Koroze- boj proti ní

Více
15 roků 2 měsíců zpět #211 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Koroze- boj proti ní
Tak tohle mě čeká na jaře, ale já to dělat nebudu, nechám to odborníkovi.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 2 měsíců zpět #212 od F@ster
Odpověděl F@ster pro téma Re: Koroze- boj proti ní
Já jsem to taky nedělal :-) psal jsem, co se dělalo...
Práci prováděl odborník...

Více
15 roků 2 měsíců zpět #213 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Koroze- boj proti ní
no jo, ta koroze, já jsem ještě z daleka nezvítězil. Jen jsem to poflikoval, aby se to trochu zpomalilo. Příjde další vlna, kde se bude hodně řezat, svařovat a to další s tím spojené. Vše to ale teď visí na pár věcích, které se snažím operativně vyřešit :roll:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 2 měsíců zpět #214 od F@ster
Odpověděl F@ster pro téma Re: Koroze- boj proti ní
Držím palce, já už to mám naštěstí za sebou, nebyl to žádnej med :)
Zejtra jedu dořešit ještě lak na blatnících, neb se nějak netrefila barva...
Chybí mi na autě štítek s barvou totiž... Ale už mam katalog barev, tak snad to bude OK...

Více
15 roků 2 měsíců zpět #215 od Libor
Odpověděl Libor pro téma Re: Koroze- boj proti ní
Já když jsem porovnával barvu podle čísla co je na štítku, s tím co je ve vzorníku, tak barvna na autě je už značně vyšisovaná a s originálem to nesedí.. nakonec jsem vybrali podle oka ze vzorníku jiný odstín a celkem to sedlo.

F/I/A/T/ Tempra 1,9 TD 1993 250tis.km
Moje hobby www.foto-tapety.cz

Více
15 roků 2 měsíců zpět #216 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Koroze- boj proti ní

Já když jsem porovnával barvu podle čísla co je na štítku, s tím co je ve vzorníku, tak barvna na autě je už značně vyšisovaná a s originálem to nesedí.. nakonec jsem vybrali podle oka ze vzorníku jiný odstín a celkem to sedlo.

jo přesně jako moje, je to poznat, co je stříknuté nově, ale co se dá dělat. Hlavní je, že to není napadené rezatou barvou :)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 1 měsíc zpět #217 od Libor
Odpověděl Libor pro téma Re: Koroze- boj proti ní
Tak budu ted o víkendu dokončovat antikorozo nástřik spodku na své tempře. V servisu mi chlápek říkal že když dělají spodek, spotřebují cca 2-3 litrové náplně na stříkací pistoli. No a jak to tak vypadá tak já skončím na 10 litrech 8O ....je fakt že jsem tím bral podlahu i zevnitř auta (cca 1,5l) ale podle toho mi přijde že pak to v servisu jen tak ofouknou a nic moc vrstva. Když zase vemu kolik jsem do toho auta už letos vrazil... tak mi přijde škoda šetřit na nástřiku a cca 2000 už nejsou tolik.... Kolik nástřiku na spodek spotřebujete vy?

F/I/A/T/ Tempra 1,9 TD 1993 250tis.km
Moje hobby www.foto-tapety.cz

• jumbo
15 roků 1 měsíc zpět #218 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Koroze- boj proti ní
Já jsem si to vždy nechal stříkat u známeho v servisu a padly na to 3-4 piksle HB BODY. Ale pak to bylo na fest.

• jumbo
14 roků 10 měsíců zpět #219 od jumbo

Více
14 roků 10 měsíců zpět #220 od skypan
Odpověděl skypan pro téma Re: Koroze- boj proti ní

toto jsem našel na Mazda klubu:

www.mazdaclub.cz/article_detail.php?id=37

www.mazdaclub.cz/article_detail.php?id=36

velice zajímavý,pročetl sem si oba články...
sice preferuje jenom věci od Motipu,ale na druhou stranu,já osobně dělám dutiny a spodek výrobky které uvádí,a sou opravdu dobré a spolehlivé, vidím to i ted v zimě na spodku auta,že opravdu to na něm drží....,mmj od stejné značky používám i měděný sprej na kontakty,jak aku.tak i kostry a podobně a je to nezničitelný...
na gumy a těsnění kolem dveří používám silicon olejíček(teda mám na to zdroj od nejmenované firmy)a je to spolehlivá záležitost,prostě dveře nikdy nezamrznou a impregnační účiky gum jsou vinikající :wink:
takže po lehkém přepracování,bych tento článek viděl i jako dobrej návod na údržbu a ochranu spodků a dutin vozů všeobecně...

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

• jumbo
14 roků 10 měsíců zpět #221 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: Koroze- boj proti ní
Skypan napsal:
takže po lehkém přepracování,bych tento článek viděl i jako dobrej návod na údržbu a ochranu spodků a dutin vozů všeobecně...

Ja jsem blbej, co by jsi přepracoval? vysvětli mi to.

Více
14 roků 10 měsíců zpět #222 od skypan
Odpověděl skypan pro téma Re: Koroze- boj proti ní

Skypan napsal:

Ja jsem blbej, co by jsi přepracoval? vysvětli mi to.

jako návod na tomto foru na ochranu dutin v oddíle v článkách :D
ale neřeš to je to jenom múj nápad 8O

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

• jumbo
14 roků 10 měsíců zpět #223 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: Koroze- boj proti ní
jj

Více
14 roků 8 měsíců zpět #224 od Koval
Odpověděl Koval pro téma Re: Koroze- boj proti ní
Ahoj, nevím jestli to tady patří. Sháním ochotného člověka, který by mi zavařil nějaké díry, ale hlavně díru na uložení pravého předního tlumiče(snad jsem to napsal dobře) + vyměnil pravý práh. Je to asi robota na celý den. Nechci to zadarmo, na ceně se dohodnem. Napište mi na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Bydlím kousek od Ostravy, směrem na Opavu.

Fiat Tempra 1.9TD 59kW - vzpomínám.

Vygenerováno za 0.557 sekund