Koroze- boj proti ní
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Práci prováděl odborník...
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Zejtra jedu dořešit ještě lak na blatnících, neb se nějak netrefila barva...
Chybí mi na autě štítek s barvou totiž... Ale už mam katalog barev, tak snad to bude OK...
F/I/A/T/ Tempra 1,9 TD 1993 250tis.km
Moje hobby www.foto-tapety.cz
Já když jsem porovnával barvu podle čísla co je na štítku, s tím co je ve vzorníku, tak barvna na autě je už značně vyšisovaná a s originálem to nesedí.. nakonec jsem vybrali podle oka ze vzorníku jiný odstín a celkem to sedlo.
jo přesně jako moje, je to poznat, co je stříknuté nově, ale co se dá dělat. Hlavní je, že to není napadené rezatou barvou
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
F/I/A/T/ Tempra 1,9 TD 1993 250tis.km
Moje hobby www.foto-tapety.cz
- jumbo
- jumbo
www.mazdaclub.cz/article_detail.php?id=37
www.mazdaclub.cz/article_detail.php?id=36
velice zajímavý,pročetl sem si oba články...toto jsem našel na Mazda klubu:
www.mazdaclub.cz/article_detail.php?id=37
www.mazdaclub.cz/article_detail.php?id=36
sice preferuje jenom věci od Motipu,ale na druhou stranu,já osobně dělám dutiny a spodek výrobky které uvádí,a sou opravdu dobré a spolehlivé, vidím to i ted v zimě na spodku auta,že opravdu to na něm drží....,mmj od stejné značky používám i měděný sprej na kontakty,jak aku.tak i kostry a podobně a je to nezničitelný...
na gumy a těsnění kolem dveří používám silicon olejíček(teda mám na to zdroj od nejmenované firmy)a je to spolehlivá záležitost,prostě dveře nikdy nezamrznou a impregnační účiky gum jsou vinikající
takže po lehkém přepracování,bych tento článek viděl i jako dobrej návod na údržbu a ochranu spodků a dutin vozů všeobecně...
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
- jumbo
takže po lehkém přepracování,bych tento článek viděl i jako dobrej návod na údržbu a ochranu spodků a dutin vozů všeobecně...
Ja jsem blbej, co by jsi přepracoval? vysvětli mi to.
jako návod na tomto foru na ochranu dutin v oddíle v článkáchSkypan napsal:
Ja jsem blbej, co by jsi přepracoval? vysvětli mi to.
ale neřeš to je to jenom múj nápad 8O
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
- jumbo
Fiat Tempra 1.9TD 59kW - vzpomínám.