čístění pístků

Více
16 roků 11 měsíců zpět #1 od jirkaR
čístění pístků vytvořil uživatel jirkaR
No dával jsem nový desky a kotouče a kola trochu přibrzdují,tak jsem to celý čistil + rozhýbával ale nic moc tak jsem si sehnal náhradní brzdy a chtěl bych si to nějak připravit ale nevím jestli se ty pítky dají nějak rozebrat????

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #2 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: čístění pístků
jo dají a docela lehce , tedy pokud nejsou zarezlý. pokud je máš venku tak je nejlepší si dát to těleso toho pístku do svěráku , tim pístkem nahoru a vzít třeba kombinačky a za okraj toho pístu, pomalu stim pístkem jako pootáčet sem a tam a při tom ten pístek jakoby vytahovat až bude celý venku.

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 11 měsíců zpět #3 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: čístění pístků
no a jde celý vytáhnout?

Fiat Tipo

Více
16 roků 11 měsíců zpět #4 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma pístky
jo jdou, nebo je taky ůplně(nebo natolik,že se dají vyndat lehce rukou) vytlačíš šlapaním na brzdu, když ten třmen odklopíš od kotouče.takhle ho nepoškodíš. je ale lepší to hlídat at ti nevypadne píst na zem

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 11 měsíců zpět #5 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: pístky

jo jdou, nebo je taky ůplně(nebo natolik,že se dají vyndat lehce rukou) vytlačíš šlapaním na brzdu, když ten třmen odklopíš od kotouče.takhle ho nepoškodíš. je ale lepší to hlídat at ti nevypadne píst na zem

jo už jsem ho vytáhl oba bez šlapání jsem nevěděl že se dá ta prachovka vyndat :lol:

jsem to mohl udělat i na těch starejch jinak jeden šel suprově ten druhej o něco hůř

ještě musím koupit nový prachovky

Fiat Tipo

Více
16 roků 11 měsíců zpět #6 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: čístění pístků
no tak vidíš operace se zdařila :lol: no prachovky jsem taky kupoval když jsem dělal brzdy , ale sehnal jsem jen komplet sadu na repas ,prachovka a ta gumička co je na pístku, stála mě nějak kolem asi 90 kč ta sada

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 11 měsíců zpět #7 od jirkaR

no tak vidíš operace se zdařila :lol: no prachovky jsem taky kupoval když jsem dělal brzdy , ale sehnal jsem jen komplet sadu na repas ,prachovka a ta gumička co je na pístku, stála mě nějak kolem asi 90 kč ta sada

no to jde jinak pístek je lesklej jak prdelka takže potom už není cočistit pak rozeberu ty co jsou tam a jsem zvědavej na ty nikdo minimálně 5 let nešáhl

Fiat Tipo

Více
16 roků 11 měsíců zpět #8 od jirkaR
jinak díky za rady :!:

Fiat Tipo

Více
16 roků 11 měsíců zpět #9 od jirkaR
no tak jsem to začal celý čistit a asi se mi stalo to že jsem ty pístky prohodil ted nevím jestli patří do leva nebo do prava vadí to?? :cry:

Fiat Tipo

Více
16 roků 11 měsíců zpět #10 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma pístky
neva průměr by měl být stejný. jestli tam jdou lehce tak vklidu

FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 11 měsíců zpět #11 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: pístky

neva průměr by měl být stejný. jestli tam jdou lehce tak vklidu

:lol:

Fiat Tipo

Více
16 roků 11 měsíců zpět #12 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma brzdy
sem se s těma brzdama taky pěkne namakal, už ani nevím kolikrát jsem ty písty rozebíral, taky to přibrždovalo. nakonec jsem to vzdal a koupil nové hadice a třmeny s písty a bylo

Více
16 roků 11 měsíců zpět #13 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: brzdy

sem se s těma brzdama taky pěkne namakal, už ani nevím kolikrát jsem ty písty rozebíral, taky to přibrždovalo. nakonec jsem to vzdal a koupil nové hadice a třmeny s písty a bylo

hadice a trubky mám už nový
:idea:

Fiat Tipo

Více
16 roků 11 měsíců zpět #14 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: čístění pístků

Mno a ja jsem si jeste nahradni trmeny opiskoval a natrel nanovo. Nahodim nove gumicky s novymi pistky a na jare se to chystam prehodit.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #15 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: čístění pístků
Chlapi, vyplňte ty prachovky zevnitř vazelínou! V továrně renovujeme brzdy, vím o čem mluvím, nestane se že by to pak rezivělo. Ten píst.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Vygenerováno za 0.490 sekund