čístění pístků

Více
16 roků 9 měsíců zpět #91 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma brzdy
já když jsem tipo koupil tak jsem brzdil taky už železo na železo. přední brzdy jsem dělal hned druhý den po koupi

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #92 od Ram512
Odpověděl Ram512 pro téma Re: čístění pístků
Tak co pasujou ty přední gumové hadice z fačka?,Pujdou normálně našroubovat?

Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012 :)

Soubor přílohy:
[/URL

Více
16 roků 8 měsíců zpět #93 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: čístění pístků
no tak jsem dnes zkusil jestli mi náhodou nepřidrhávájí kola a zděsil jsem se jedno nešlo skoro ani otočit
tak jsem to začal rozdělávat a já trubka tam blbě nasadil prachovku a problém byl na světě musel jsem to celý znova rozděloat a odvzdušnit pěkná pakárna navic mi nešli vytáhnout pístky no ale už to mám a výsledek je super brzdí to skvěle

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
16 roků 8 měsíců zpět #94 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: čístění pístků

Tak co pasujou ty přední gumové hadice z fačka?,Pujdou normálně našroubovat?

...no dnes som ja robil predné brzdy a montoval som hadice z fáva a pasujú pekne len sú kratšie asi o 3 cm a priemer dierky vo vnutri je o čosi menší...

...potom dodám viac info...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 8 měsíců zpět #95 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: čístění pístků
Tak dneska jsem asi úspěšně dokončil GO brzd, byla to sranda a docela někdy padaly ošklivý slova....ale podařilo se, už se jaksi nedivim, že mi jeden pístek přibržďoval, protože byl totálně zasekanej bordelem a taky vydřenej....nemám foťák, ale vyfotim ho a ukážu jak vypadal :? Jinak trubky z fáčka seděj krásně, dokonce jsou úplně totožné jako na fiatovi, jen o něco delší...jinak uvidím zítra, až s tím pojedů domů, jak to brzdí, ale snad teď když mi brzdí i zadní kola a ručka, to bude paráda, se bojim abych nevyletěl ven, až na to víc šlápnu :lol:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #96 od Charles
tak jsem udělal jednu rychlou fotku toho hnusně odrbanýho pístku

fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=8378

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
16 roků 8 měsíců zpět #97 od scherer012
Odpověděl scherer012 pro téma Re: čístění pístků
dobre zničený........... :o
a tie zuby na začiatku sú od hasáku? :o

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
16 roků 8 měsíců zpět #98 od Charles
No ten vršek co je vlastně venku z třmenu byl takhle otrhanej od začátku a to co je za prachovkou se objevilo až po vyndání, ono to hasákem ani by dndat nešlo, protože tam je málo místa, takly jsem na to koukal, ale oni to jsou dolíky do pístku a tak nevim od čeho to je....a já jsem ty pístky vytlačil tlakem vzduchu 8 atmosfér, ten vyletěl ven jako nic ;)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #99 od jirkaR
to rval někdo před tebou ven a vrátil je tam :!: no tak před prachovkou to nevadí

Fiat Tipo

Více
16 roků 8 měsíců zpět #100 od jarin22
Odpověděl jarin22 pro téma Re: čístění pístků
brzdí mi pravé kolo i když sem to celé rozebral. Pístek nebyl orezlý, myslel jsem že je to hadička ale taky ne vyměnil jsem ji a brzdí mi to stále. Co to může být???dik

Fiat Tipo 1.9 TD r.v.94 66 kW

SLOVAN navždy v našich SRDCÍCH

Více
16 roků 8 měsíců zpět #101 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: čístění pístků
Ten píst je v řiti, ta vrstva chromu je v hajzlu. Vyhoď to.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #102 od jirkaR

brzdí mi pravé kolo i když sem to celé rozebral. Pístek nebyl orezlý, myslel jsem že je to hadička ale taky ne vyměnil jsem ji a brzdí mi to stále. Co to může být???dik

brzdí nebo přibrzdívá?

Fiat Tipo

Více
16 roků 7 měsíců zpět #103 od csala
Odpověděl csala pro téma Re: čístění pístků

No jak bylo napsáno, záleží na tom, jak je těsnej brzdovej a jak je na tom kapialina - já četl zrovna včera, že se doporučuje měnit po 2 letech - bo na sebe váže vodu a zztrácí brzdnej účinek. Krom toho tak se mi i stalo, že mi zreznul brzovej váleček - taky jsem se divil, ja kje to možný, ale prachovka špatná, pístek přidřenej a brzdovka v háji a už to jede. Jinak ta hadice má jakoby 2 cesty kudy to teče - jedním směrem když brzdíš je jakoby jeden kanálek a kolem toho obtéká kapalina cestou zpět. proto se stane ( tak to měl i já) že tam ti kapalina protečs, ale zpět už ne a je to přidřený. Jinak ta hadička na jednu stranu cca 200-300. Pakny dozadu záleží na značce - třeba od Samka a podobné "kvalitná značky" jsem vïděl na celou nápravu za 500. Do toho bych ale určitě nešel.
Pak jsem viděl Bremba nebo Feroda, abych nekecal tam se to pohybuje kolem 500 na jednu stranu - tzn. 1000 celá náprava. Důležitý je vyměnit i ty pružinky nejenom čelisti.
Zadní brzdy tak detailně zatím neznám, rozdělanej jsem měl komplet předek - teď budu měnit , no a přemýšlím, že zadek udělám taky, jak budou kačky. Tak se tady asi budu dotazovat na rady :lol:

Nic take. Hadica je len obycajna vysokotlaka hadica. Spuchrenim gumy dojde k tomu, ze tlakom cez tu hadicu brzdovku este nejak pretlacis, ale naspat uz ta kvapalina sama netecie. A potom to pribrzduje.

Fiat Croma TDid

Vygenerováno za 0.495 sekund