SRAZ 2008 - vyhodnocení a průběh akce
To neva Jardo, mne zas porad Skypan rikal Tomasi ale je pravda, ze uz mel hodne nakoupenoDěkuji ti Toomy za pochvalu mého Fiatka řekl jsem mu to a blikal světlama bylo na něm vidět ,že je spokojený. Teď spinká v garáži a těší se na další sraz s bratry. Nejsem Tonda ale Jarda. Jinak chci poděkovat organizátorům že se tak o nás starali. Poznal jsem fajn lidi. Měj te se fajn. Jarda Slapy.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
škoda že sme to nevěděli drív,dal sem celé auto kámošovy za darmo(mělo chicené turbo-1.9TDs,Tempra),jenom sem chtěl dvojku za rádio.Tak koukám že všicni dorazily v pohodě.Jinak já taky,ale 10km před barákem to začalo cukat,ale doskákal sem domu,no a když sem to pak doma nastartoval tak to začalo klepat atak je to chycené na klice a kdo nemaže ten nejede já Atak shánim motor,nebo celé auto
jinak vím o dieselovým motoru z Prismy
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
to víš Augi,jednou za čas,tělo žádá,tělo potřebuje halt někdy se to prostě nepovede,doufám že sem neudělal nějakou větší ostudu,totiž ani nevím,jakým způsobem sem se doplazil do autaTo neva Jardo, mne zas porad Skypan rikal Tomasi ale je pravda, ze uz mel hodne nakoupenoDěkuji ti Toomy za pochvalu mého Fiatka řekl jsem mu to a blikal světlama bylo na něm vidět ,že je spokojený. Teď spinká v garáži a těší se na další sraz s bratry. Nejsem Tonda ale Jarda. Jinak chci poděkovat organizátorům že se tak o nás starali. Poznal jsem fajn lidi. Měj te se fajn. Jarda Slapy.
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.
znám své blbé nápady,ani to nevyslovuj nahlasAhoj Skypane,to nic,akorát když došlo pívo, tak si dostal nápad,kterej sme ti ihned rozmluvili.
dík,jj znám se a vůbec v podnapilém stavu ale myslím že jsem už rozumnej a své blbé nápady si už většinou nechám rozmluvit,dříve to tak nebylo,vyváděl sem pěkný hovadiny,ale zaplat pámbú je to pryčVíc ani slovo,mlčím jako hrob
Měl bych video můžu ho taky umístit někam na tvůj ftp server, já nemám tolik prostoru (22mb)???Mno já jsem dorazil zrovna teď musel jsem ještě vyzvednout sestru na autobuse, přijela za Španělska...
Jinak cesta zpátky byla super, vzal sem to spodem přes dědiny místo dálnice a jelo se krásně, super počasí, silnice i krajina a vubec všecko...
Co se týče srazu není co dodat, bylo to perfektní, super počasí, lidi, organizace, no paráda
Rád jsem vás všecky poznal....
S pozdravem F@ster
PS: Co se fotek týče, házejte je klidně ke mě na ftpko, já ztoho pak udělam nějakou galerku / myslim že jich bude celkem dost, tak nevim jak by se to sem všecko vešlo... /
ftp://fasterpage.cz
jmeno: fasterpage.cz-fiattipo
heslo: fiattipo
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
starci(Husákovi děti)
no coment fuj to ráno na mě bylo moc drsnýPivo sice došlo ale my ze Skypanem jsme si poradily S Honzovou slivovicí. Kdyby tam byla ještě jedna flaška tak jí strestáme taky a Augustin by se přidal. Je vydět,že starci ještě nezapoměli chlastat. Kluci měj te se.
starci(Husákovi děti)
Byla to opravdu fantastická akce.... Všem opravdu moc děkuju - za půjčení vozítek a zvlášť velkej dík ode mne patří mk-tecovi, Valimu, Grifithovi, Charlesovi a Skypanovi.... NUNIMU a MARŤASOVI.....
Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
Mno hoši - co se týče mé slivovičky tak si myslím že nebyla tak špatná - evidentně Vám chutnala - že Skypy - ještě že jsi nešel do toho co jsi chtěl provést - pssssssssssssssssstttttttttttttttt. Mno a Jardovi chutnala myslím též. Po celej víkend mi bylo fajn.Cítil jsem se perfektně - vypadl jsem ze stereotypu - projel jsem se autíčky - skvělými auťíčky i když bez papírů
Byla to opravdu fantastická akce.... Všem opravdu moc děkuju - za půjčení vozítek a zvlášť velkej dík ode mne patří mk-tecovi, Valimu, Grifithovi, Charlesovi a Skypanovi.... NUNIMU a MARŤASOVI.....
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -