BRZDY U TIPA!!

Více
18 roků 3 dní zpět #1 od Dee!
BRZDY U TIPA!! vytvořil uživatel Dee!
Mám tipo 1.6 a přední brzdy mi dá se říct vůbec nebrzdí...už nevim co s tim...několikrát jsem to už odvzdušnoval a vůbec to nepomohlo! Když na to pořádně šlápnu tak se mi zadní kola zablokujou, ale předek jakoby vůbec nebrzdil! KOtouče a destičky jsou v pořádku! Poradte někdo prosím co s tim...dík

tipo 1.6 (LPG) - probíhá repase

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 3 dní zpět #2 od temprař
Odpověděl temprař pro téma Re: BRZDY U TIPA!!

Mám tipo 1.6 a přední brzdy mi dá se říct vůbec nebrzdí...už nevim co s tim...několikrát jsem to už odvzdušnoval a vůbec to nepomohlo! Když na to pořádně šlápnu tak se mi zadní kola zablokujou, ale předek jakoby vůbec nebrzdil! KOtouče a destičky jsou v pořádku! Poradte někdo prosím co s tim...dík

Kdy jsi naposledy měnil brzdovku a ještě možná blbej dotaz - nemáš třeba prasklou anebo ucpanou brzdovou hadičku.

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
18 roků 3 dní zpět #3 od MagicMisel
Odpověděl MagicMisel pro téma Re: BRZDY U TIPA!!

Sou proste stvrtdli a spatny ty gunicky profulu ctverce na tech valeccich jak tlaci na desticky!dostava se tam prach tak se to zanese a nefunguje!stoji tak 150kč na jednu stranu!!!!taky mi to delalo!akorad na zadku tak sem to vymenil a brzdi to perfektne!uz sem je koupil aji na predek ale zatim nebyl cas to vymenit!a nebo to zkus jen rozhejbat klestama!ale to asi nepomuze!

bmw 530i V8 www.ms-auto.cz

Více
18 roků 3 dní zpět #4 od Dee!
Odpověděl Dee! pro téma Re: BRZDY U TIPA!!
jeden ten brzdič jsem měl vyndanej...ta gumička vypadala celkem OK..ten váleček jsem zkoušel zatlačit a šlo to celkem ztuha! Ale třeba to nějak vyčistit..a hadičky ucpaný nejsou...

Více
18 roků 3 dní zpět #5 od MagicMisel
No ja ty gumicky mel taky ok ale bylo tam hodne bordelu a byli spatny ty prachovky!!je potreba dat novy gumycky a prachovky a procistit!!taky me tam sli tezko nacpat naspatek ale pak sem ju tam nacpal rozhejbal klestama a slo to!!!!!

Více
18 roků 3 dní zpět #6 od Dee!
myslel jsem ty prachovky že jsou ok...gumičky sem tam žádný neviděl...

Více
18 roků 3 dní zpět #7 od MagicMisel

ty gumicky jsou v tom trmenu na tom valecku!!!! tak ten valecek uplne vytahni ven procisti dej novy ty gumicky dej valecek naspatek novou prachvku a je to!!nic tezkyho!!!jen pri tom bude unikat kapalina tak ovzdusnit a je to!!

Více
18 roků 3 dní zpět #8 od MagicMisel

ty gumicky videt nejsou jsou na tom valecku vevnitr

Více
18 roků 3 dní zpět #9 od Dee!
ok...to vypadá jednoduše...a kde to seženu?? Dá se to někde objednat na dobírku...?? Já nemam v okolí žádnou prodejnu.

Více
18 roků 3 dní zpět #10 od MagicMisel

ok...to vypadá jednoduše...a kde to seženu?? Dá se to někde objednat na dobírku...?? Já nemam v okolí žádnou prodejnu.

tak to nevim!ja to obednaval v autodilech a druhej den to tam bylo!!!a jeste ti poradim jednu vec!!!az to budes delat!tak si odsroubuj tu brzdovou trubicku a sundej cejel ten trmen at ho muzes dat do sveraku!!jde to tak lip!

Více
18 roků 3 dní zpět #11 od Dee!
jo tak dík...zkusim to někde sehnat...

Více
18 roků 3 dní zpět #12 od MagicMisel

jo tak dík...zkusim to někde sehnat...

A nebo to rozdelej a pokad ty gumicky nebou na sracku hod je tam naspatek ale hlavne procistit prohejbat!!ja kdyz sem to delal tak to bylo tak zaneseny!!

Více
18 roků 3 dní zpět #13 od feri
Odpověděl feri pro téma Re: BRZDY U TIPA!!
Nebrzdí mi zadok na tipe 1.7 d .Vraj je zadretý regulátor a mám ho vybrať a nahradiť spojkou zo Š 120. Čo na to hovoríte

tipo 1.7 d

Více
18 roků 3 dní zpět #14 od čenda
Odpověděl čenda pro téma Re: BRZDY U TIPA!!

Nebrzdí mi zadok na tipe 1.7 d .Vraj je zadretý regulátor a mám ho vybrať a nahradiť spojkou zo Š 120. Čo na to hovoríte

Tak tohle bych tedy NEDĚLAL :!:
Ten šmudla, co ti to poradil, v tom autě pak jezdit nebude. Ten regulátor tam není pro legraci.

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
18 roků 3 dní zpět #15 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: BRZDY U TIPA!!

Tak tohle bych tedy NEDĚLAL :!:
Ten šmudla, co ti to poradil, v tom autě pak jezdit nebude. Ten regulátor tam není pro legraci.

No jo, ale 2000-2500Kc to jsou dost velke prachy za takovou blbustku, ne?
btw taky to resim, budu to muset dat nove, i kdyz servisman mi navrhoval, ze by to propojil fitinky+trubicky, ale moc se mi do toho nechce, ani tak, ani tak. Ale budu to muset resit, technicka se blizi :(

Vygenerováno za 2.857 sekund