Ake ziarovky?

Více
17 roků 2 týdnů zpět #1 od drto
Ake ziarovky? vytvořil uživatel drto
ake by ste mi odporucili ziarovky do tipka? chcel by som vymenit stare co tam mam lebo tie svietia slabo. takze nejake lepsie. diky

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 2 týdnů zpět #2 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Ake ziarovky?
Od hodně lidí slyšim chválu na žárovky od firmy OSRAM.....já jsem tedy koupil do předních světel od firmy filips (nevim jak se to píše) a jsem taky spokojenej, svítí to milionkrát víc než předtim ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
17 roků 2 týdnů zpět #3 od čenda
Odpověděl čenda pro téma Re: Ake ziarovky?
Mně se osvědčily Narva Range Power +50% á asi 120 Kč.
Teď je jaksi nemají, tak přemýšlím nad Tungsram Megalight Plus +60% po asi 160 Kč.
Obojí jsou pochopitelně homologované a mají standardní příkon, takže nepálí paraboly.
Ty Osram Silver Star jsem zatím nezkoušel.

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
17 roků 2 týdnů zpět #4 od drto
Odpověděl drto pro téma Re: Ake ziarovky?

Mně se osvědčily Narva Range Power +50% á asi 120 Kč.
Teď je jaksi nemají, tak přemýšlím nad Tungsram Megalight Plus +60% po asi 160 Kč.
Obojí jsou pochopitelně homologované a mají standardní příkon, takže nepálí paraboly.
Ty Osram Silver Star jsem zatím nezkoušel.

tak ja som si vybehol v ramci obednej prestavky von a kupil som tie Osram SilverStar. uvidime co to bude zac :wink: dvojbalenie bolo za 450,- Sk.
popripade tu potom hodim foto ako to vyzera

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Více
17 roků 2 týdnů zpět #5 od skypan
Odpověděl skypan pro téma aké žarovky
já sem koupil osram-přesné označ.nevím,ale 100/80w mají lehký modrý nádech a k tomu keramické parice.musel sem malimko se světly dolů,abych neoslnoval,ale náááááááádhera světla jak ve dne,paráda.
Mám je tam rok,nikde nic se nevyhřívá,taky díky keramickým paticím.Super spokojenost.Stály asi 380k.

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
17 roků 2 týdnů zpět #6 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: aké žarovky

já sem koupil osram-přesné označ.nevím,ale 100/80w mají lehký modrý nádech a k tomu keramické parice.musel sem malimko se světly dolů,abych neoslnoval,ale náááááááádhera světla jak ve dne,paráda.
Mám je tam rok,nikde nic se nevyhřívá,taky díky keramickým paticím.Super spokojenost.Stály asi 380k.

No to by mě tedy zajímalo, mám klasickou asymetriku 60/55W ale mohlo by to svítit i víc....a těch 380,- bylo za jednu předpokládám
mohl bys někde najít to označení, docela bych se po nich mrknul ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
17 roků 2 týdnů zpět #7 od skypan
musí to bejt???nevím jestlí najdu orygo krabku
tak jo za chvilku.
jinak se zeptáš v mototechně uřčo tí dobře poradí,já onich taky nic nevěděl,až kamoš v mototechně(prodejce)mi o nich řekl....

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním

Více
17 roků 2 týdnů zpět #8 od Charles
No tak tady v mototechně u nás jsou hrozně milý prodavači...jen tam sedí na židli a když něco hledáš nebo se ptáš, tak ti buď řeknou že nevědí a nebo to pro jistotu "nemaj" aby to nemuseli hledat, prostě potřeba je nakopat do prdele :!: A pochybuju že by mi s něčim poradili :!:

Více
17 roků 2 týdnů zpět #9 od skypan
takže klasický (bez značky)12V 100/90W H4 P43T modrá cena asi190k za jednu

Více
17 roků 2 týdnů zpět #10 od Charles
díky, zkusim se po něčem porozhlédnout ;)

Více
17 roků 2 týdnů zpět #11 od Dresik

Více
17 roků 1 týden zpět #12 od mt-tuning
Odpověděl mt-tuning pro téma Re: Ake ziarovky?
ja sa zacinam poohliadat po HID kite. len zatial nemam potrebne info o zivotnosti a hlavne bezpecnosti univerzalneho kitu. viem ze to zacina byt v poslednej dobe dost oblubene a svietivost je mnohonasobne lepsia ako u obycajnych ziaroviek. ja mam totizto pocit ze to tipo ani so 100w nesvieti dostatocne vyhovujuco..

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 1 týden zpět #13 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: Ake ziarovky?
já mám v hlavních světlech tuším Philips standardní výkon 50/55 jsou z modrého skla, takže svítí trochu do bíla a s jejich svítivostí jsem maximálně spokojenej, s cenou kolem 450,- za pár už míň ale co by člověk nedal za to co se mu líbí, že... :lol:
V přídavných dálkovkám mám 100W H3 a to je mazec, pod modrým sklem, už se z toho začal loupat lak na hliníkovém telese světla, dalo by se s tím topit...

Více
17 roků 1 týden zpět #14 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: Ake ziarovky?
Pokud někdo přemýšlíte o HID kitu tak jsem nedávno narazil na zajímavou cenu v Revilu. Kdysi za to chtěli v DM Autodoplňky kolem 15000 za sadu...
www.reviloshop.cz/store/default.asp?strN...rom=&curPriceTo=

Ale na to by chtělo mít čirou optiku né???

Více
17 roků 1 týden zpět #15 od mk-tec
Odpověděl mk-tec pro téma Re: Ake ziarovky?

ja sa zacinam poohliadat po HID kite. len zatial nemam potrebne info o zivotnosti a hlavne bezpecnosti univerzalneho kitu. viem ze to zacina byt v poslednej dobe dost oblubene a svietivost je mnohonasobne lepsia ako u obycajnych ziaroviek. ja mam totizto pocit ze to tipo ani so 100w nesvieti dostatocne vyhovujuco..

...tak s tímto se zabývalo spousty Fiatistů. Řešení bylo velmi jednoduché, leč trochu pracné. Je to prostě Fiat a elektrika je... Takže stačí, když si natáhneš nové kabely ke světlům, protože origo jsou poddimenzované, vyhřívají se, tvrdne a drolí se izolace. Pak uvidíš, jak mají doopravdy světla svítit... Hold nemoc Fiatů - elektrika.

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Vygenerováno za 0.520 sekund