Ake ziarovky?

Více
15 roků 9 měsíců zpět #46 od TDGT
Odpověděl TDGT pro téma Re: Ake ziarovky?
co se tyce vymeny obycejnych zarovek tak jednoznacne nejlepsi vyber je Osram Night Breaker, mel sem je taky a byla to parada, zadny blue vision a podobne,vsechno co je napodobeninou xenonovyho svetla stoji uprimne za ho..., at si rika kdo chce co chce, prestavbova sada uz je docela neco jinyho

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 9 měsíců zpět #47 od Octava
Odpověděl Octava pro téma Re: Ake ziarovky?
Mel jsem tam naky No-Name zarovky,se kteryma jsem to uz koupil,docela to byli bludicky,dal jsem tam Osram Silverstar +50procent svetla a je to vyrazne lepsi,ale mam jeste jedno auto se xenonana,ale to se neda srovnavat :lol:

Tipo 1,9TD 66KW-1,2Baru
No Smoke No Fun :D

Více
15 roků 9 měsíců zpět #48 od JiFi
Odpověděl JiFi pro téma Re: Ake ziarovky?
night braker od osramu je fakt uzasnej.. svitim jako nikdy predtim, xenony a nejakou prestavbu bych nedelal, neni to v TP a riskoval bych cajty

Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006

EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998

EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988

Více
15 roků 9 měsíců zpět #49 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: Ake ziarovky?
minulý týden jsem taky koupil Night Breakery, na dálové je to bomba, ale tlumené bych až tak nevychvaloval. Přestím jsem jezdil s Osram 15% Blue a je to skoro to samé. (světla seřizována před měsícem)

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
15 roků 9 měsíců zpět #50 od Medved
Odpověděl Medved pro téma Re: Ake ziarovky?
no, v Tipu mám osramky night breakery a je to velký rozdíl oproti normálním H4, ovšem čekal jsem trochu víc bělejší světlo...jinak v noci si nemůžu stěžovat. Měnil jsem žárovkové patice a to taky hodně pommohlo :D

Tipo 1.6ie klima suite, soft tuning, trošku větší audio

Více
15 roků 9 měsíců zpět #51 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: Ake ziarovky?
Teď mě napadlo, že bych mohl zkusit, jakou ztrátu a výkon má žárovka při průchodu kabeláží Tipa.
Nejprve změřím napětí baterky s vyp. a zap. motorem.
Poté změřím výstupní napětí na patici při vyp. a zap. motoru.
Nakonec zapojím žárovku (na baterku, na kabeláž) přes multimetr a změřím odběr v ampérech. Až bude tepleji a bude chuť, tak se do toho pustím. Výsledky zveřejním ...

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
15 roků 7 měsíců zpět #52 od aaa_najn
Odpověděl aaa_najn pro téma Re: Ake ziarovky?
blackjack.. no tak ako. zmerane ? :)

chcem dat daco silnejsie namiesto cuvacych ziaroviek - tusim klasicke 21W su tam, co by som tam mohol narvat ?? nieco co zvysi svietivost aspon 2x, lebo toto mi vobec nepomaha v tme..

Tipo 1.4 i.e. 51kW socque_line , clima, central, lpg, 200km, anno immatricolazione 93, 160.046

Více
15 roků 7 měsíců zpět #53 od peto12
Odpověděl peto12 pro téma Re: Ake ziarovky?

chcem dat daco silnejsie namiesto cuvacych ziaroviek - tusim klasicke 21W su tam, co by som tam mohol narvat ?? nieco co zvysi svietivost aspon 2x, lebo toto mi vobec nepomaha v tme..

Ja som tam narval 21/5W dvojvláknové žiarovky ale preletoval som to tak aby svietili obe vlákna naraz. Takže teraz mám ako keby 26 W :lol:

Tempra 1,9 TD 66 kw SX r.v 1990 155000 km.

Více
15 roků 7 měsíců zpět #54 od aaa_najn
Odpověděl aaa_najn pro téma Re: Ake ziarovky?
ake maju rozmery tie ziarovky, lebo dali by sa zohnat aj ine ziarovky, nie len specialne pre auto, a tam su aj vyssie vykony a rozne rozmery

ale co tak toto www.svetzarovek.prodejce.cz/p-2414/k-372...ba15s-halogen-narva/ ??

Tipo 1.4 i.e. 51kW socque_line , clima, central, lpg, 200km, anno immatricolazione 93, 160.046

Více
15 roků 7 měsíců zpět #55 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: Ake ziarovky?

Yo, už jsem to měřil, jenže rozdíl byl tak minimální, že jsem další měření nedělal a už jsem zapomněl i na výsledek. :roll:

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
15 roků 7 měsíců zpět #56 od TDGT
xenony a je to :lol: :wink:

Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
15 roků 7 měsíců zpět #57 od Funman
Odpověděl Funman pro téma Re: Ake ziarovky?

xenony a je to :lol: :wink:

No tak to nevím. 8) Aby nebyly problémy s policajtam a na STK, tak by naše Tipa musela mít trochu jiná světla. Měla by splňovat 3 podmínky: čirá optika, automatické naklápění světel podle zatížení a ostřikovače světel. No a které z našich aut to splňuje :?:
Jinak nedávno jsem komlet rozebral a vyčistil světla. No a teď svítí s žárovkama Osram Night Breaker celkem dobře. Tady je nějaké foto:
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=18386
Ještě musím udělat nějaké fotky při pohledu z auta... :)

Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522

Více
15 roků 7 měsíců zpět #58 od jipaf
Odpověděl jipaf pro téma Re: Ake ziarovky?
to funnmannovvi:
za tepla se dají odlepit skla a pak jen nechat v nějaké brusírně skla nechat vyleštit ale bacha na takové to kulaté s tím éčkem a sněhulákem...
automatické naklápění dle zatížení se na fiaty tempry taky montovalo, já to pár dní tomu vyvalil z auta protože jsem měl poničenou tu plastovou trubku co vede pod vozem... tak že pokud máš zájem...
a co se týče ostřikovačů tak s feliny se dají domontovat...
ale i tak mám obavu že by se i přes investované prašule a dřinu na úřadech pohořelo,
pokud by zase někdo nechtěl vyjádření z fiatu...

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Více
15 roků 7 měsíců zpět #59 od TDGT
tak myslim ze o instalaci xenonu do nasich parabol bylo uz napsano vsechno, ja mam Bixenony 8000K a je to proste super,policie me pri hlidce stavela uz 3 krat jak v noci tak pres den ale co se svetel tyce tak nerikli ani zminku,byla to jen bezna kontrola,navic kdyz koupis xenony 5000 nebo 6000K tak nepoznas prakticky rozdil co se barvy tyce od takovych tech Osram Blue a podobne ovsem svetelnej ucinek je nesrovnatelnej

Více
15 roků 7 měsíců zpět #60 od jipaf
Odpověděl jipaf pro téma Re: Ake ziarovky?
tdgt:
všichni se dělají chytří jak tomu rozumí... mám takovou jednu lamovskou otázku.. musí být xenony nebo bi-xenony v velkým TP ? a chodíš s tím na STK?

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Vygenerováno za 0.506 sekund