BRZDY U TIPA!!
tipo 1.6 (LPG) - probíhá repase
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Mám tipo 1.6 a přední brzdy mi dá se říct vůbec nebrzdí...už nevim co s tim...několikrát jsem to už odvzdušnoval a vůbec to nepomohlo! Když na to pořádně šlápnu tak se mi zadní kola zablokujou, ale předek jakoby vůbec nebrzdil! KOtouče a destičky jsou v pořádku! Poradte někdo prosím co s tim...dík
Kdy jsi naposledy měnil brzdovku a ještě možná blbej dotaz - nemáš třeba prasklou anebo ucpanou brzdovou hadičku.
Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
Mám tipo 1.6 a přední brzdy mi dá se říct vůbec nebrzdí...už nevim co s tim...několikrát jsem to už odvzdušnoval a vůbec to nepomohlo! Když na to pořádně šlápnu tak se mi zadní kola zablokujou, ale předek jakoby vůbec nebrzdil! KOtouče a destičky jsou v pořádku! Poradte někdo prosím co s tim...dík
Sou proste stvrtdli a spatny ty gunicky profulu ctverce na tech valeccich jak tlaci na desticky!dostava se tam prach tak se to zanese a nefunguje!stoji tak 150kč na jednu stranu!!!!taky mi to delalo!akorad na zadku tak sem to vymenil a brzdi to perfektne!uz sem je koupil aji na predek ale zatim nebyl cas to vymenit!a nebo to zkus jen rozhejbat klestama!ale to asi nepomuze!
bmw 530i V8 www.ms-auto.cz
myslel jsem ty prachovky že jsou ok...gumičky sem tam žádný neviděl...
ty gumicky jsou v tom trmenu na tom valecku!!!! tak ten valecek uplne vytahni ven procisti dej novy ty gumicky dej valecek naspatek novou prachvku a je to!!nic tezkyho!!!jen pri tom bude unikat kapalina tak ovzdusnit a je to!!
myslel jsem ty prachovky že jsou ok...gumičky sem tam žádný neviděl...
ty gumicky videt nejsou jsou na tom valecku vevnitr
ok...to vypadá jednoduše...a kde to seženu?? Dá se to někde objednat na dobírku...?? Já nemam v okolí žádnou prodejnu.
tak to nevim!ja to obednaval v autodilech a druhej den to tam bylo!!!a jeste ti poradim jednu vec!!!az to budes delat!tak si odsroubuj tu brzdovou trubicku a sundej cejel ten trmen at ho muzes dat do sveraku!!jde to tak lip!
jo tak dík...zkusim to někde sehnat...
A nebo to rozdelej a pokad ty gumicky nebou na sracku hod je tam naspatek ale hlavne procistit prohejbat!!ja kdyz sem to delal tak to bylo tak zaneseny!!
tipo 1.7 d
Nebrzdí mi zadok na tipe 1.7 d .Vraj je zadretý regulátor a mám ho vybrať a nahradiť spojkou zo Š 120. Čo na to hovoríte
Tak tohle bych tedy NEDĚLAL
Ten šmudla, co ti to poradil, v tom autě pak jezdit nebude. Ten regulátor tam není pro legraci.
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
Nebrzdí mi zadok na tipe 1.7 d .Vraj je zadretý regulátor a mám ho vybrať a nahradiť spojkou zo Š 120. Čo na to hovoríte
Tak tohle bych tedy NEDĚLAL
Ten šmudla, co ti to poradil, v tom autě pak jezdit nebude. Ten regulátor tam není pro legraci.
No jo, ale 2000-2500Kc to jsou dost velke prachy za takovou blbustku, ne?
btw taky to resim, budu to muset dat nove, i kdyz servisman mi navrhoval, ze by to propojil fitinky+trubicky, ale moc se mi do toho nechce, ani tak, ani tak. Ale budu to muset resit, technicka se blizi