čístění pístků

Více
16 roků 10 měsíců zpět #76 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: čístění pístků
Takže hadice a trubky by pásly na tipo z felicie ?

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #77 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: čístění pístků
No jestli budeš měnit celé vedení vepředu, tak ti to je stejně jedno, protože ty íly do sebe pasovat budou. Důležite je by to šlo do třmenu a do hlavního válce. A to musím ještě vyzkoumat :) A taky Favorit už je dělaný podle evropských standartů.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
16 roků 10 měsíců zpět #78 od Charles
mě čeká určitě výměna hadic a vyčištění pístků...už aby bylo jaro sakra :evil:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
16 roků 10 měsíců zpět #79 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: čístění pístků
Vyměnit, to je pohoda :) Až na to, že do toho musí investovat :(
Taky mě to čeká. 3 roky jsem dělal Favorita, tak teď budu mít konečně čas šáhnout na Tipo.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
16 roků 10 měsíců zpět #80 od juraj l
Odpověděl juraj l pro téma Re: čištění pístků

nemyslel sem pod pojmem povitažený jako ůplně vyjetý,ale kdyš vyndáváš desky tak pístek zatlačíš dovnitř(do třmenu),sundáš třmen,vyndáš desky a potom přez pedál lechce pumpneš aby pístky TROCHU POVIJELI!

tebe sa prachovky podarilo vymenit bez toho, aby piest bol uplne vonku ?
niekde pisal, ze piest je treba uplne vybrat

na predaj: Tempra Liberty S.W. 1.6 MPI made in Turkey

Více
16 roků 10 měsíců zpět #81 od Charles
jo taky mám v plánu investice do tipátka, brzdy omrknu a připadně udělám co jsem spal výše ( kotouče, desky, pakny, prasátka, hadice a ...) plus omrknu celkově všechno ;)

Více
16 roků 10 měsíců zpět #82 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: čístění pístků
no jediný co jde možná použít jsou s fa hadičky ale trubky na zadek určitě ne a na předek se musí přeohýbat tak to taky nedoporučuju
jinak komplet brzdy hadice a trubky mě vyšli něco kolem 4,5 tisíc a to jsem dělal zadek sám a je to hnus

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
16 roků 10 měsíců zpět #83 od jirkaR

Hadice a kovové vedení by se dalo dát z favorita. Nedávno jsem to dělal a vypadá to stejně. Navíc cena je nesrovnatelný. Hadice nestjí 200 kč ale 60 kš, kovové vedení stojí 30 kč za jednu stranu.
Až to budu dělat, první co udělám je, že zajdu do mototechny a porovnám to.
Zadní hadice a by mohly být taky stejné. Ragulátor tlaku v zdu by mohl být podobný nebo stejný jako má Pick-Up nebo Felicie.
Když tady čtu ty ceny, tak jsou ukrutné. Zrovna minulý týden sem dal za komplet brzdy 1500 kč. Dal jsem nová kompletně celé vedení, brzové válečky dozadu, Brzdové desky, obložení v zadu, Hlavní brzdový válec.

zadek ti 100 pro z kov. trubek nepůjde jsou tam jiný holendry ,lepší je nechat si je udělat na míru a koupit si jen holendry ty většinou v těch firmách nemaj

Fiat Tipo

Více
16 roků 10 měsíců zpět #84 od Charles
Tak kluci, jak jsme se tu s Valim bavili o tý sadě paken a dalšího příslušenství na tipko na zadní nápravu, tak ta cena 1500,- Kč bude asi na to všechno jak je vidět na obrázku....ptal jsem se na to v obchodě, tam mi nabídli taky sadu, v podstatě to samý, jen za to chtěli o 150,- kaček víc.....navíc jsme si spočítal pdole cen co mi napsali v tom obchodě, že to vychází...4ks paken 750,- dvě prasátka 400,- příslušenství (pérka, pružinky a pod.) 450 až 500,-

Takže pokud se mě to bude týkat, tak to asi obědnám aby bylo všechno v cajku a měl jsem jistotu, že mě to nikde nepraskne ;)

Více
16 roků 10 měsíců zpět #85 od Vali
Odpověděl Vali pro téma Re: čístění pístků
Hele ta cena je 1500 na jednu stranu, nebo na celou zadní nápravu???

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
16 roků 10 měsíců zpět #86 od Charles

Hele ta cena je 1500 na jednu stranu, nebo na celou zadní nápravu???

Psal jsem to...nabízeli mi na celou nápravu, to samý o čem jsme se tady bavili ta sada, a chtěli za to 1648,- takže tady ta za těch 15 stovek by měla bý ta samá.....jsem to psal i s tim jak to vycházelo finančně když bys to kupoval samostatně

Více
16 roků 9 měsíců zpět #87 od Charles
Takže dneska jsem rozdělal brzdy, pakny musim vyměnit, jsou sjetý skoro na plech, přední kotouče a deska jsou nový, kotouče maj 10.2mm šířku...ale problém s přibržďováním levého předního kola jsem odhalil, mám nějakej přidřenej pístek, nejsou to hadice...pístek se nevrací jak by měl :( takže se to bude muset vyčistit a rozhejbat

pro pobavení tady máte fotky mých paken
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=7869
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=7872

Více
16 roků 9 měsíců zpět #88 od Kracmi
Odpověděl Kracmi pro téma Re: čístění pístků

Takže dneska jsem rozdělal brzdy, pakny musim vyměnit, jsou sjetý skoro na plech, přední kotouče a deska jsou nový, kotouče maj 10.2mm šířku...ale problém s přibržďováním levého předního kola jsem odhalil, mám nějakej přidřenej pístek, nejsou to hadice...pístek se nevrací jak by měl :( takže se to bude muset vyčistit a rozhejbat

Ty pakny sou eště "V POHODE:D" ja je mel sjety uplne na plech a znicil sem si tak buben

Více
16 roků 9 měsíců zpět #89 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: čístění pístků

Ty pakny sou eště "V POHODE:D" ja je mel sjety uplne na plech a znicil sem si tak buben

...presne tak ja som mal moje tiež zdraté úplne,tak som dal stočiť bubny a típek z nich musel vziať vyše milimetra... :!:

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 9 měsíců zpět #90 od jirkaR
škoda že si neviděl moje destičky brzdil jsem nýtama :lol:

Fiat Tipo

Vygenerováno za 0.547 sekund