termostat

Více
17 roků 1 týden zpět #46 od tom.podluzak
Odpověděl tom.podluzak pro téma Re: termostat
no ja jdu delat oleje koupil jsem do toho polos.olej tak uvidim predchzi majitel nevi co tam lil

Fiat Tipo 1,9td r.v 92
Skoda Octavia combi 1,9tdi 170PS r.v 04

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 1 týden zpět #47 od Jenda
Odpověděl Jenda pro téma Re: termostat
Já jsem tam zrovna nalil novej fridex,ubylo jen to co je v nádržce,ale chladič je po obou stranách mokrej.Už jsem se ptal u nás v prodejně jestli na to nemaj nějakej utěsnovač a mají nějakej prášek za 60 kaček.

Ale stejně koupím dneska termostat,naštěstí píšou že ho maj skladem.Mám rád když du něco koupit a hned to můžu mít. :)
Je za těch 821,- ale píšou že pouští v 80ti není to málo?

Mě se zdá,že mě teda otvírá ještě dřív asi je špatnej.
Nejhorší je to,že mám dva a oba jsou asi v háji.

Mám takovou smůlu,že kdybych si koupil trpaslíka,tak mi do rána klepe na okno.A to bydlím v 2 patře. :cry:

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
17 roků 1 týden zpět #48 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: termostat
no to mě poserte na holý záda, v úterý mi poslali ten termostat a je pátek a ještě mi nic nedošlo, kde se to teda jako válí ?
Halvně že si všude hrdě píšou: "dnes podáte, zítra dodáme!" to bych chtěl teda vidět :evil:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
17 roků 1 týden zpět #49 od Larin
Odpověděl Larin pro téma Re: termostat
služby české pošty stojí za hovno s prominutím... mám s něma pokaždeé špatnou zkušennost, např ted čekám až mi dorazí EMS EXpress za 200Kč včera podaný v pět, ale dorazí až zítra... takže jakychpak 24 hod? Hroznej podnik... :evil: pokud možno tak volte DHL, P PL, TNT ...

1.4 i.e, r.v. 1995 3 dvéř už není

Více
17 roků 1 týden zpět #50 od Charles
tak jsem pro jistotu vyměnil chladící kapalinu, páč hlásej mráz a nechci ještě měnit chladič ;) jinak ta voda vypadala jako čokoládový mlíko, jakou to mělo barvu :lol:
Pokud mi to příjde v pondělí, tak si to pro jistotu zopakuju :D

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
17 roků 1 týden zpět #51 od skypan
Odpověděl skypan pro téma termostat
chlapy žádnej prášek(utěsnnovací) do cladící kapaliny nesipte odejde vám čerpadlo!!!nevím jestli ten nějaký utěsnovák dělají v tekutém stavu??ale prášek(ten vám zničil pračku)já ho nasypal a odešla mi vodní pumpa,s tekutym utěsnovákem nemám zkušenost.
ve vodní pumpě je takový kroužek na pružině který dosedá na vrtuli čerpadla a tím těsní hřídel a ložiska....
ten kroužek se práškem vydře(něco jako vodí šmyrgl na lak)a přestane to těsnít,nejde to vymejt,vyplácnoutprostě to nejde znicitještě dnes se mi to obje vuje ve vodě

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
17 roků 1 týden zpět #52 od Jenda
Sice sem prášek nekoupil,ale termostat už mám doma na stole vedle sebe :D Před půl hodkou jsem ho přivez s Prahy,mám to 60 Km.
Za 821,- dokonce origo Itálie
Jen aby to bylo termostatem :roll:

Radši poslechnu (Skypana) zkusím najít jiný řešení.
Jednou už mi odešla pumpa u fáčka,taky těsnění který nešlo vyměnit a to sem tam dal jenom novej fridex.Strýc mi ho dal zadara,že prej to na vojně lejou do tanků,jenže favorit to nějak nepobral.

Holt sem taky chtěl ušetřit no :cry: bylo to za darmo a za dva dny za 700,- :roll:

Více
17 roků 1 týden zpět #53 od tom.podluzak
Odpověděl tom.podluzak pro téma Re: termostat
co jse tyce utesnovani prosaku do vody jako majitel autodopravy mam zkusenosti jmenuje jse to Protector a dodava mi to firma Man ten samy pripravek dodava i Schell a mam to vyzkousene zasada to lit do tepleho chladiva a davat pozor na davkovani zkusim sehnat vzorky az dorazi dyler

Fiat Tipo 1,9td r.v 92
Skoda Octavia combi 1,9tdi 170PS r.v 04

Více
17 roků 1 týden zpět #54 od skypan

co jse tyce utesnovani prosaku do vody jako majitel autodopravy mam zkusenosti jmenuje jse to Protector a dodava mi to firma Man ten samy pripravek dodava i Schell a mam to vyzkousene zasada to lit do tepleho chladiva a davat pozor na davkovani zkusim sehnat vzorky az dorazi dyler

je to tekuté nebo prášek měl bych zájem..

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním

Více
17 roků 6 dní zpět #55 od Charles
Taky bych měl zájem, pokud je to tekuté :!:
btw. ten prášek jsem nasypal do chladiče u trakoru a odsrala to taky pumpa....asi to je prášek jménem :lol:

Více
17 roků 6 dní zpět #56 od Jenda
TakyTaky Taky :)

Více
17 roků 6 dní zpět #57 od Jenda
Mě teče mezi postraním plastem a žebrama,možná že by to šlo zalepit epoxidem,a co tam zapatlat (z venku) silikon?

Více
17 roků 6 dní zpět #58 od skypan
blbost nebude to těsnit. (nespojí se to stím materialem co má)

Více
17 roků 6 dní zpět #59 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: termostat

Mě teče mezi postraním plastem a žebrama,možná že by to šlo zalepit epoxidem,a co tam zapatlat (z venku) silikon?

No budeš se divit, ale mě to tudy také unikalo-kolem toho plastu. Byly tam bublinky a ztrácela se voda. Chtěl sem koupit ten utěsňovač, ale pak sem nalil vodu, pořádně to odvzdušnil a přestalo to z ničeho nic. a drží to skoro rok. A to sem s tím byl i v Chorvatsku :lol:

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
17 roků 6 dní zpět #60 od skypan
ale záleží co si použil,dnes těch lepidel je moc druhů. 8)
já reagoval na te silikon :lol:

Vygenerováno za 0.540 sekund