tipo 1,4 nejede

Více
16 roků 4 měsíců zpět #31 od Katka
Odpověděl Katka pro téma Re: tipo 1,4 nejede
Díky ti. Radši jsem se zeptala.... :)

Tipo 1,4 i.e; 1989

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #32 od Katka
Volali dnes ze servisu, že teda no problem, že JIM auto krásně chytá a žádnou závadu to nevyblikalo, že to mám dovézt, až to nepojede. Že to potřebuje nefunkční. Tak a co teď. Vždyť mě víc táhnou než jedu a žádná závada 8O

Tipo 1,4 i.e; 1989

• vilímek petr
16 roků 4 měsíců zpět #33 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: tipo 1,4 nejede
Čao,tak jak píšeš to mě taky potkalo že mě posílaly od čerta k dáblu a nikde nic nenašly pač tady u nás ve městě nikdo neměl diagnostiku a když mě to nejelo tak to šlo do servisu a tam jak naschvál vše v pohodě.Tak jiny servis o 6km dál měl diag. a světe div se hned tam byla chyba a u mě to dělal potenciometr klapky a taky čerpadlo mělo tlak jak mělo zrovna náladu.At někdo zkusí proměřit ten poták jestli tam nebude krpa.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #34 od Katka
Ahoj kluci, takže moje auto jelo jen jeden den a opět ty samé potíže. První start = do pár sekund zdechne, druhý start už jen s plynem, při dojezdu, podřazení, zpomalení zdechne, start zase s plynem. Nezdechá až tak po 10 ti minutách jízdy.
Ať neobtěžuju se zakládáním nových témat:
1. Kolik prosím dám zhruba za servis ve Fiatu (v elektroservisu mě to vrátili,že je vše v pořádku ), závada není podle nich elektrická ale mechanická. Hlavně ať vím jaká!
2. Hadice k sání. Při koupi tam byla jakási ze silné metráže, ale natrhlá, koupila jsem a vyměnila za hliníkovou ,ale popraskala na mnoha místech. Jaká je prosím kvalitní náhrada?

Děkuji.

Tipo 1,4 i.e; 1989

Více
16 roků 4 měsíců zpět #35 od alain
Odpověděl alain pro téma Re: tipo 1,4 nejede
Nezdechá po 10 minutách to už je zahřáte určo,tak bych typoval čidlo tepl.vody.

Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží

Více
16 roků 4 měsíců zpět #36 od Katka
Servis Fiat 350/hodina.
Prosím o info na tu hadici sání vzduchu, jakou koupit nejlépe.

Tipo 1,4 i.e; 1989

• vilímek petr
16 roků 4 měsíců zpět #37 od vilímek petr
Já jsem nedávno kupoval na čerpání vody tuším to byl obchod na čerpadla a ta hadice je prúhledná a vyplétaná hrubým drátem,a podle mě musí přežít to tipo.Jestli ji někde najdu na netu pošlu odkaz jak vypadá.

• vilímek petr
16 roků 4 měsíců zpět #38 od vilímek petr
tak to je ona:http://www.konekt-hk.cz/prumyslove-hadice/voda-vzduch-plast/21-florida.html

Více
16 roků 4 měsíců zpět #39 od Johann
Odpověděl Johann pro téma Re: tipo 1,4 nejede
nerob si starosť :D ja to mam rovnako no naučil som sa s tym uz narabat v lete stale startujem z plynom v zime zo sitičom az od takych 55 stupnov nezdochyna. To maju asi všetky staršie Tipa tento problem zo zdochynanim ešte môže byť chyba v rozdeľovači že su skorodovane želiezka ale neviem no či tu niečo pomôže. Ak nemaš sytič a robí ti to tak to je už trochu vačši problem :roll:

Fiat Tipo 1.4

Více
16 roků 4 měsíců zpět #40 od Katka
Kluci oboum velký dík!
Peťo: děkuju za odkaz! Prodávají i po metru? nebo jen to standardní balení 25m? A co Sání horkých plynů, šlo by vybrat nebo máš vyzkoušeno že Florida je dostačující?
Johann: Dá se říct, že bych Tipku mohla každý den ráno stát na plynu, ale na zimu, když to natočím a jdu škrabat okna a odmetat sníh, by to nešlo :(

Tipo 1,4 i.e; 1989

• vilímek petr
16 roků 4 měsíců zpět #41 od vilímek petr
Čao,kupoval jsem jen 1/2metru takže to je v pohodě,a na autě ji mám už půl roku a žádný problém.Hadice je furt stejná.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #42 od Johann
Johann: Dá se říct, že bych Tipku mohla každý den ráno stát na plynu, ale na zimu, když to natočím a jdu škrabat okna a odmetat sníh, by to nešlo :([/quote]

jj tak ked nemaš sytič to je už horšie ak by si mala tak ho len vytiahneš a kludne si zoškrabavaš sneh :wink:

Fiat Tipo 1.4

Více
16 roků 4 měsíců zpět #43 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: tipo 1,4 nejede
No ono to bude tim ze ty mas dle vseho karbutator a katka ma vstrik.
Radek

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #44 od Johann

No ono to bude tim ze ty mas dle vseho karbutator a katka ma vstrik.
Radek

jj

Fiat Tipo 1.4

Více
16 roků 4 měsíců zpět #45 od Katka
Ahoj kluci, je to krokomotorek. Dají mě tam nový za 6.000 :roll: nebo si mám sehnat z vrakáče ( kde jinde prosím ) plus práce, diagnostika, celkem řekli zhruba 10 tisíc.... nevím, mám do toho jít? Auto stálo 15.000. V srpnu už potřebuju jezdit.

Díky za vaše názory a rady, jsem opravdu vděčná. V mém okolí žádný fiatkář není a jediná rada co dostávám je zbavit se Tipka, ale to já nechci.

Tipo 1,4 i.e; 1989

Vygenerováno za 0.512 sekund