maximální a cestovní rychlost

Více
17 roků 11 měsíců zpět #121 od AR75
S temprou 140km/h - spatne vyvazena kola a ucast s tlumici a cepy mne nepustily dal. S Alfou 75 200km/h - honil jsem se s vlakem na stare silnici u Podivina jel 180 a predjet jsem ho proste musel 8) .

FIAT Tempra SW 1.6 i.e. MPI 1996 - mam ji od 16.11.2006
Suzuki Vitara 1.6 JLX 1993 long

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 11 měsíců zpět #122 od kaspr
Ja z mojím tipkem 1.6 dvouvačka 150km/h ale vypadal na to že chce jště ale nejsem zatím tak zdatnej řidič.

K@spr
Fiat Tipo 1.6 ie r.1990

Více
17 roků 11 měsíců zpět #123 od p.b.
1.6 DOHC takřka 200km/h tachometrově....

Více
17 roků 11 měsíců zpět #124 od jirkaR

no nevím nevím..............

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
17 roků 11 měsíců zpět #125 od Scarto
co sem si koupil tempru 2.0 combi tak hned na dalnici Strakonice Praha 195km/h podle tachometru do mirnyho kopce a porad zrychlovala..ale potom sem musel zpomalit..kamos nestihal :lol:

Fiat Tempra combi 2.0 i.e 83KW, r.v. 1991 v plný výbavě

Více
17 roků 11 měsíců zpět #126 od p.b.

To víš motory před smrtí jezdí nejlíp .)

Více
17 roků 11 měsíců zpět #127 od scoty-granturismo
:D heh ta to moj tátoš išiel po diaľnici hlohovec - trenčín 220km/h možno by ešte pridal tých 10km ale už aj pri tejto rýchlosti vybroval volant

FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50

Více
17 roků 11 měsíců zpět #128 od Augustin

No ja to mu verim, ja se svym autem jsem je po dalnici 194km/hod, a jeste by to jelo dal, ale zena mne mirnila.

• TripleX
17 roků 11 měsíců zpět #129 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Hmm

:D heh ta to moj tátoš išiel po diaľnici hlohovec - trenčín 220km/h možno by ešte pridal tých 10km ale už aj pri tejto rýchlosti vybroval volant

8V ten ma dost velky vykon ale moze byt ale aj tak by som to skusil premerat radarom ci GPS alebo staci inym autom ono sa potom stane ze pri takej rychlosti zistis ze to bolo 195km/h :(

Více
17 roků 9 měsíců zpět #130 od Nelis...
Odpověděl Nelis... pro téma Tipo
No moje Tipo 1.6 DOHC, r.v 89, naj. pres 200tis. jelo 190km/h...mozna by jelo i vic, ale nejsem zdatna ridicka a stoprocentne tomu neverim, ale jizda byla paradni :twisted:

Více
17 roků 9 měsíců zpět #131 od Scarto
na dalnici Vary Praha..sem se honili o octavii 1.9 TDI do 190 se drzela a potom sem ji ujel, mel sem tam 197 to se drzelo docela dlouho a potom tam skocilo 200 a ja byl stastnej...pote 204Km/h pri 5800 otacek..porad by ale jela typuju tak ze maximalka je tak tech 210..a bylo to po rovine nee z kopecka..

Fiat Tempra combi 2.0 i.e 83KW, r.v. 1991 v plný výbavě

Více
17 roků 9 měsíců zpět #132 od honik
Já ještě nemám řidičák.Ale Zkoušel sem to za mojí rodnou vesničkou a mezi dvěma obcemi sem do mírného kopce na čtveráka dal 150.Ale dálnici jsem ještě neokusil.

2.0 16v

Více
17 roků 9 měsíců zpět #133 od Krtek

S temprou 140km/h - spatne vyvazena kola a ucast s tlumici a cepy mne nepustily dal. S Alfou 75 200km/h - honil jsem se s vlakem na stare silnici u Podivina jel 180 a predjet jsem ho proste musel 8) .

:lol: :lol: to je bomba nápad. Já zkoušel v německu na A3 mezi kolínem a Frankfurtem závodit s tím InterCity co tam jezdí vedle dálnice, ale moc jsem s dodávkou nestíhal. Jinak Tipo 1,6DOHC nevím max ale v klidu 140km/h. Včera jsme s kámošem závodili - měl Audi 2,0 TD :lol:

Více
17 roků 9 měsíců zpět #134 od Fiatman

Já ještě nemám řidičák.Ale Zkoušel sem to za mojí rodnou vesničkou a mezi dvěma obcemi sem do mírného kopce na čtveráka dal 150.Ale dálnici jsem ještě neokusil.

Když se někdo učí jezdit bez řidičáku někde po malejch silničkách, a jen tak pomalu si to trénuje..... tak proč ne...ale tohle je na ránu :evil: :evil: :evil: Chlape jenom doufám, že tě na silnici nikdy nepotkám.... Jinak s Tipem po D5 190 km/h , ne že by to víc nešlo, ale otáčky víc než zběsilý, tak jsem toho radši nechal..... Ze sedmou 140, taky by to šlo víc, ale tam to není o výkonu ale o odvaze :lol:

ex-Fiat Tipo 1.4 91 a 1.6 94
nyní Fiat 127,128, Uno TurboD, Marea weekend
+miláček Lancia Beta coupe v renovaci

Více
17 roků 9 měsíců zpět #135 od honik
Nono.Nemusíš se hned kabonit.Byla to rovina takže kdyby něco jelo tak bych přibrzdil.Jinak samozřejmně kdyby to rovina nebyla tak bych to nezkoušel.A pomalu jinak jezdím. :wink:

2.0 16v

Vygenerováno za 0.579 sekund