SRAZ 2008 - vyhodnocení a průběh akce

Více
16 roků 4 měsíců zpět #46 od Augustin

Děkuji ti Toomy za pochvalu mého Fiatka řekl jsem mu to a blikal světlama bylo na něm vidět ,že je spokojený. Teď spinká v garáži a těší se na další sraz s bratry. Nejsem Tonda ale Jarda. Jinak chci poděkovat organizátorům že se tak o nás starali. Poznal jsem fajn lidi. Měj te se fajn. Jarda Slapy.

To neva Jardo, mne zas porad Skypan rikal Tomasi :) ale je pravda, ze uz mel hodne nakoupeno :lol:

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #47 od skypan
Odpověděl skypan pro téma Re: sraz

Tak koukám že všicni dorazily v pohodě.Jinak já taky,ale 10km před barákem to začalo cukat,ale doskákal sem domu,no a když sem to pak doma nastartoval tak to začalo klepat atak je to chycené na klice a kdo nemaže ten nejede :evil::oops: Atak shánim motor,nebo celé auto :?

škoda že sme to nevěděli drív,dal sem celé auto kámošovy za darmo(mělo chicené turbo-1.9TDs,Tempra),jenom sem chtěl dvojku za rádio.
jinak vím o dieselovým motoru z Prismy :wink:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 4 měsíců zpět #48 od skypan

Děkuji ti Toomy za pochvalu mého Fiatka řekl jsem mu to a blikal světlama bylo na něm vidět ,že je spokojený. Teď spinká v garáži a těší se na další sraz s bratry. Nejsem Tonda ale Jarda. Jinak chci poděkovat organizátorům že se tak o nás starali. Poznal jsem fajn lidi. Měj te se fajn. Jarda Slapy.

To neva Jardo, mne zas porad Skypan rikal Tomasi :) ale je pravda, ze uz mel hodne nakoupeno :lol:

:lol: :lol: :lol: to víš Augi,jednou za čas,tělo žádá,tělo potřebuje :twisted: halt někdy se to prostě nepovede,doufám že sem neudělal nějakou větší ostudu,totiž ani nevím,jakým způsobem sem se doplazil do auta :P

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním

Více
16 roků 4 měsíců zpět #49 od Jenda
Ahoj Skypane,to nic,akorát když došlo pívo, tak si dostal nápad,kterej sme ti ihned rozmluvili. :wink: :lol:

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #50 od skypan

Ahoj Skypane,to nic,akorát když došlo pívo, tak si dostal nápad,kterej sme ti ihned rozmluvili. :wink: :lol:

:oops: znám své blbé nápady,ani to nevyslovuj nahlas :lol: :lol:

Více
16 roků 4 měsíců zpět #51 od Jenda
Víc ani slovo,mlčím jako hrob :wink:

Více
16 roků 4 měsíců zpět #52 od skypan

Víc ani slovo,mlčím jako hrob :wink:

dík,jj znám se a vůbec v podnapilém stavu :twisted: ale myslím že jsem už rozumnej a své blbé nápady si už většinou nechám rozmluvit,dříve to tak nebylo,vyváděl sem pěkný hovadiny,ale zaplat pámbú je to pryč :lol:

Více
16 roků 4 měsíců zpět #53 od Jenda
čeče,snažím se ti napsat na Icq a nějak bez odezvy.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #54 od michal_tipar

Mno já jsem dorazil zrovna teď :) musel jsem ještě vyzvednout sestru na autobuse, přijela za Španělska...
Jinak cesta zpátky byla super, vzal sem to spodem přes dědiny místo dálnice a jelo se krásně, super počasí, silnice i krajina a vubec všecko...
Co se týče srazu není co dodat, bylo to perfektní, super počasí, lidi, organizace, no paráda ;)
Rád jsem vás všecky poznal....

S pozdravem F@ster ;)

PS: Co se fotek týče, házejte je klidně ke mě na ftpko, já ztoho pak udělam nějakou galerku / myslim že jich bude celkem dost, tak nevim jak by se to sem všecko vešlo... /

ftp://fasterpage.cz
jmeno: fasterpage.cz-fiattipo
heslo: fiattipo

Měl bych video můžu ho taky umístit někam na tvůj ftp server, já nemám tolik prostoru (22mb)???

Více
16 roků 4 měsíců zpět #55 od Jarda Slapy
Odpověděl Jarda Slapy pro téma děda purinuj
Pivo sice došlo ale my ze Skypanem jsme si poradily S Honzovou slivovicí. Kdyby tam byla ještě jedna flaška tak jí strestáme taky a Augustin by se přidal. Je vydět,že starci ještě nezapoměli chlastat. Kluci měj te se.
starci(Husákovi děti)

Více
16 roků 4 měsíců zpět #56 od skypan
Odpověděl skypan pro téma Re: děda purinuj

Pivo sice došlo ale my ze Skypanem jsme si poradily S Honzovou slivovicí. Kdyby tam byla ještě jedna flaška tak jí strestáme taky a Augustin by se přidal. Je vydět,že starci ještě nezapoměli chlastat. Kluci měj te se.
starci(Husákovi děti)

no coment :lol: :lol: :lol: fuj to ráno na mě bylo moc drsný :twisted:

Více
16 roků 4 měsíců zpět #57 od jimird
mě po srazu začalo fungovat plno věcí na autě,auto přestalo trucovat a domu jelo za odměnu pilu

Více
16 roků 4 měsíců zpět #58 od temprař
Mno hoši - co se týče mé slivovičky tak si myslím že nebyla tak špatná - evidentně Vám chutnala - že Skypy :) - ještě že jsi nešel do toho co jsi chtěl provést - pssssssssssssssssstttttttttttttttt. Mno a Jardovi chutnala myslím též. Po celej víkend mi bylo fajn.Cítil jsem se perfektně - vypadl jsem ze stereotypu - projel jsem se autíčky - skvělými auťíčky i když bez papírů :)
Byla to opravdu fantastická akce.... Všem opravdu moc děkuju - za půjčení vozítek a zvlášť velkej dík ode mne patří mk-tecovi, Valimu, Grifithovi, Charlesovi a Skypanovi.... NUNIMU a MARŤASOVI..... 8)

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
16 roků 4 měsíců zpět #59 od jirkaR

Mno hoši - co se týče mé slivovičky tak si myslím že nebyla tak špatná - evidentně Vám chutnala - že Skypy :) - ještě že jsi nešel do toho co jsi chtěl provést - pssssssssssssssssstttttttttttttttt. Mno a Jardovi chutnala myslím též. Po celej víkend mi bylo fajn.Cítil jsem se perfektně - vypadl jsem ze stereotypu - projel jsem se autíčky - skvělými auťíčky i když bez papírů :)
Byla to opravdu fantastická akce.... Všem opravdu moc děkuju - za půjčení vozítek a zvlášť velkej dík ode mne patří mk-tecovi, Valimu, Grifithovi, Charlesovi a Skypanovi.... NUNIMU a MARŤASOVI..... 8)

:oops: :oops:

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
16 roků 4 měsíců zpět #60 od temprař
copak ??? :)

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Vygenerováno za 0.530 sekund