tipo 1,4 nejede
Radek
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
A co to ma spolecneho s volnobehem? Podle mne to nema vliv na chod motoru resp. na fu-ci rostlinareAhoj já bych řekl že to tady už nekdo řešil, a byl to potenciometr může být špinavý nebo prasklý běžec,nic jiného bych v tom nehledal.
ToRS: to nic poklonis se mi az prijedes na navstevu, pockam si az sklonis hrbet
Petr Vilímek: svíčky vyměněné za nové v dubnu,podívám se na ně znovu
Radek: auto rok výroby 1989, motor měněný letos v dubnu za model z vrakáče, starý motor se potkal... Nohu na plynu musím držet, nestačí klepnout a pustit. Kdybych vyjela od domu a už nemusela nikde stát, zejména zpomalovat, tak by to možná šlapalo v pořádku, ale než vyjedu z města mám 2 stopky = problém.
Augustin: na palubovce mě začně svítit baterka. Je rok stará, nabitá, v sobotu jsem kontrolovala. Že by dobíjení?
Ráno to funguje tak, že natočím auto, asi 5 minut stojím a šlapu na plyn, poté se rozjedu a pomalu na jedničku jedu aspoň 50 metrů, teprve pak dvojka. Mám vyzkoušeno, že po startu rychle vyjet a brzy přeřadit rovná se okamžitá smrt Syn už odmítal nechat se vozit do školy, že tam bude pěšky dřív, ach jo.
Tipo 1,4 i.e; 1989
Radek
Persona non grata.
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Pokud je tady na foru zvykem se lokalizovat tak jsem z okresu Žďár nad Sázavou.
Tipo 1,4 i.e; 1989
Ne není zvykem se lokalizovat ale treba nekdo bydlí blízko a mohl byti pomoct.
Radek
Persona non grata.
Tipo 1,4 i.e; 1989
Tipo 1,4 i.e; 1989
- vilímek petr
- vilímek petr
- vilímek petr
Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží
Jsem zmatená z číslování a promiňte mě, jestli se ptám na blbost. Mám Tipo 1,4, ale jak se potkal motor v dubnu, tak mám " nový " z vrakáče. Podle čísla na motoru je to 160A1.046. Koukám na typy cívek, co mě poslal Peťa Vilímek odkaz mjauto.cz a toto číslo je u Tipka 1,6 ie. Přiznám se, že teď nevím co mám za motor..! Výměnu prováděl kamarád, co je momentálně v zahraničí a zeptat se ho nemůžu. Kde můžu prosím zjistit JAKÝ to je motor? Doteď kupuju vše na Tipo1,4 ie. 89-95, tj. mám tam kabely, palec, rozdělovač nové.
Tipo 1,4 i.e; 1989
Díky kluci. Uvidím s čím se ozvou ze servisu. Nejdřív jsem se domnívala, že se bude pracovat na tom volnoběhu, ale že mě bude haprovat i elektrika no nazdar... třeba se ukáže, že to mělo nějakou souvislost...?
Jsem zmatená z číslování a promiňte mě, jestli se ptám na blbost. Mám Tipo 1,4, ale jak se potkal motor v dubnu, tak mám " nový " z vrakáče. Podle čísla na motoru je to 160A1.046. Koukám na typy cívek, co mě poslal Peťa Vilímek odkaz mjauto.cz a toto číslo je u Tipka 1,6 ie. Přiznám se, že teď nevím co mám za motor..! Výměnu prováděl kamarád, co je momentálně v zahraničí a zeptat se ho nemůžu. Kde můžu prosím zjistit JAKÝ to je motor? Doteď kupuju vše na Tipo1,4 ie. 89-95, tj. mám tam kabely, palec, rozdělovač nové.
typ motoru s oznacenim 160A1.046 je motor 1,4ie
Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané
Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km