maximální a cestovní rychlost
tak jak mi vysvetlis ze neni problem motor na jakejkoliv rychlostni stupen tocit az k 8tis otacek za min? za to jen muze precipovani? me otacky proste lezou kline az panu bohu do oken a no problemo..
Fiat Tempra 2.0 Digital. Najeto přes 210tis km. Spotřeba 10l/100 km.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Fiat Tempra combi 2.0 i.e 83KW, r.v. 1991 v plný výbavě
- TripleX
Fiat Tempra 1.6 SW-ie/56kW/vyr.1992 OHC-3.4.2007 som ju pohladil naposledy,odviezli si ju na slovensko..,Fiat Croma 2.0 i.e S-DOHC.r.v.94/7.max.som este neskusal,az po kontrole v servyse..
- TripleX
mam teraz novy a aj zo srotaka termostat a nic..teplota max na 75 C.menil som rozne cidla,ci nahodov neukazuje cidlo spatne,na 4 roznych cidlach to ukazalo rovnako,,max.75 C,,jednoducho ta voda pri zohrievani ide cez velky okruh,uz neviem co robit ,,vyskusal som dnes asi 6 termostatov,jednoducho motor nie a nie dostat na 90 C.uz si zacinam mysliet ze croma sa vyrabala aj pre afriku-rovnikovu oblast,a akurat mne sa usiel nejaky zatulany kus...dnes ma caka 1000 km-idem na slovensko..ma asi to auto zezere..asi este nahodim riaden karton,lebo na dialnicy pod 60C a zere jako tank (ho**o,ako dva tanky)
Co ti ja viem a zerie to vyse ako tvoja Tempra???
Fiat Tempra 1.6 SW-ie/56kW/vyr.1992 OHC-3.4.2007 som ju pohladil naposledy,odviezli si ju na slovensko..,Fiat Croma 2.0 i.e S-DOHC.r.v.94/7.max.som este neskusal,az po kontrole v servyse..
- TripleX
- TripleX
- TripleX
je naozaj uzasna..do frankfurtu som s nou isiel 199 kilometrov,priemernov rychlostov 110 az 150km/h-zozralo mi to zhruba za 18.-€ benzinu co je asi 11 az 12L,takze spotreba na 100km/5,6-6,4 L..pocit z jazdy bol ako keby som sedel v novom aute,nic nehrkotalo,vsetky pristroje funguju perfektne..jednoducho som mal stastie.kupoval som to v autobazare na malej dedine nedaleko svajciarska..v r.95 bolo kupene jednov osobov a v roku 2006 bolo odhlasene tov istov osobov,takze auto z prvej ruky (233tis.km)pravydelne navstevy v servise a pravydelne men.olej.ma to dokonca EURO 2.zajtra dostane zatazkavaciu skusku v praci tak uvydim kolko to zere v meste..trochu je tlknute lave celo,ale nevypada to zle..cenu mi spustil na 500.-€takze dnes asi ani nezaspim..
PS--ale maximalku napisem az o 2-3 mesiace..neviem jak bolo na tom jazdene,takze pockam do dalsej vyplaty a dam to do servisu na pristroje,ci tam netreba nieco opravyt a potom to pomalinky zacnem zabehavat na vetsie rychlosti,ako som ja zvyknuty..toto auto uz neposlem do hrobu...
- TripleX
tak uz som majitelom Fiet Croma 2.0 i.e 16V-r.v.7/1994.Kupil som ju tuna-- www.autoscout24.de/home/index/detail.asp..._detail_ueberschrift
je naozaj uzasna..do frankfurtu som s nou isiel 199 kilometrov,priemernov rychlostov 110 az 150km/h-zozralo mi to zhruba za 18.-€ benzinu co je asi 11 az 12L,takze spotreba na 100km/5,6-6,4 L..pocit z jazdy bol ako keby som sedel v novom aute,nic nehrkotalo,vsetky pristroje funguju perfektne..jednoducho som mal stastie.kupoval som to v autobazare na malej dedine nedaleko svajciarska..v r.95 bolo kupene jednov osobov a v roku 2006 bolo odhlasene tov istov osobov,takze auto z prvej ruky (233tis.km)pravydelne navstevy v servise a pravydelne men.olej.ma to dokonca EURO 2.zajtra dostane zatazkavaciu skusku v praci tak uvydim kolko to zere v meste..trochu je tlknute lave celo,ale nevypada to zle..cenu mi spustil na 500.-€takze dnes asi ani nezaspim..
PS--ale maximalku napisem az o 2-3 mesiace..neviem jak bolo na tom jazdene,takze pockam do dalsej vyplaty a dam to do servisu na pristroje,ci tam netreba nieco opravyt a potom to pomalinky zacnem zabehavat na vetsie rychlosti,ako som ja zvyknuty..toto auto uz neposlem do hrobu...
To iste som si povedal aj ja no a potom som to porobil a zacal pomaly zatazovat az som to zas pretazil. Ale teraz mam dalsi motor ten je OK a vsetko slape ako ma
- TripleX
no ja som pochopil ze kazdy motor ma nejaku hranicu.a ja uz nemienim ist 400KM - priemerom 170-210Km/h...bude mi stacit 130-160 Km/h..ten zvysok budem obcas vyuzivat na rychle obiehanie kolon atd..ale nie trvalo ako som to spravyl z predoslou cromov,to bi mi asi aj tu povyskakovali valce vonn..
Raz som sa ponahlal a okrem brzdenia pred ostatnymi autami som isiel asi 300km stale NON - STOP 180 - 200 a motor to bezproblemov vydrzal. Ono ked sa clovek o to stara stale dobre tak to vydrzi neskutocne vela. Ale ak clovek caka ze sadne do 13 rocneho auta a bude ako nove tak to asi nie ...