BRZDY U TIPA!!
Mohlo by to být i něčím jiným ta zakousaná brzda??? Když ostatní je čisté??
A obsahuje ta opravná sada i ty prachovky.. gumičky na tyčinky??
To Augustin: nevím, jestli jsem to už psal do SZ, to čidlo vody, jsme mysleli oba to stejné, jen jsem se pořád né a né domluvit
Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Jinak to samozrejme muze byt i hadici, ktera nemusi byt pruchozi (myslim, ze tam bude 375mm ~200Kč). Chce to opravit/vycistit, jinak to bude porad zadrhavat.
Ja to v te krabicce nemel, ty prachovky, ale je mozne ze tam mely byt, nevim (vsak se zeptas).
Jak bude čas, vrhnu se na to, už vím, že se nemusím bát, že na mě váleček vyletí, pod tlakem v soustavě
Váleček byl zaseklej pořádně, ani tlakovou vzduchovou pistolí se mu nechtělo ven, tak pak proč to bylo kouslé a stále brzdilo 8O
Musím koupit nový váleček, ale chtěl jsem se vás zeptat, za kolik se dá sehnat, na net už jsem se díval, ale ten co potřebuju jsem ani nenašel Potřebuju průměr 48 mm, v jednom kšeftě mi ho nabídli na objednávku za cca 350 bez DPH, tak jsem se chtěl informovat jestli je to moc nebo v poho, jestli někdo nemámete zkušenost??
Jinak tu opravnou sadu jsem sehnal tedy podstatně dráž, než psal Augustin cca 170, ale jen na jedno kolo, asi bydlím v drahém městě
A co tam mas na tom valecku, ze jej musis menit? Nestaci to ocistit? Zkus to dat nekomu zalestit na soustruh, pokud tam mas na tom rez (predpokladam, ze mas rez na horni 1/5 az 1/4 vysky). Nebo se to da rucne zalestit pomoci brusne pasty, pokud nemas dostupny soustruh.
Btw co jsi mel v te sade? Jak jsem psal byly tam dva krouzky, dve manzety a dve cepicky na odvzusnovaky (kdo vi, jestli tam nemeli byt i ty odvzdusnovaky).
kámoš říkal, že se mnou zítra sjede na vrakáč, otázka je, jestli to má cenu a půjde sehnat něco slušného, tak nad tím přemýšlím a nevím...škoda, že jsem nechal foťák dneska u něj, bych to vyfotil a poslal, sám prd odhadnu, jak moc je to chycený, druhej je podle toho ale ok.
Nebo už neví teda
Ja bych to nekupoval. Vezmi si, ze kde chodi ten pistek, do jake pracovni vysky, podle mne to nemuze ani propoustet pres ty gumicky. Vycisti to a dej to nazpet (jeste si natri ty trmeny nejakou barvou, ja jsem si to v praci otryskal a natrel zlatym hammeritem, nekdy to nafotim, vypada to dobre).no v té sadě byla ta stírací gumička - vnitřek válečku, prachovka válečku + krytka ovzdušňováku a 2 prachovky na "tyčinky" - pístky. No jak píšeš, jak to bylo zasekané, tak je tam v horní části rez, vypadá to, že pastou by to zaleštit nešlo, možná ten soustruh nevím no. Mi se to právě zdá taky dost, díval jsem se na net, hledal, hned jak jsme přišel domů, ale nějak jsem tam nenašel tak velký průměr vůbec.
kámoš říkal, že se mnou zítra sjede na vrakáč, otázka je, jestli to má cenu a půjde sehnat něco slušného, tak nad tím přemýšlím a nevím...škoda, že jsem nechal foťák dneska u něj, bych to vyfotil a poslal, sám prd odhadnu, jak moc je to chycený, druhej je podle toho ale ok.
Jinak mne tam zase chybeli ty gumicky na tycinky , ale zase jsem to mel na obe kola
Btw. jak dát zpět ty válečky, jde to celekm ztuha, chce tomu asi trošku pomoct opatrně silou a rovnoměrně, aby to tam hezky sedlo??? A ta prachovka, dát prvně na váleček, zatlačit a pak opatrně dostat do toho jakoby záhybu v tom protikusu v třmenu?? Máš na to nějakou fintu, asi malinkej šroubováček,ale opatrně, aby to prachovka neodnesla, že??
Tu sadu jsem koupil u nas v NJ v prosinci 2006, kdybych mel digi fotak, tak Ti to vyfotim, je to mala krabicka cca 5x5X5cm modre barvy (vyrobce/znacku nevim, to bych musel zajit do garaze).to augustin: k té opravné sadě, to jsi kupoval už dříve ne?? Ať počtám jak počítám, mi to stálo cca 340 korun na obě kola, ale za těch 100 jsem to nesehnal, na netu jsem to taky neviděl, tak fakt asi neumím najít levné věci
Nebo už neví teda
Zkus jeste tento odkaz toto by melo byt ono.Tu sadu jsem koupil u nas v NJ v prosinci 2006, kdybych mel digi fotak, tak Ti to vyfotim, je to mala krabicka cca 5x5X5cm modre barvy (vyrobce/znacku nevim, to bych musel zajit do garaze).to augustin: k té opravné sadě, to jsi kupoval už dříve ne?? Ať počtám jak počítám, mi to stálo cca 340 korun na obě kola, ale za těch 100 jsem to nesehnal, na netu jsem to taky neviděl, tak fakt asi neumím najít levné věci
Nebo už neví teda
pop-art.cz/WbaPrdDatailPageCmb.asp?PrdRc=2735
jeste si natri ty trmeny nejakou barvou, ja jsem si to v praci otryskal a natrel zlatym hammeritem, nekdy to nafotim, vypada to dobre)[/quote]
Jj barvu už mám koupenou, alkyton oranžovo-červený odstín, no bouhužel otrýskat jsem neměl možnost, tak musí stačit ocelová násada na vrtajdě a ocelák klasika, pořádně odmastit, uvidím vysledek, fotky nějaké mám z dneška, pokud bude výsledek publikovatelný, tak se podělím
Jinak jsem musel všechny šrouby co jdou do tyčinek měnit, ukroutilo se to jak malina.
A co myslíš s tím vrakáčem, má to cenu vůbec se tam jet kousek, mám to asi 15 km a jsou tam 2 velké u sebe, jestli to stojí za to Leda, že bych popřemýšlele, co dalšího je třeba a vzal to jedním vrzem
Kdyz se podivas na ty stranky poradne, tak tam jsou taky (myslim, ze by meli stat 10Kc, ale nejsem si jist, jestli to je presne ono, zda se mi to moc). Pocitam, ze vic to nemuze byt.No tak to teda koukám na tu cenu jako blázen 8O 8O No jo no, hold kdo umí ten umí... Já alke potřeboval i na ty tyčinky, na jedné straně jsem je měl KO a ty jsi tam myslím psal, že jsi neměl... no každopádně za tu cenu bych měl 3 tyhle sady, tzn na 6 kol, takhle jsem koupil na 2 kola