čístění pístků
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Chlapi, vyplňte ty prachovky zevnitř vazelínou! V továrně renovujeme brzdy, vím o čem mluvím, nestane se že by to pak rezivělo. Ten píst.
jo s tím počítám grafitovou
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
stiglitz.
/////
Jinak pístky jsou lehce ven kompresorem, ale bacha na prsty ať nejsou v dráze pístu.Už jsem si jeden prst pístem přibouchl. Pěkně to bolelo a nehet lezl dolů 3 měsíce. Taky je dobré mezi píst a prasátko dát tenčí desku tam kdy jsou destičky aby se pístek nepoškodil.
Vazelína je dobrá věc, dokonce i zatěsní menší nerovnosti
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
stiglitz.
/////
To je pravda, to jsi spal s rukou nahoře, viď, oni to doporučujou strhnout ale toho jsem se bál jako čert kříže když mi v tom škubalo, to bylo fakt super ani zaboha jsem si nemohl představit že s tím půjdu na chirurgii. Mě to na lisovně přirazila stokilová forma k jeřábu, ale to jsem si myslel že se po....! Mezi ten píst a ty "uši" dát něco, třeba kousek překližky, a vyvarovat se pošrábání toho pístku.
no tak ten doraz asi nevadí hlavně nesmíš škrábnout tu jezdící stranu aby to neprosakovalo
Fiat Tipo
To je pravda, to jsi spal s rukou nahoře, viď, oni to doporučujou strhnout ale toho jsem se bál jako čert kříže když mi v tom škubalo, to bylo fakt super ani zaboha jsem si nemohl představit že s tím půjdu na chirurgii. Mě to na lisovně přirazila stokilová forma k jeřábu, ale to jsem si myslel že se po....! Mezi ten píst a ty "uši" dát něco, třeba kousek překližky, a vyvarovat se pošrábání toho pístku.
no tak ten doraz asi nevadí hlavně nesmíš škrábnout tu jezdící stranu aby to neprosakovalo
Raději vadržet tu bolest než si nechat trhat nehet. Když ti vtrhnou nehet, tak ti poškodí nehtové lůžko a nehet už nikdy nenaroste jak před tím. Na chirurgii už taky od toho upouští. Naposledy mi do nehtu jen nevrtaly dítky aby vypustily tu krev a snížili tlak pod nehtem.
Každopádně nesmí se poškrábat těsnící plochy na pístku:)
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
Fiat Tipo
stiglitz.
/////
stiglitz.
/////
cili nove pistky do kotoucovek na Tipo jdou sehnat v pohode jo? 8O :
stiglitz.
/////
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
stiglitz.
/////