Ake ziarovky?

Více
15 roků 7 měsíců zpět #61 od Romik
Odpověděl Romik pro téma Re: Ake ziarovky?
taky mam sramy ale ted mi jedna odesla duvod neznami sviti jen dalkova ale praskla neni no nevim koupim novou ale jinak super svetlo

Romik Tipo 1.6 DOHC

Nissan Primera P10 2.0 GT 110kw

Nissan Primera P11 2.0 GT 110kw

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 7 měsíců zpět #62 od Funman
Odpověděl Funman pro téma Re: Ake ziarovky?

taky mam sramy ale ted mi jedna odesla duvod neznami sviti jen dalkova ale praskla neni no nevim koupim novou ale jinak super svetlo

No to bude asi tím, že u těchto Osramů je udávána životnost jen 250hodin.
Jinak bývá standartně 450hodin.

Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522

Více
15 roků 7 měsíců zpět #63 od TDGT
Odpověděl TDGT pro téma Re: Ake ziarovky?

tdgt:
všichni se dělají chytří jak tomu rozumí... mám takovou jednu lamovskou otázku.. musí být xenony nebo bi-xenony v velkým TP ? a chodíš s tím na STK?

no chytri,jak se to vezme... jinak co myslis musi byt zapsany vetsi kola v TP abys je mohl legalne pouivat?to je stejny pripad, jinak na STK uz sem byl prave uz po prestavbe a probehlo to bez problemu,jen musis mit svetla dobre serizena, aby odpovidala normam, ale jinak pozor enony sou zakazany a vyjma xenonu od vyrobce legalni prestavbovou sadu stejne nesezenes

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Vygenerováno za 0.349 sekund