maximální a cestovní rychlost

Více
17 roků 7 měsíců zpět #196 od MagicMisel
Odpověděl MagicMisel pro téma Re: Podla krutiaceho ...

Chtěl bych se optat pri kolika otackach radit abych dosahl co nejlepsiho zrychlení?

Podla krutiaceho momentu kedy je najvyssi kedy este stupa a naopak dalsi vacsi prevodovy stupen aby po preradeni dosiahol co najlepsieho krutiaceho tiez ale to je podla typu motora pri tvojom neviem ...

V technicaku je psany nejvetsi vykon pri 5750 otackach!pri kolika by to teda bylo idealni?

bmw 530i V8 www.ms-auto.cz

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

• TripleX
17 roků 7 měsíců zpět #197 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Re: Podla krutiaceho ...

Chtěl bych se optat pri kolika otackach radit abych dosahl co nejlepsiho zrychlení?

Podla krutiaceho momentu kedy je najvyssi kedy este stupa a naopak dalsi vacsi prevodovy stupen aby po preradeni dosiahol co najlepsieho krutiaceho tiez ale to je podla typu motora pri tvojom neviem ...

V technicaku je psany nejvetsi vykon pri 5750 otackach!pri kolika by to teda bylo idealni?

To by som musel vidiet priebeh krutiaceho momentu daneho motora ja mam pekny graf ku svojmu ...

Více
17 roků 7 měsíců zpět #198 od MagicMisel
Odpověděl MagicMisel pro téma Re: Podla krutiaceho ...

To by som musel vidiet priebeh krutiaceho momentu daneho motora ja mam pekny graf ku svojmu ...

Sakra potreboval bych to vedet!nemate nekdo graf?

bmw 530i V8 www.ms-auto.cz

• TripleX
17 roků 7 měsíců zpět #199 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma na 2.0
na motor 2.0 83kw nie

• TripleX
17 roků 7 měsíců zpět #200 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Re: Podla krutiaceho ...

Inak ja neviem ked si dobry sofer to musis citit sam ja dokazem zaradit a zacitit kedy konci motor aj bez otackomera ked poriadne pocuvam ale ak jazdis sprinty tak sa vykasli na to a radsej si kup silnejsie nieco ako 83kW aspon teda 16V - 109kW ...

Více
17 roků 7 měsíců zpět #201 od renekovac
ja radim podla potreby..v meste mam trebars 5-t stupen uz pri 1800 ot.a 50km/h (koli spotrebe--minimalne otacky a ekonomer tiez na minime)ale trebars ked sprintujem alebo niekoho obieham,tak 3-ti stupen ma aj cez 4000 ot. a to pri 100km/h.otackomer otackomer je dobra vac ale navody tipu..ako,kedy radit stupne..to funguje vseobecne a nie rovnako na kazdy motor..predosli majitel mojej cromi jazdil s nov dobre,tak i ja si mozem dovolit s nov hocico,ale trbar tvoje auto na 5-tom stupni pri 1800 ot.moze dochnut.radenie sa musis na svojom aute naucit sam..ked na spotrebu,tak to nevytacat a ked chces na sprinty a rychle jazdy,tak to naozaj treba aspon 2.0L DOHC..spotreby sa nemusis bat..ak zozenies dobry motor...moj ma -mesto-8.5L,,autobahn-6L,,mix-okolo 7L /100km..ak dodrzujem pravydlo--slusnaa(autoskolacka)jazda po meste,a na autobahne to roztiahnem na 120-140 a potom len udrzujem zotrvacnost..ale ak dostanem chut dat nafrak nejakej audine (a FIAT ked ma dobry motor,tak dokaze prekvapit?!) vtedy mi to slopne kludne i 18L/100km--pri 210km/h..viac som este neskusal...zanedlho idem do ciech po vyfuk,tak testnem maximalku..dufam ze mi zase povyskakuju cilindre ako v predoslej crome.he he...

docital som sa kdesi ze mame v nasich milacikoch prevzate motory z IVEKA.co je na tom pravdy..??

Fiat Tempra 1.6 SW-ie/56kW/vyr.1992 OHC-3.4.2007 som ju pohladil naposledy,odviezli si ju na slovensko..,Fiat Croma 2.0 i.e S-DOHC.r.v.94/7.max.som este neskusal,az po kontrole v servyse..

Více
17 roků 6 měsíců zpět #202 od scoty-granturismo
MOJE TIPKO PEKNYCH 200KM/H MOZNO BY SA ROZGULAL AJ NA 210KM/H ALE TO BY BOLO UZ FAKT ZE DOST! :roll:

FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50

Více
17 roků 6 měsíců zpět #203 od machy1186
Odpověděl machy1186 pro téma Re: Podla krutiaceho ...

stačil by s dedry 2.0 8V

ukazto.com/?img=3-y701.jpg

Lancia Delta HPE HF 2,0 16VT 142kW
Lancia Dedra 2,0T 119kW - EX 3
Lancia Dedra 1,9TD 85kW - EX 2
Fiat Regata 1,7D -EX 1

Více
17 roků 6 měsíců zpět #204 od Kracmi
Sice z mirneho kopecka ale ve čtyřech lidech Vmax 170km/h což myslim že na 1,4 neni špatný a optimalni rychlost-spotreba tak pri 80km/h

Více
17 roků 6 měsíců zpět #205 od Kdj
Odpověděl Kdj pro téma A 8
Fiat tipo 1,6 s 55Kw/75PS 126 N.m. dosahl 193 km/h na oficialním
radaru za Landshutem s nohou na podlaze v 15 milových, ehm,
palcových 195/50 s benzinem od Shelky z Passau...

K.dj
Fiat Tipo Mille Seicento Super
Rosso Metallico
Anno di Produzione 1993

Více
17 roků 6 měsíců zpět #206 od pavelZet
Odpověděl pavelZet pro téma Re: A 8

Fiat tipo 1,6 s 55Kw/75PS 126 N.m. dosahl 193 km/h na oficialním
radaru za Landshutem s nohou na podlaze v 15 milových, ehm,
palcových 195/50 s benzinem od Shelky z Passau...

zdar, mám stejný motor 14ky boty teda, ale 180max. kolik ti ukazoval tachometr? jaký máš rv.?

F Tipo 1.6 i.e., rv. 94

Více
17 roků 6 měsíců zpět #207 od renekovac
no od Passau smerom na nurberk asi tak 200-300 KM.bi som testi maxa.moc nerobil.krizuje to tam moc pekna Audi A8 kombi-tmavej farby.je hodne rychla,osadenstvo-dvaja chlapy stredneho veku..za zadnym sklom (s tmavov foliov) sidli brzdove svetlo obdlznikoveho tvaru,,po rozsvieteni-STOP,,uz som mal tu cest-2x-1x na opel senatore pri 240km/h,1x na opli kadete-GVO pri 190km/h.stretnutie prebiehalo asi takto..pekne som si to sinul krasnov dialnicov,obiehal som si auticko za autickom,za pasavom som si vsimol auto co sa drzalo stale za mnov..reku chlapik sa asi zabava..pridal som-on tiez,len ma nepredbehol..reku chce vydiet co moj crep dokaze..pozdejsie ma presla chut smiat sa.blizila sa benzinka..to sme spolu presli nejakych 150km.prudko ma obehol,a potom hore popisovane brzdove svetlo..a ruka z okna ukazovala kde mam odbocit.,,bola to kriminalka,,po vzornej prehliadke mojho auta (cca.2 hodinovej)poznamenal ze veziem nejak vela alkoholu-20L-tvrdeho,som poznamenal,ze som slovak..co hned pochopil,a opital sa na oplatku ci mi funguje tachometer,fungoval..a pozval ma na domace video,ktore mali zhodov okolnosti v aute..a pocas pozerania mi scitoval co kolko stoji.chlopi,nebolob mi velmi do smiechu..este teraz ked jazdim v tejto oblasti -idem radsej o 10km/h pomalsie a zamrazi ma ked zbadam za sebov cierne Audi A8..ale prezil som to...

Fiat Tempra 1.6 SW-ie/56kW/vyr.1992 OHC-3.4.2007 som ju pohladil naposledy,odviezli si ju na slovensko..,Fiat Croma 2.0 i.e S-DOHC.r.v.94/7.max.som este neskusal,az po kontrole v servyse..

Více
17 roků 6 měsíců zpět #208 od scherer012

no od Passau smerom na nurberk asi tak 200-300 KM.bi som testi maxa.moc nerobil.krizuje to tam moc pekna Audi A8 kombi-tmavej farby.je hodne rychla,osadenstvo-dvaja chlapy stredneho veku..za zadnym sklom (s tmavov foliov) sidli brzdove svetlo obdlznikoveho tvaru,,po rozsvieteni-STOP,,uz som mal tu cest-2x-1x na opel senatore pri 240km/h,1x na opli kadete-GVO pri 190km/h.stretnutie prebiehalo asi takto..pekne som si to sinul krasnov dialnicov,obiehal som si auticko za autickom,za pasavom som si vsimol auto co sa drzalo stale za mnov..reku chlapik sa asi zabava..pridal som-on tiez,len ma nepredbehol..reku chce vydiet co moj crep dokaze..pozdejsie ma presla chut smiat sa.blizila sa benzinka..to sme spolu presli nejakych 150km.prudko ma obehol,a potom hore popisovane brzdove svetlo..a ruka z okna ukazovala kde mam odbocit.,,bola to kriminalka,,po vzornej prehliadke mojho auta (cca.2 hodinovej)poznamenal ze veziem nejak vela alkoholu-20L-tvrdeho,som poznamenal,ze som slovak..co hned pochopil,a opital sa na oplatku ci mi funguje tachometer,fungoval..a pozval ma na domace video,ktore mali zhodov okolnosti v aute..a pocas pozerania mi scitoval co kolko stoji.chlopi,nebolob mi velmi do smiechu..este teraz ked jazdim v tejto oblasti -idem radsej o 10km/h pomalsie a zamrazi ma ked zbadam za sebov cierne Audi A8..ale prezil som to...

pekný príbeh :D :draha: , dúfam, že ich nestretnem :roll:

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
17 roků 4 měsíců zpět #209 od Andre
Cuzz Tipari,na D1 z Brna do Prahy ve ctyrech lidech mi moje tipatko dalo 203.. asi to bude trochu ukecavat,to je jasny,ale i tak je to pozoruhodny....:) je to 1.6 ie cat DOHC DGT. rv.90 185tky gumy.

Fiat Tempra SW 1.6ie cat Tuning. najeto 105 000 km.

Více
17 roků 4 měsíců zpět #210 od Augustin

Cuzz Tipari,na D1 z Brna do Prahy ve ctyrech lidech mi moje tipatko dalo 203.. asi to bude trochu ukecavat,to je jasny,ale i tak je to pozoruhodny....:) je to 1.6 ie cat DOHC DGT. rv.90 185tky gumy.

Podobne zkusenosti mam i ja, vim ze jak se to rozkouli tak to jede jak das :-)

Vygenerováno za 0.688 sekund