-
Fórum
-
Technické fórum
-
KAROSÉRIE
-
Koroze- boj proti ní
Koroze- boj proti ní
18 roků 1 měsíc zpět #91
od jirkaR
odrezovač je dobrej no myslím že olej vzlíná taky ,vylil jsem s tím dutiny a mám auto mastný jak ...
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
18 roků 1 měsíc zpět #92
od stiglitz
Vemte si takový kachýnky
maj mastný péři
a jsou v pohodě :joint: a voda ani klendra jim nevadí :total:
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
18 roků 1 měsíc zpět #93
od jirkaR
ale v jednom je pravda pokuj je auto nastříkaný takovým tím emailem a udělá se puchýř tak to hnije pod tím a nepomůže asi nic jenom strhnout
Fiat Tipo
18 roků 1 měsíc zpět #94
od stiglitz
Zatímco správnej olejovej mix má tendenci se do tý rzi nacucat...že? S petrolejem ještě...A voda to už odtud nedostane, jen po tom sjede. Ale musí být slunečno v době stříkání aby to mohlo pracovat potom pár dní...
stiglitz.
/////
18 roků 2 týdnů zpět #95
od petr1978
Jen tak naokraj chci vidět, jak buděš vyvařovat díl který náhodou nenamastíš a zrezaví
Díky tomu sarjatu s oleje a podobných substancí ti shoří celé auto.
Už jsem to viděl na vlastní oči a nikdy víc to vidět nechci.
Za 10 min bylo po všem
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
18 roků 2 týdnů zpět #96
od stiglitz
Shoří ti stejně. Bude to trvat asi 11 minut. Taky bude po všem.
stiglitz.
/////
18 roků 1 týden zpět #97
od petr1978
Shoří ti stejně. Bude to trvat asi 11 minut. Taky bude po všem.
Dobrý konzervační vosk nehoří. Už jsem to zkoušel
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
18 roků 1 týden zpět #98
od stiglitz
Takže když ho použiješ tak se tě požár auta netýká? Hele je to v dutinách. Ty mastný záležitosti - a tak myslím že tam spíš dojde k tomu že tě to patrně udusí. Musí to ukrutně kouřit. No, a já to tenkrát zkoušel věcí od motipu stříkat a ten je ještě dnes mastnej, lepivej. A když už blafne to auto tak myslím že pokud má shořet a budeš v něm nějak zablokovanej, bude to na stříhání tak asi stejně natáhneš a kámoš to viděl a vyprávěl o tom - byla to nějaká Fabia a ten člověk v ní uhořel taky. Vždyť když vezmu jen interiér tak to je přímo pastva pro oheň. Tam to asi ani jinak nemůže skončit. Takže tou směsí to budu stejně stříkat a je důležitý že to nebude hnít a to je vyzkoušený. Navíc cenovej efekt je bez diskuse, litr převodovýho oleje, dva litry resistinu a litr petroleje - to jsou čtyři litry roztoku. Já schválně zkusím na kusu plechu až to zaschne to podpálit. Ale ten vosk co popisuješ ti dutiny nezachrání když už jsou načatý. Já mám puchýřky na pravým předním blatníku a stříkám to tímhle a zastavil jsem to - jsou ty puchýřky už třetí rok úplně stejný - to samý okolo blinkru na blatníku.
stiglitz.
/////
18 roků 1 týden zpět #99
od jirkaR
možná bych tam zakonponoval i odrezovač
Fiat Tipo
18 roků 1 týden zpět #100
od stiglitz
stiglitz.
/////
18 roků 1 týden zpět #101
od rat21
1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti
18 roků 6 dní zpět #102
od petr1978
Jen píšu svě vlastní zkušenosti. Vyvařoval jsem škodovku nababranou substancí z petroleje, nějaké vazelíny na lana a nějaký olej. Shořela až na kosta a byla celá odstrojená. Stačila malá dírka v prahu kudy to přisávalo vzduch a hořel práh zevnitř. Za chvilku bylo po všem pokroutila se celá karoserie a už nemělo cenu s tím něco dělat.
Pak jsem vyvařoval favorita, který byl shnilý, ale tak shnilý byl 3 roky po konzervaci voskam. Koroze se úplně zastavila.
Tím netvrdím, že nemáte pravdu:-)
17 roků 11 měsíců zpět #103
od petr1978
Taky je zvláštní, že se od výroby auta ošetřují voskem. Není to zvláštní
17 roků 9 měsíců zpět #105
od Kracmi
Jo a nevíte ještě kde a za kolik se daj sehnat zadní PLECHOVÝ podběhy??? na
www.aci.cz
maj jenom nějaky plastový!!!!
-
Fórum
-
Technické fórum
-
KAROSÉRIE
-
Koroze- boj proti ní
Vygenerováno za 0.560 sekund