Vstriky

Více
17 roků 6 měsíců zpět #46 od yozif
Odpověděl yozif pro téma Re: Vstriky
No ked sa to prepocita na czk tak je to tu lacnejsie ale zasa ked dame do toho cestu tak je to rovnake. Ale aj tak mame docela lacne diely nato ze je fiat skvele auto. Moje prve auto bola Honda Civic 1,6 16v 89rv. Bola to moja laska aj bude ale uz som si docela navykol aj na Tipo je to na pohlad skvele auto. Zajtra mam servis tak som zvedavy co to bude kostovat?

Fiat TIPO 1,7D r.1989/93 skoro vsetko vymenene........

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 6 měsíců zpět #47 od yozif
Takze pani odniesla si to naprava. Su na nej ohnute ramena aj napravnica a dokonca je na dvoch miestach prasknuta. Super, povodny majitel povedal ze to chce len vymenu silent blokov. Mam dve nove montazne sady Silent bloky ktore budu asi na predaj. Kupil som napravu za cca..2000sk tak ma caka vymena. Nakoniec su tam ine problemi ako to vstrekovanie co som si myslel.

Více
17 roků 6 měsíců zpět #48 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Vstriky
No myslim si, že budu mít stejný problém, asi to bude na výměnu zadní nápravy....protože se sjížděj ty gumy na vnější straně mnohem víc než na tý vnitřní :cry:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
17 roků 6 měsíců zpět #49 od yozif
No to je pravda to nechci vydiet tie gumy co tam mam ja ked to dal dole. Cakaj aj vymenu brzdovych pakni,lanka na rucnej,trubky,brzdova kvapalina plus robota a uz som o peknych par tisic lahsi. Mam to pestre .

Více
17 roků 6 měsíců zpět #50 od Charles
Tak na brzdy jsem se koukal, a ty vypadjí nově dělaný nebo nedávno. Ale i tak s tim bude asi dost práce při výměně !
A jinak, všechny tipa mají zadní nápravy stejný nebo je to trochu jiný podle motoru ?

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
17 roků 6 měsíců zpět #51 od yozif
Vobchode sa mi snazili tvrdit ze je rozdiel medzi napravou 1,4 az 1,6B a ina je na 1,7D a zase ina je na 1,9TD atd.... Ja som videl napravu na 1,4 benzin a moju 1,7D a su rovnake. Pocul som nazor ze su rozdielne podla vykonu auta ale je to podla mna blbost lebo menili len motor a max. prednu napravu a ostatne je rovnake pre vsetky tipa. Neviem mudrejsi budem vlastne zajtra ked si pojdem pre auticko do servisu.

Více
17 roků 6 měsíců zpět #52 od Charles
Já si taky myslim, že budou jiný podle motoru.
Ono je taky možný, že když ji máš na 1.7D stejnou s 1.4, tak že ti ji tam už někdo měnil a bylo mu jedno, co tam dává :roll:

Více
17 roků 6 měsíců zpět #53 od bobik43
Odpověděl bobik43 pro téma Naprava
Co vim ja, tak zadni naprava by mela byt stejna. Max rozdil nprav kotouc/buben. Predni se lisi prumerem cepu, tuhosti pruzin,....

Prodej použitých dílů Fiat Tipo 1.9TDS. Malý bazárek na www.bazarekfiat.wz.cz

Více
17 roků 6 měsíců zpět #54 od yozif
Zdravim. Takze Pani naprava sadla ako nova , mam vymenene predne tlmice , nova brzdova kvapalina a novy motorovy olej a filter. Ked mi povedal cenu za tuto robotu v servise skoro som padol na rit. Platil som este nove brzdove pakne do bubnov a nove lanka na rucnu brzdu a cena za toto vsetko bola aj s robotou .........3500sk. :-] Bolo to sice po znamosti ale vzivote ma v tom servise nevideli a takato cena je bomba. Caka ma emisna a neviem co s tym modrim dymom. Co vsetko kontroluje na emisnej??? Co sa stane ak neprejde ???Aky je postup??? Da sa tam nieco nadstavit??? Poradte..

Více
17 roků 6 měsíců zpět #55 od Charles
Jo ta cena se mi zdá v pohodě, na to co všechno ti tam dávali nové :roll:

Více
17 roků 6 měsíců zpět #56 od libenak
Odpověděl libenak pro téma Re: Vstriky

Zdravim. Takze Pani naprava sadla ako nova , mam vymenene predne tlmice , nova brzdova kvapalina a novy motorovy olej a filter. Ked mi povedal cenu za tuto robotu v servise skoro som padol na rit. Platil som este nove brzdove pakne do bubnov a nove lanka na rucnu brzdu a cena za toto vsetko bola aj s robotou .........3500sk. :-] Bolo to sice po znamosti ale vzivote ma v tom servise nevideli a takato cena je bomba. Caka ma emisna a neviem co s tym modrim dymom. Co vsetko kontroluje na emisnej??? Co sa stane ak neprejde ???Aky je postup??? Da sa tam nieco nadstavit??? Poradte..

....hmmm, tak ta cena je skutečně pěkná.

Nevím, jestli jsou podmínky u STK stejné na Slovensku, ale předpokládám, že velké rozdíly v tom nebudou.
Rozhodně ta "kouřivost" by mohla mít za následek, že jim to vykáže hodnoty nad povolenými limity a tím pádem ti to auto neprojde. Pak je smůla, že s tím nemůžeš jezdit po veřejných komunikacích, než to znovu bude zkontrolováno na STK. Samozřejmě si pak dají pozor, zda-li ta závada byla odstraněna. Zpravidla je třeba také jet na tu stejnou stanici, kde to neprošlo.

No, já mám sice tipouše v poměrně dobrém stavu, ale jelikož člověk nikdy neví, co by si tam mohli najít za blbost, tak to řeším trošku jinak (cena 2.000Kč) :)

Více
17 roků 6 měsíců zpět #57 od Charles
přesně moje řeč, asi to tak budu také řešit :lol:

Více
17 roků 6 měsíců zpět #58 od yozif
no oprava ma vysla komplet 3500sk z toho teda konecne staly 1500sk pakne do zadnych brzd ,1000sk lanka na rucnu a 1000sk praca plus dal som liter fernetu za ochotu. Emisnu a stk som riesil ako mi poradil pomimo a stalo to 2000sk dohromady.Takze auto je po papierovej ale v podtate aj technickej stranke v pohode. Modry dym z vyfuku ustal asi pomohlo vyplachnutie motora a vymena oleja a filtra. Po kontrole to bolo naozaj to odsavanie z olejovej vane co vytlacilo do sania a do valcov co ma za nasledok spalovanie oleja a modry dym. Pani pozor na nadbytok oleja. Skoro sme znicili motor a to som si myslel ze je naprd vstrekovanie. :oops:

Více
17 roků 6 měsíců zpět #59 od Charles
Hmm zajímavé, jak je možné olejem zničit motor, nikdy bych to neřek. Jsem si myslel, že když je tam víc oleje tak se nic nestane.... :roll:

Více
17 roků 6 měsíců zpět #60 od martas
Odpověděl martas pro téma Re: Vstriky

No protože dělám teď motor, tak přemyšlím o jiných vstřikovačích. Kolik stojí nové vsřiky ? Nebo se dají ty staré nějak pouze vyčistit ?

ja jsem kupoval bosch 1000 korun jeden

Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT

Vygenerováno za 0.530 sekund