Ake ziarovky?

Více
17 roků 1 týden zpět #16 od Pavel
Odpověděl Pavel pro téma Re: Ake ziarovky?
Ty osramky sou velice dobré, já osobně jiné žárovky nepoužívám. Co beru jedině Osram tak sem skončil ze 100Watovkama 8) Ale teď taky přemejšlím o čočkách a kitu.

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 1 týden zpět #17 od mt-tuning
Odpověděl mt-tuning pro téma Re: Ake ziarovky?

ja sa zacinam poohliadat po HID kite. len zatial nemam potrebne info o zivotnosti a hlavne bezpecnosti univerzalneho kitu. viem ze to zacina byt v poslednej dobe dost oblubene a svietivost je mnohonasobne lepsia ako u obycajnych ziaroviek. ja mam totizto pocit ze to tipo ani so 100w nesvieti dostatocne vyhovujuco..

...tak s tímto se zabývalo spousty Fiatistů. Řešení bylo velmi jednoduché, leč trochu pracné. Je to prostě Fiat a elektrika je... Takže stačí, když si natáhneš nové kabely ke světlům, protože origo jsou poddimenzované, vyhřívají se, tvrdne a drolí se izolace. Pak uvidíš, jak mají doopravdy světla svítit... Hold nemoc Fiatů - elektrika.

prave ze ja mam novu kabelaz na svetla a pouzil som aj koncovky na ziarovky aj s tymi silikonovymi objimkami nove z nejakych svetiel co davame do relly aut. ale stale mi to nepostacuje.. /asi by som mal prebrusit a prelestit skla na svetlach. paraboly mam ako nove. /a mozno len mam citlive oci na nocne jazdenie :oops:

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 1 týden zpět #18 od drto
Odpověděl drto pro téma Re: Ake ziarovky?
tak som tam hodil v sobotu tie osramky a je to super. oproti tomu co tam bolo je to neporovnatelne. inak vcera som uspesne presiel na stk a ek talze je zasa na nejaku dobu pokoj :wink: aj ked nad emisiami sa technik len pousmial :D

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Více
17 roků 1 týden zpět #19 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Ake ziarovky?

tak som tam hodil v sobotu tie osramky a je to super. oproti tomu co tam bolo je to neporovnatelne. inak vcera som uspesne presiel na stk a ek talze je zasa na nejaku dobu pokoj :wink: aj ked nad emisiami sa technik len pousmial :D

Tak gratuluji :) Já se chystám taky koupit ty osramky s větší svítivostí, aby bylo taky pořádně vidět ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
17 roků 1 týden zpět #20 od TommyAngelo
Odpověděl TommyAngelo pro téma Re: Ake ziarovky?
já mám v káře nevím co to je už za značku ale modre H4 a parada krasně to svití :D

Více
16 roků 10 měsíců zpět #21 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma žárovky
taky jsem si pořídil modré plněné xenonem a paráda, hodně světla a hlavně bílé barvy s nádechem do modra, takže oproti "žluté" klasice super

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 10 měsíců zpět #22 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: Ake ziarovky?
Máš nějaké foto? A jaká je to značka?

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
16 roků 10 měsíců zpět #23 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma Re: Ake ziarovky?
foto nemám. jsou jen o malinko menší než klasika,á nabarvené na modro. jinak rozdíl oproti normálním není, výkon taky 60/55W. značka alpine, to co koupíš třeba v kauflandu(zatím svítí :) ). kupoval jsem je v makru za 240kč , ale 14 dnů předtím tam měli za stejnou cenu philips ale to jsem nějak prodrbal :cry: . jo jsou plněné xenonem, svítí bíle,a mají mít vyšší svítivost

FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 10 měsíců zpět #24 od michalkulistak
tak jsou to ty alpin blue xenon. jsou i v tom testu

Více
16 roků 10 měsíců zpět #25 od michalkulistak
8O ha ale nedopadly moc dobře :cry:, každopádně svítí líp než ty původní

Více
16 roků 10 měsíců zpět #26 od juraj l
Odpověděl juraj l pro téma Re: Ake ziarovky?
skusali ste uz merat, ze kolko voltov mate na ziarovke ?

na predaj: Tempra Liberty S.W. 1.6 MPI made in Turkey

Více
16 roků 10 měsíců zpět #27 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Ake ziarovky?

skusali ste uz merat, ze kolko voltov mate na ziarovke ?

Já jsem to měřil, při rozsvícení na baterku tam jde něco malinko přes 12V....při nastartovanym motoru tam bylo asi necelých 13V (myslim 12,9) a když jsme točili motor na více otáček, bylo tam přes 13,5V

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 10 měsíců zpět #28 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: Ake ziarovky?
...no tak po laborovaní som aj Ja skončil pri 100W žiarovkach...Osrami sa mi priliš skoro vypalili tak som kupil SCT,sklo na nich je jemne modre a svetlo je take žltobiele taky ideal aby aj za mokra bolo dobre vidno...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

• User_69
15 roků 9 měsíců zpět #29 od User_69
Odpověděl User_69 pro téma Osram
Nazdar, tak já mám Osram night breaker jsou standartní 12V/55W takže žádné extra teplo a zvýšený odběr, jen lepší světlo.
www.vamos.cz/zdroje/nightbreaker/
Mám je 1 rok a jsou super, konečně to svítí i ve dne :)

Více
15 roků 9 měsíců zpět #30 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: Osram

Nazdar, tak já mám Osram night breaker jsou standartní 12V/55W takže žádné extra teplo a zvýšený odběr, jen lepší světlo.
www.vamos.cz/zdroje/nightbreaker/
Mám je 1 rok a jsou super, konečně to svítí i ve dne :)

...tiež som ich mal hovoril som o nich ale jedna sa mi vypalila po 3 mesiacoch tak som sa naštval a vyšmaril som ich...ako sa Ti s nimi pozera za mokra...???...niektorím uživatelom sa za dažda nepačili...

edit:je zaujímave že čo som mal Ja tieto osrami tak sklo na nich išlo do zelena ako je to možne ked má byť modré...???

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Vygenerováno za 2.114 sekund