maximální a cestovní rychlost

Více
17 roků 8 měsíců zpět #151 od machy1186
Tak jsem zatím se svou dedruší jel podle GPS 210, šla by dál, ale nám nakopnuté 2 disky a celé auto se chvělo, tak jsem měl strach.

Lancia Delta HPE HF 2,0 16VT 142kW
Lancia Dedra 2,0T 119kW - EX 3
Lancia Dedra 1,9TD 85kW - EX 2
Fiat Regata 1,7D -EX 1

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 8 měsíců zpět #152 od renekovac
neviete niekto ci existuje nejaky univerzalny digitalny tachometer,co bi slo namontovat do Cromi??apropo dnes som jazdil predpisovo a ziadne odpichy od semaforu,atd. a ono to zralo celkom slusne-po meste 129 km si stiahlo zhruba 7L benzinu,ale som jazdil ako bi som bol na dovolenke.uzival som si krasi velkomesta.

Fiat Tempra 1.6 SW-ie/56kW/vyr.1992 OHC-3.4.2007 som ju pohladil naposledy,odviezli si ju na slovensko..,Fiat Croma 2.0 i.e S-DOHC.r.v.94/7.max.som este neskusal,az po kontrole v servyse..

Více
17 roků 8 měsíců zpět #153 od Scarto
ja teda nechapu jak se nekdo muze dat ve 150km/h bracha ma novou tempru 2.0 8V a po rovine 217km/h pri 5800ot/min a tahla dal a sedela jak pribita..a jedinou upravu ma sportovni filtr, svicky denso iridium power a ma to na chipovany a vyndanej omezovac..fakt luxus..vrele doporucuju a jeste jednou jsme jeli ale nesel tachometr ale mel tam 5-ku pri 6300ot/min tak nejakych 225km/h??ale to uz holka trosku plavala

Fiat Tempra combi 2.0 i.e 83KW, r.v. 1991 v plný výbavě

Více
17 roků 8 měsíců zpět #154 od renekovac
a co,,kraula alebo motilika-nebodaj znak....?mohol bi si povedat kde hladat ten omedzovac??ja sa nebojim,ale uz spravyl tvoj bracha z 1600 kg tazkym strojom salto?to je uz uplne iny adrenalinovy zazitokk,vrele odporucam,moj vlciak potom odmietal pol roka vliezt do jakehokolik auta.nastastie sa nicnestalo,ja mam odvtedy trocha krivsii nos a lahsiu nohu na pline..

Fiat Tempra 1.6 SW-ie/56kW/vyr.1992 OHC-3.4.2007 som ju pohladil naposledy,odviezli si ju na slovensko..,Fiat Croma 2.0 i.e S-DOHC.r.v.94/7.max.som este neskusal,az po kontrole v servyse..

Více
17 roků 8 měsíců zpět #155 od Pavel
Omezovač v autě najdeš jednoduše...najdi řidící jednotku motoru :!: a vyndej ji zbavíš se omězovače :wink: ,ale už asi rychle moc nepojedeš nebo spíš vůbec :lol:

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

• TripleX
17 roků 8 měsíců zpět #156 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Oprava

Omezovač v autě najdeš jednoduše...najdi řidící jednotku motoru :!: a vyndej ji zbavíš se omězovače :wink: ,ale už asi rychle moc nepojedeš nebo spíš vůbec :lol:

Este poopravim ked najdes pocitac teda riadiacu jednotku tak vnutry je jeden chip a vnutry v tom chipe su malicky pracovnici ktory drzia taku malicku packu a to je obmedzovac :D

Více
17 roků 8 měsíců zpět #157 od Pavel
:lol: :lol: :lol:

my car:
Fiat Tempra 1,6ie rv.90

Více
17 roků 8 měsíců zpět #158 od renekovac
jo,robte si prdel,pri kolkych stupnoch sa vypina sitic??mam v prdeli termostat,tj.hned po nastartovani sa mi zahrieva aj hadica na chladici.na DOHC sa meni len vnutro termostatu??tj.spruzina a membrana alebo to treba menit cele??dikes za odpovede..

Více
17 roků 8 měsíců zpět #159 od Pavel
Ne neber to tak, mi jen že jo to srandovní když někdo řekne že chce nebo dokonce že si nechal vyndat omezovač když to prostě nejde. Teda přeprogramování jednotky je něco jiného 8)

my car:
Fiat Tempra 1,6ie rv.90

Více
17 roků 8 měsíců zpět #160 od renekovac
a co stou teplotov pri ktorej sa vypina sitic??mne to hreje max. na 70 stupnov,90 dosiahnem len ked stojim a motor ide aspon polhodinu na volnobech.dikes..

Více
17 roků 8 měsíců zpět #161 od Pavel
No tak to máš v háji termostat spíná kolem 85-90C! A sitič jako takovej nemáš vše ovládá plynule řj, ale jak se auto nezahřeje na 90C tak je šílená spotřeba.

my car:
Fiat Tempra 1,6ie rv.90

Více
17 roků 8 měsíců zpět #162 od renekovac
tim silena spotreba,mas na mysli vyssiu spotrebu o 1 az 2 L/100km,alebo umerne zatazi tj.jazda od 130kh/h-a vysie moze bit aj dvojnasobkom normalnej spotreby tj.asi 16-17L/100km???lebo na dialnici mam motor 60 ctupnov tepli a spotrbu od 14-do 17L/10km,a priem.rychlost 140km/h a vyssie.normal bi mal bit pri tychto rychlostiach okolo 8-10L/100km,nie??dikes za odpoved.moja croma 2.0i.e nie je turbo..

Více
17 roků 8 měsíců zpět #163 od machy1186
já měl špatny čidlo na měření teploty nasávaného vzduchu a žralo mi to cca 19/100km, jak jsem ho vyměnil, tak jezdím za 10/100km

Lancia Delta HPE HF 2,0 16VT 142kW
Lancia Dedra 2,0T 119kW - EX 3
Lancia Dedra 1,9TD 85kW - EX 2
Fiat Regata 1,7D -EX 1

Více
17 roků 8 měsíců zpět #164 od renekovac
mas OHC alebo DOHC,ja sa momentalne z mojim DOHC viacbodovy vstrek. zoznamujem..to cidlo kde najdem a akoho premeram-multimeter mam,horsie je to z fenom..a zo skusenosti s mojov temprov sa do toho bojim sprtat a rozladovat to..
jo este som na malu drobnost zabudol: predne stierace,zadny mam v poriadku-cikluje,ale predne,nakolko tu zacina obdobie castych prehanok,som dnes zistil ze na prednych nefunguje ciklovac-teda prva poloha,druha poloha-bez ciklov pomali a tretia poloha rychlo bez ciklov funguje,a mi to dost vadi,ked len poprcha a mne pistia nasucho stierace,nieje to prijemne...dalsia vec-brzdove platnicky mi suchocu,teda tru sa pocas jazdy nejaku dobu po uvolneni brzd...to sa musi odvzdusnit alebo rozobrat celuste a premazat??alebo nieco inee??dikes

• TripleX
17 roků 8 měsíců zpět #165 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Brzdove
Co sa tyka brzdovych platniciek tak ked suchaju tak vpredu mas velky clanok ako opravit zatuhle brzdy. Ak auto stalo staci mozno dat dole koleso vzdy vybrat jedno brzdove oblozenie a pomaly rozhybat prasiatko ci brzdic resp. ten piestik. A nasledne odvzdusnit. Ak nepomoze tak mozu byt este krive kotuce tak tie treba dat zrovnat resp. stiahnut. Upozornujem ze auto po tomto ukone horsie brzdi istu dobu pokila si dosticky nenajdu svoju polohu alebo grip :) No a najcastejsia zavada ked suchaju brzdy teda ked zistis ze sa ti aj kotuce hreju viacej tak byva upchaty brzdovy system. Vtedy zvacsa vzdy pomoze vymenit brzdove hadicky ja som napriklad menil nedavno na predu pred tym na zadu plus som daval davnejsie novy brzdovy valec hlavny a je to OK. Mierne suchanie resp. nevracanie piestiku je prec. Takze tolko k brzdam ...

Vygenerováno za 0.589 sekund