tipo 1,4 nejede

Více
16 roků 4 měsíců zpět #16 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: tipo 1,4 nejede
To Augustin.Samozrejme mas pravdu hluboce se omlouvam za mystifikaci seriove se nedodavala.Jen neseriove jsem to videl na dvou tipech a to je motor z UNA ze stejnym objemem i tim ostatnim jen se trosku lisi jednou specialitkou a jinou jednotkou a vykonem 82KW.
Radek

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #17 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: tipo 1,4 nejede

Ahoj já bych řekl že to tady už nekdo řešil, a byl to potenciometr může být špinavý nebo prasklý běžec,nic jiného bych v tom nehledal.

A co to ma spolecneho s volnobehem? Podle mne to nema vliv na chod motoru resp. na fu-ci rostlinare :D

ToRS: to nic poklonis se mi az prijedes na navstevu, pockam si az sklonis hrbet :lol:

Více
16 roků 4 měsíců zpět #18 od Katka
Odpověděl Katka pro téma Re: tipo 1,4 nejede
Kluci ahoj, děkuji za přivítání! Omlouvám se za pozdní reakci, chodím na net jen v práci.

Petr Vilímek: svíčky vyměněné za nové v dubnu,podívám se na ně znovu

Radek: auto rok výroby 1989, motor měněný letos v dubnu za model z vrakáče, starý motor se potkal... Nohu na plynu musím držet, nestačí klepnout a pustit. Kdybych vyjela od domu a už nemusela nikde stát, zejména zpomalovat, tak by to možná šlapalo v pořádku, ale než vyjedu z města mám 2 stopky = problém.

Augustin: na palubovce mě začně svítit baterka. Je rok stará, nabitá, v sobotu jsem kontrolovala. Že by dobíjení?

Ráno to funguje tak, že natočím auto, asi 5 minut stojím a šlapu na plyn, poté se rozjedu a pomalu na jedničku jedu aspoň 50 metrů, teprve pak dvojka. Mám vyzkoušeno, že po startu rychle vyjet a brzy přeřadit rovná se okamžitá smrt :evil: Syn už odmítal nechat se vozit do školy, že tam bude pěšky dřív, ach jo.

Tipo 1,4 i.e; 1989

Více
16 roků 4 měsíců zpět #19 od rs
S tim dobijenim bych zacal.Pokud to spatne dobiji je nizsi napeti v siti a muze se to chovat nepredvidatelne.Zmer napeti pri bezicim motoru pokud mas cim.
Radek

Persona non grata.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #20 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: tipo 1,4 nejede
Taky bych tím začal. Pokud někde seženeš voltmetr, tak změř tu baterku. Jinak odkud jsi?

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
16 roků 4 měsíců zpět #21 od Katka
Nechám to určitě proměřit Dresiku. Snad do servisu dojedu!
Pokud je tady na foru zvykem se lokalizovat :) tak jsem z okresu Žďár nad Sázavou.

Tipo 1,4 i.e; 1989

Více
16 roků 4 měsíců zpět #22 od rs
To Katka:
Ne není zvykem se lokalizovat ale treba nekdo bydlí blízko a mohl byti pomoct.
Radek

Persona non grata.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #23 od Katka
Zdravím po víkendu. Takže jsem se v pátek rozhodla odvézt vůz do servisu, do této doby ( v červenci ) stál. Nastartuju, naněkolikrát než to chytne, ujedu 200 m, stopka a konec. Už to nechytlo. Na laně mě dotáhli do opravny. Čekám na jejich zprávu, co je za problém. Mám své Tipko ráda, je moje první, ale co mě dělá za kousky.....

Tipo 1,4 i.e; 1989

Více
16 roků 4 měsíců zpět #24 od Katka
Dovolím si doplnit, že než mě kluci odtáhli,tak vzali zkoušečku a z cívky už dál nešel proud. Jaká je prosím cena nové cívky? V případě, že ta by byla vadná.

Tipo 1,4 i.e; 1989

• vilímek petr
16 roků 4 měsíců zpět #25 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: tipo 1,4 nejede

• vilímek petr
16 roků 4 měsíců zpět #26 od vilímek petr

• vilímek petr
16 roků 4 měsíců zpět #27 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: tipo 1,4 nejede
ČAO Katko,než ji koupíš tak at ji někdo proměří podle návodu co jsem ti poslal,protože nová jak vidíš je kolem 1200kč,tak at nekupuješ zbytečně.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #28 od alain
Odpověděl alain pro téma Re: tipo 1,4 nejede
A nebo si od někoho půjč na nějakou dobu na vyzkoušení a potom teprv něco kupovat.

Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží

Více
16 roků 4 měsíců zpět #29 od Katka
Díky kluci. Uvidím s čím se ozvou ze servisu. Nejdřív jsem se domnívala, že se bude pracovat na tom volnoběhu, ale že mě bude haprovat i elektrika no nazdar... třeba se ukáže, že to mělo nějakou souvislost...?

Jsem zmatená z číslování a promiňte mě, jestli se ptám na blbost. Mám Tipo 1,4, ale jak se potkal motor v dubnu, tak mám " nový " z vrakáče. Podle čísla na motoru je to 160A1.046. Koukám na typy cívek, co mě poslal Peťa Vilímek odkaz mjauto.cz a toto číslo je u Tipka 1,6 ie. Přiznám se, že teď nevím co mám za motor..! Výměnu prováděl kamarád, co je momentálně v zahraničí a zeptat se ho nemůžu. Kde můžu prosím zjistit JAKÝ to je motor? Doteď kupuju vše na Tipo1,4 ie. 89-95, tj. mám tam kabely, palec, rozdělovač nové.

Tipo 1,4 i.e; 1989

Více
16 roků 4 měsíců zpět #30 od drto
Odpověděl drto pro téma Re: tipo 1,4 nejede

Díky kluci. Uvidím s čím se ozvou ze servisu. Nejdřív jsem se domnívala, že se bude pracovat na tom volnoběhu, ale že mě bude haprovat i elektrika no nazdar... třeba se ukáže, že to mělo nějakou souvislost...?

Jsem zmatená z číslování a promiňte mě, jestli se ptám na blbost. Mám Tipo 1,4, ale jak se potkal motor v dubnu, tak mám " nový " z vrakáče. Podle čísla na motoru je to 160A1.046. Koukám na typy cívek, co mě poslal Peťa Vilímek odkaz mjauto.cz a toto číslo je u Tipka 1,6 ie. Přiznám se, že teď nevím co mám za motor..! Výměnu prováděl kamarád, co je momentálně v zahraničí a zeptat se ho nemůžu. Kde můžu prosím zjistit JAKÝ to je motor? Doteď kupuju vše na Tipo1,4 ie. 89-95, tj. mám tam kabely, palec, rozdělovač nové.

typ motoru s oznacenim 160A1.046 je motor 1,4ie :wink:

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Vygenerováno za 0.543 sekund