tipo 1,4 nejede
Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Stejny nazor mam i ja, sezen nekde teda jiny z vraku.Už bych asi prchal z toho servisu.
Jinak se mi zda ta cena hooodne nadsazena.
Tipo 1,4 i.e; 1989
www.autodilykrc.cz/eshop/detail/krokovy-...rek:7b1d47c247a4bb48
3212,- Kč
Proč chce servis proboha 6 jen za tenhle díl?
Tipo 1,4 i.e; 1989
Tak na toto se musis zeptat soudruhu v servise, at Ti to vysvetliNašla jsem nový zde:
www.autodilykrc.cz/eshop/detail/krokovy-...rek:7b1d47c247a4bb48
3212,- Kč
Proč chce servis proboha 6 jen za tenhle díl?

V kazdem pripade, pokud nechces investovat do noveho na vraku jej sezenes levneji (vetsinou je cena polovina noveho dilu).
www.autosklep.istore.pl/sklep,1970,,,03,...pl-pln,376541,0.html
Radek
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=6313
Pak nasmeruj sve oko sem
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=1788
a rekni kolegovi-ini at ti otoci klicem a koukej jestli se ten krokomotorek oznaceny na fotce Valiho pohne.Mel by vyjet a zatlacit na ten segment ovladani plynu.Pokud se pohne a zatlaci tak problem neni v nem.Pokud teda vyjede tak nastartuj jestli to bude lepsi.
Mam averzi vuci jednani servisu a dle te ceny koukam ze u vas jsou dalsi takovi vycuranci.
Radek
p.s.Pardon Vali a JohnRoss ze jsem vyuzil vase fotky z galerie.
Persona non grata.
Radku vyzkouším to, díky.
Prosím, je výměna krokomotorku práce, co mi může udělat známý nebo jen v opravně?
Tipo 1,4 i.e; 1989
Radek
Persona non grata.
Servisáci povídají, že " někde " sehnali starej krokomotorek a že by mě ho tam dali i s prací za 4000 bez DPH, tak jim povídám co to je za cenu, když nový Bosch je za 3 tisíce a oni na mě vyjeli že" vy paní snad víte co vám tam správně patří?, vždyť to je tolik druhů a zástrček, úzká, široká, tolik parametrů, tak si klidně kupte svůj a nebude tam sedět! ".

Tipo 1,4 i.e; 1989
Holt Te zkousi, protoze si rikaji, ze si jen "hloupa zenska", ktera tomu nerozumi a ma jen platit.Chlapci, je se z toho pos...
Servisáci povídají, že " někde " sehnali starej krokomotorek a že by mě ho tam dali i s prací za 4000 bez DPH, tak jim povídám co to je za cenu, když nový Bosch je za 3 tisíce a oni na mě vyjeli že" vy paní snad víte co vám tam správně patří?, vždyť to je tolik druhů a zástrček, úzká, široká, tolik parametrů, tak si klidně kupte svůj a nebude tam sedět! ".
Se na ne vykasli, zkus si vyfotit a prohlednout ten dil a podle toho zkontaktuj pripadne prodejce. Neni na tom nic sloziteho.

Díky všem.
Tipo 1,4 i.e; 1989
3 hodiny práce 1450 s DPH plus diagnostika 773 je celkem 2223,- že se mě na to mrkli a NEMÁM spravené auto.
Tipo 1,4 i.e; 1989
Tak to je sila...proto male pouceni do budoucna, nejlepe se nejdrive zeptat kolik to bude stat, pak s tim neco resit, at clovek neni prekvapeny.Pro pobavení:
3 hodiny práce 1450 s DPH plus diagnostika 773 je celkem 2223,- že se mě na to mrkli a NEMÁM spravené auto.
Btw to vis, ze alespon Te takto oholily, kdyz uz nic. Priste vis kde nechodit

No nic už.

Tipo 1,4 i.e; 1989