maximální a cestovní rychlost
FIAT Tempra SW 1.6 i.e. MPI 1996 - mam ji od 16.11.2006
Suzuki Vitara 1.6 JLX 1993 long
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
K@spr
Fiat Tipo 1.6 ie r.1990
1.6 DOHC takřka 200km/h tachometrově....
no nevím nevím..............
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Fiat Tempra combi 2.0 i.e 83KW, r.v. 1991 v plný výbavě
1.6 DOHC takřka 200km/h tachometrově....
To víš motory před smrtí jezdí nejlíp .)
FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50
No ja to mu verim, ja se svym autem jsem je po dalnici 194km/hod, a jeste by to jelo dal, ale zena mne mirnila.1.6 DOHC takřka 200km/h tachometrově....
- TripleX
heh ta to moj tátoš išiel po diaľnici hlohovec - trenčín 220km/h možno by ešte pridal tých 10km ale už aj pri tejto rýchlosti vybroval volant
8V ten ma dost velky vykon ale moze byt ale aj tak by som to skusil premerat radarom ci GPS alebo staci inym autom ono sa potom stane ze pri takej rychlosti zistis ze to bolo 195km/h
Fiat Tempra combi 2.0 i.e 83KW, r.v. 1991 v plný výbavě
2.0 16v
to je bomba nápad. Já zkoušel v německu na A3 mezi kolínem a Frankfurtem závodit s tím InterCity co tam jezdí vedle dálnice, ale moc jsem s dodávkou nestíhal. Jinak Tipo 1,6DOHC nevím max ale v klidu 140km/h. Včera jsme s kámošem závodili - měl Audi 2,0 TDS temprou 140km/h - spatne vyvazena kola a ucast s tlumici a cepy mne nepustily dal. S Alfou 75 200km/h - honil jsem se s vlakem na stare silnici u Podivina jel 180 a predjet jsem ho proste musel .
Když se někdo učí jezdit bez řidičáku někde po malejch silničkách, a jen tak pomalu si to trénuje..... tak proč ne...ale tohle je na ránu Chlape jenom doufám, že tě na silnici nikdy nepotkám.... Jinak s Tipem po D5 190 km/h , ne že by to víc nešlo, ale otáčky víc než zběsilý, tak jsem toho radši nechal..... Ze sedmou 140, taky by to šlo víc, ale tam to není o výkonu ale o odvazeJá ještě nemám řidičák.Ale Zkoušel sem to za mojí rodnou vesničkou a mezi dvěma obcemi sem do mírného kopce na čtveráka dal 150.Ale dálnici jsem ještě neokusil.
ex-Fiat Tipo 1.4 91 a 1.6 94
nyní Fiat 127,128, Uno TurboD, Marea weekend
+miláček Lancia Beta coupe v renovaci
2.0 16v