co dal

když je kat v háji tak neudělá emise určitě, ale když se rozsype tak ho tlak vrazí do potrubí a to se ucpe a nejede...

možná že i v tom by mohl být zakopaný pes u mě protože nastartuju a ono to za chvíli chcípne a potom už to nedělá min 8 hodin myslíš že by to mohlo mít až takovej vliv?

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
18 roků 2 měsíců zpět #22 od MagicMisel

možná že i v tom by mohl být zakopaný pes u mě protože nastartuju a ono to za chvíli chcípne a potom už to nedělá min 8 hodin myslíš že by to mohlo mít až takovej vliv?

kdyz jedu z tatovou oktavkou tak to tam cinka a lita jak je to zpeceny!ale kdyby to bylo ve vyfuku tak bys podle me nastarotoval a chciplo by to za chvili!!teda pokud by to bylo uplne ucpany!!nemá nekdo zkusenost se spatnými vstriky?Co to dela?

Více
18 roků 2 měsíců zpět #23 od temprař
Odpověděl temprař pro téma Re: Uz nevim co dal
Kolik máš na tom Tipu najeto :?: Já na své Tempře ještě na té první dvoulitrové měnil vstřik 2 válce po cca 210 000 km. Cukalo to též.

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
18 roků 2 měsíců zpět #24 od MagicMisel

Kolik máš na tom Tipu najeto :?: Já na své Tempře ještě na té první dvoulitrové měnil vstřik 2 válce po cca 210 000 km. Cukalo to též.

mam prez 175 000 ale ted nevim presne!!myslis ze by uz mohli byt spatny?

Více
18 roků 2 měsíců zpět #25 od temprař
Tak to ti neporadím na 100 % ale zkus je zkontrolovat. Nastartuj motor nech ho běžet na volnoběh,vem si stetoskop ( ale ten mít asi nebudeš ) nebo šroubovák a přilož ho k těle toho ventilu. Poslechni si,jestli ventil cvaká ( každé cvaknutí je vstříknutí paliva ) .Jestli toto cvakání není pravidelné,nejde slyšet,nebo slyšíš-li nějaký nezvyklý zvuk je třeba zkontrolovat konektrory ŘJ,přívod signálu od ŘJ a odpor vstřikovače. Požadovaná hodnota je 16.2 ohmu.

mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
18 roků 2 měsíců zpět #26 od MagicMisel

Tak to ti neporadím na 100 % ale zkus je zkontrolovat. Nastartuj motor nech ho běžet na volnoběh,vem si stetoskop ( ale ten mít asi nebudeš ) nebo šroubovák a přilož ho k těle toho ventilu. Poslechni si,jestli ventil cvaká ( každé cvaknutí je vstříknutí paliva ) .Jestli toto cvakání není pravidelné,nejde slyšet,nebo slyšíš-li nějaký nezvyklý zvuk je třeba zkontrolovat konektrory ŘJ,přívod signálu od ŘJ a odpor vstřikovače. Požadovaná hodnota je 16.2 ohmu.

stetoskop mam !!ale prave nemam auto doma!je u toho mechanika!!!v patek tam jedu tak pak dam vedet co a jak!!kazdopadne uz auto nutne potrebuju

Více
18 roků 2 měsíců zpět #27 od BOHHy
Ahoj. Měl jsem na 100% stejnej problem. Auto nejelo, cukalo .. jedine na jednicku to jeste trochu tahlo jinak to umiralo. V té době mi žralo asi 17l/100km ..fakt paráda :-( .. No mě taky nikdo neporadil a v servisech si taky nevěděli rady. Zkušel jsem povyměňovat co se dalo a vše jsem pročistil atd ... mno výsledek byl ten, že nebyl žádný. Až jednou, dal jsem to do šikovného servisu a tam to objevili. Já moc nadšený nebyl a jedině doufej, že to není to samé .. ale .. pokud to máš v servisu, řekni jim ať se ti podívají na vačku. Já mam DOHC (takže dvě vačky) a obě byly v háji . Prostě motor na rozebrání a nebo výměna celého motoru. Hodně štěstí a dej mi vědět co to bylo. dík BOHHy

Více
18 roků 2 měsíců zpět #28 od temprař
V časopise,ve kterém Tempru s tímto motorem ( 2.0 8V ) testovali ( samozřejmě v rubrice autobazar ) sem se dočetl že se vačky značně opotřebují neseřízenými ventily. Seřídit je není žádná sranda. Vůle se seřizujou přesnýma podložkama Jak často se maj u tohoto motoru ventily seřizovat. Prý je tento motor nejnáchylnější k poškození. Prý je často vylágrovanej. Porucha se projeví tím způsobem že při studeném startu často vydává klepavé zvuky a kontrolka mazání odmítá zhasnout.

I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
18 roků 2 měsíců zpět #29 od Honza
Odpověděl Honza pro téma Re: Uz nevim co dal
ojetá vačka= špatná olejová pumpa, která málo tlačí na volnoběh.. což je stará známá věc u těhle motorů..nejvíc jsou choulostiví 16v motory.. prostě pokud nemaže za tepla na volnoběh aspon 1- 1.5b tak je motor na nejlepší cestě na věčnost- hodně nízkýmu tlkau pomáhaj opotřebovaný ložiska na klice, a na vyvažovačkách.. pak se k vačkám skoro nic nedostane když to tamtudy proteče

jediný řešení=nová olej. pumpa, komplet rozebrat motor a zjistit stav vnitřností(ložisek) ty opravit/vyměnit ..kupovat z vrakáče nemá cenu jsou an tom podobně...

ty ventilový vůle maj taky svůj podíl ale ne tak velkej.. co yb to muselo bejt za vůli aby se vačka natolik omlátila/projela...

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Více
18 roků 2 měsíců zpět #30 od temprař
Já nevím. Prostě to psali v časopise.

I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Vygenerováno za 0.569 sekund