SRAZ 2008 - vyhodnocení a průběh akce

Více
16 roků 4 měsíců zpět #61 od F@ster
Zdravim, jak jsem slibil tak jsem udělal...
Sice to trvalo, ale fotky jsou již u mě v galerii.
S videi musím nejdřív něco provést :) a pak je nahodím taky, ale dohromady mají 1.2 gB což by pro lidi s pomalejším připojením byla sebevražda :D...
Doufám že to stihnu ještě do konce tohohle týdne, ale mám toho fakt nad hlavu...

Odkaz na foto je zde:
www.fasterpage.cz/faster/galerie/index.php?cat=5 ;)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #62 od Jenda
Skvělí,sem tam vyfocen tolikrát,že bych si mohl založit album :lol: Nádherná vzpomínka :wink:

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #63 od Jarda Slapy
Čumim jak blázen jaký jsou tam krásný fotky. F@stere děkujem za tvůj čas který jsi do toho dal. Zaspomínal jsem si jaký to bylo skvělí že jsem poznal perfektní lidi. Už se těším na další sraz. Měj te se.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #64 od Freedom
vostrý fotky fakt sem rád zavzpomínal......

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
16 roků 4 měsíců zpět #65 od temprař
musím více než souhlasit. Bylo tam mocinky fajn :)

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
16 roků 4 měsíců zpět #66 od TooM-As
Jo je to super ..

btw: nejlepší hlášku mi na srazu řekl genny666 : " je škoda že dost lidí nepřijelo , třeba ten TooM-As ..." lidi já se začal smát , to jsme spolu už tak 10 minut u zmrzliny kecali :-D

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
16 roků 4 měsíců zpět #67 od mk-tec
...asi ještě nevím, kde hledat, tak mi kluci pomozte. Chtěl jsem zkouknout výsledky jednotlivých soutěží ze srazu, které mají být prý uveřejněný na netu, ale nějak to nemohu najít...

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Více
16 roků 4 měsíců zpět #68 od Charles

...asi ještě nevím, kde hledat, tak mi kluci pomozte. Chtěl jsem zkouknout výsledky jednotlivých soutěží ze srazu, které mají být prý uveřejněný na netu, ale nějak to nemohu najít...

Omlouvám se všem, mám je u sebe, už je to skoro hotové, ale nedostává se mi čas....chodim dlouho z práce, jako dnes jsem dorazil asi před půl hodinkou, jen provedu očistu a jdu nabrat síly na další den v háku :?

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 4 měsíců zpět #69 od mk-tec
tak to je jasný, já jsem taky rád, že se stihnu aspoň chvíli vyspat. Jen jsem nevěděl, jestli to někde je. V pohodě :wink:

Více
16 roků 3 měsíců zpět #70 od Freedom

Zdravim, jak jsem slibil tak jsem udělal...
Sice to trvalo, ale fotky jsou již u mě v galerii.
S videi musím nejdřív něco provést :) a pak je nahodím taky, ale dohromady mají 1.2 gB což by pro lidi s pomalejším připojením byla sebevražda :D...
Doufám že to stihnu ještě do konce tohohle týdne, ale mám toho fakt nad hlavu...

Odkaz na foto je zde:
www.fasterpage.cz/faster/galerie/index.php?cat=5 ;)

čus fastere tak jak to vypadá s tím videem???

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
16 roků 3 měsíců zpět #71 od F@ster
Dámy a pánové, nemožné se stalo skutkem :)
KONEČNĚ jsem se dostal ke zpracování videií !!!

Zpracoval jsem veškěrá videa která ke mě dorazila a chronoligicky je seřadil, sestříhal a upravil do rozumných velikostí ( btw MK-TEC je CVOK :D - 1,2gB videí :D ) ....

Nakonec z toho vznikly 2 videa přibližně stejné délky a velikosti, obě videa jsem udělal ve 2 variantách, velké rozlišení ( cca 500mb obě dohromady) a malé ( cca 180mb obě dohromady)...

Videa neleznete zde:

faster.fasterpage.cz/modules.php?name=Do...wdownload&cid=22

Více
16 roků 3 měsíců zpět #72 od mk-tec

Dámy a pánové, nemožné se stalo skutkem :)
KONEČNĚ jsem se dostal ke zpracování videií !!!

Zpracoval jsem veškěrá videa která ke mě dorazila a chronoligicky je seřadil, sestříhal a upravil do rozumných velikostí ( btw MK-TEC je CVOK :D - 1,2gB videí :D ) ....

Nakonec z toho vznikly 2 videa přibližně stejné délky a velikosti, obě videa jsem udělal ve 2 variantách, velké rozlišení ( cca 500mb obě dohromady) a malé ( cca 180mb obě dohromady)...

Videa neleznete zde:

faster.fasterpage.cz/modules.php?name=Do...wdownload&cid=22

...tak koukám, že jsem jediným dárcem materiálu, škoda. Ale asoň se můžou všichni mrknout a zavzpomínat...

...mimochodem se účastním všech akcí a skoro nic jsem netočil, takže omluvte mého sparing partnera, který to držel poprvé - mimochodem doufám, že budoucího člena klubu :wink:

To F@ster:
Díky za zpracování. Kdybych věděl, že to bude pouze z mého zdroje, nemusel jsem ti to posílat ke zpracování, škoda. Ale patří Ti VELKÉ DÍKY. :wink:

Více
16 roků 3 měsíců zpět #73 od Jenda
Video je dobré-suprové.Dokonce sem poznal i svoje típko a opět zavspomínal :wink:

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #74 od F@ster

Kdybych věděl, že to bude pouze z mého zdroje, nemusel jsem ti to posílat ke zpracování, škoda. Ale patří Ti VELKÉ DÍKY. :wink:

Mno krom tvých videií mi dorazily ještě 3ks 20kb souborů natáčený mobilem ale ty kvalitou stály absolutně za nic a navíc tam bylo to co tvá již obsahovaly :)....

Více
16 roků 1 měsíc zpět #75 od libenak
Zdravím všechny Tipáky :wink:

Vypadá to, že sraz se vám vydařil (Charlesi, skvělé fotky)...

..já jsem neměl zrovna volné období, i na forum jsem se dostal po delši době :-(

Ale co je nejdůležitější a možná by vás mohlo zajímat..... Vypadá to, že budu prodávat toho svého tipouše....aneb, bylo by potřeba tam už něco málo opravit a moc se mi do toho nechce.

...navíc nějak se to auto nelíbí přítelkyni (ach jo, nikdy si nehledejte holku, která je odkojena koncernem VW) :roll:

nebudete ho někdo chtít ? :-P

Někteří z vás jej pamatují ze srazů (z Radimi u Luže 2007 anebo ze Želivky 2007)

Vygenerováno za 2.943 sekund