maximální a cestovní rychlost

Více
17 roků 9 měsíců zpět #136 od JohnnyTD-GT
No ja se priznam ze pred osmnackou sem delal i vetsi kraviny, ale to bylo este za pred bodovym systemem, ted bych si to uz asi netrouf. Tak si davej bacha at neskoncis za mrizema:), a kdyz si rozbit hubu, tak at se hlavne nestane nic nekomu dalsimu.

Fiat Tipo 1.9TD granturismo

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 9 měsíců zpět #137 od kanko00
Odpověděl kanko00 pro téma ...max speed
1,9 TD tachometrovych 190 km/h a konec, ste v cervenom na otackomere, inak max odporucana 175 km/h a to asi nik neberie vazne, ze jo...
2,0i 16V ma na svoj vykon kratku prevodovku, takze nieco lahko cez 210 km/h.
Inak na tych starych autach ste celkom kamikadze, ale pomaly s tym chvalenim s maxspeed ....

Fiat TIPO 1.9 TD GT, 305.000 km

Více
17 roků 9 měsíců zpět #138 od me2d
Abych nebyl pozadu,Tempra sw 2,0 8v hradecka dalnice
tachometrovych 207 km a smrt v ocich.S alfou 75 motorizace 2,5 V6 nevim,páč mi nesel tacho,ale otackomer byl na 5ku na cca 6500 ot,takze neco pres 200?

• LZdenda
17 roků 8 měsíců zpět #139 od LZdenda
Odpověděl LZdenda pro téma Re: maximální a cestovní rychlost
tipo 1,7D - 150km/h (po dálnici z Vyškova do Brna)
Tempra 1,6ie (57kw, r.v.91) 165km/h (tamtéž); ještě v pohodě zrychlovala, ale nerad ju trápim a snažim se jezdit v rámci předpisů ;-)

• LZdenda
17 roků 8 měsíců zpět #140 od LZdenda
Odpověděl LZdenda pro téma Re: maximální a cestovní rychlost
ale v tom Tipu sem se bál, aby ten staré diesl nevyskočil a nenakopal mě do zadku :-D

Více
17 roků 8 měsíců zpět #141 od machy1186
Lancia delta 2,0T . Max. jsme zatím dali 240 ( potom nám tam vjel jeden blbeček ) a cestovní tak jak kde od 90 do 120.

Lancia Delta HPE HF 2,0 16VT 142kW
Lancia Dedra 2,0T 119kW - EX 3
Lancia Dedra 1,9TD 85kW - EX 2
Fiat Regata 1,7D -EX 1

Více
17 roků 8 měsíců zpět #142 od renekovac
Fiat Croma 2.0 i.e 119ps/DOHC,Dialnica Frankfurt-Wiesbaden 232km/h cez navi.tacho mi nejde.economer v cervenej zone.inac este bi dala ale som sa aj trochu bal ze neubrzdim zakrutu.este mam v zivej spomienke salto v Opel senatore.tu som tiez skusal co to daaa,

Fiat Tempra 1.6 SW-ie/56kW/vyr.1992 OHC-3.4.2007 som ju pohladil naposledy,odviezli si ju na slovensko..,Fiat Croma 2.0 i.e S-DOHC.r.v.94/7.max.som este neskusal,az po kontrole v servyse..

• TripleX
17 roků 8 měsíců zpět #143 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Slusne
Slusny, velmi slusny vysledok to je asi ta Croma co ma turbo teda turbo benzin 2.0 16V a ma tusim 200 koni ze?

Více
17 roků 8 měsíců zpět #144 od renekovac
no ja vlaste ani neviem,kupil som to nedavno od pondelka to mam uz na mojich papieroch,tam stoji 2.0 i.e 119PS,motor je DOHC-to su tie akobi dve hlavy a medzi nimy su sviecky,viac bodove vstrekovanie (nema to karbik,ku kazdemu valcu vedie trubka alebo co..kamos co to dnes trochu prebehol ma servis na auta vravel ze ten motor ide perfektne,len mu nesedel jeho vykon z papierovym,vravel ze je motor bud meneny alebo boli robene upravy,lebo ze to taha a zrychluje jak strela.ale o turbe nic nespominal.no v sobotu na zase caka dovolenka na srotaku,,zistil som ze mi tecu hadice chladenia a oleja,su dost stare,a taky aj brzdove oblozenia a nadstavenie spojky,je dost volna.na platnicky budem musiet trocha pockat,museli ich objednat.no a dalsia drobnost nusim pozriet naboje kolies,trosku pri pomalom rozbiehani to trecha huci,potom prestane,asi treba len premazat,ale istota je istota.

Fiat Tempra 1.6 SW-ie/56kW/vyr.1992 OHC-3.4.2007 som ju pohladil naposledy,odviezli si ju na slovensko..,Fiat Croma 2.0 i.e S-DOHC.r.v.94/7.max.som este neskusal,az po kontrole v servyse..

Více
17 roků 8 měsíců zpět #145 od Honza
croma se dělal v mnoha motorizacích,a le ani v jedný není 16v motor a už vůbec ne 16VTurbo...

nejsilnějším motorem byl 2.0 8v se 155PSy , nejslabším 1.6ka s 75Psy tuším..

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

• TripleX
17 roků 8 měsíců zpět #146 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Tak znamy
Tak asi mal znamy nejaku prerabku alebo to uz tak kupil on mal tusim 2.0 16V Turbo a malo to tusim 200 koni. Ale nehadam sa mohol to mat kludne prerabane. A ja som kupoval motor Croma 2.0 16V ale mozno aj to bola prerabka neviem ...

• TripleX
17 roků 8 měsíců zpět #147 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Re: Tak znamy

Tak asi mal znamy nejaku prerabku alebo to uz tak kupil on mal tusim 2.0 16V Turbo a malo to tusim 200 koni. Ale nehadam sa mohol to mat kludne prerabane. A ja som kupoval motor Croma 2.0 16V ale mozno aj to bola prerabka neviem ...

A tak pozeram ta 2.0 16V ta bola a 2.0 Turbo bolo asi tiez asi iba 2.0 16V s turbom nebol ze Honza ci je to inak?

Více
17 roků 8 měsíců zpět #148 od renekovac
je to normalne ze ked idem s cromov po dialnicy nad 150km/h hodne papka?je normalne ze si slopne okolo 16-17L/100km?dnes som bol s nov u mojho znameho,moja croma ma meneny motor,ma aj turbo.ale ako je mozne ze v meste si potiahne tak 7-8L a na dialnicy dvojnasob,tempra mi to nerobila a turbo bi malo znizovat spotrebu,nie?alebo sa to da nejako upravyt??aby to tak neslopalo??dikes..uz ma presla chut robit machra pred bavorakmi.

Více
17 roků 8 měsíců zpět #149 od machy1186
Můžeš mít nějaké špatné čidlo. Já měl špatny čidlo ta teplotu nasávaného vzduch a žralo mi to cca 18 - 19l na 100km. Sem ho vyměnil a jezdím za 10

Lancia Delta HPE HF 2,0 16VT 142kW
Lancia Dedra 2,0T 119kW - EX 3
Lancia Dedra 1,9TD 85kW - EX 2
Fiat Regata 1,7D -EX 1

Více
17 roků 8 měsíců zpět #150 od renekovac
jo muze bit problem ze po nastartovani mi teplota vyleti na 130 (cifernik,motor sa ale zohrieva normal,a zapina sa aj chladenie normalne)a stale tam je?a idem menit vsetky gum.trupky,,rozpadaju sa..,,este mala otazocka,existuje pre cromu nejaka digitalna pristrojovka??dikes..

Vygenerováno za 0.554 sekund