zvý?ení výkonu 1.9TD
PROSím Prosím,jak si udělal tu úpravu . Já chci taky 1atmosféru. To je můj sen.mě to teď tlačí 1 bar a je to bez uprav. Na turbě mám jedno táhlo, kterým se ten tlak dá zvětšit. Tak proto se ptám, kolik si můžu dovolit s tím turbem tlačit.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
A až bude víc peněz, tak trošku snížím hlavu na větší kompresi a přidám ještě jeden intercooler a možná dám větší trysky z nějaké 2,5 TD. víc už se stím asi moc dělat nedá.
a na tu úpravu se zatim chystám, ale co mám tak pozjišťovany, tak by to mělo jit, záleží jak dlouho potom to turbo vydrží. ted se chystám, že trošku zvednu ten tlak, přidám trošku nafty, dám sportovni filtr a do výfuku dám jen jeden tlumič.
A až bude víc peněz, tak trošku snížím hlavu na větší kompresi a přidám ještě jeden intercooler a možná dám větší trysky z nějaké 2,5 TD. víc už se stím asi moc dělat nedá.
To bude radost za tebou jet, když tomu přidáš. To přes ten černý dým ani nebudeš vidět
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.napiš mi mail a já ti pošlu fotky
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.napiš mi mail a já ti pošlu fotky
snad ti to pomůže
0,9bar ( AR 146 1,9Td)
mě to teď tlačí 1 bar a je to bez uprav. Na turbě mám jedno táhlo, kterým se ten tlak dá zvětšit. Tak proto se ptám, kolik si můžu dovolit s tím turbem tlačit.
můžu pls taky fotky na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. díky
Chci vymyslet tu regulaci ale nějak mě nic nenapadá a nechce se mi dávat za regulátor 9kil...
Fiat Tipo 1.6i.e.kat rv. 91'
Funguje to i na TDSu? A ten elektromagnet koupim kde? Jakej typ? Jinak dik za info..
Ja bych treba i vedel kde ho koupit, ale nevim jakej.. Asi nebude jen jeden typ.mělo by to fungovat na všech motorech, co majá turbo. Ale nevím, kde sehnat ten elektroventil.
Ja bych treba i vedel kde ho koupit, ale nevim jakej.. Asi nebude jen jeden typ.mělo by to fungovat na všech motorech, co majá turbo. Ale nevím, kde sehnat ten elektroventil.
já myslím, že bude stačit jen nějaký obyčejný. Prostě takový, jakým můžeš regulovat průchod vzduch.