čístění pístků

Více
16 roků 10 měsíců zpět #61 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: čístění pístků
Vali kde jsi našel vůbec tuhle sadu ? já to nikde nemůžu najít

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #62 od Vali
Odpověděl Vali pro téma Re: čístění pístků
Našel jsem to tady
www.elitecat.cz/CarSelection.aspx
ale je to na můj motor 1.6 tak jukni na DOHC a uvidíš no, jinak pozor, je to asi cena na jednu stranu, takže celá náprava 3000

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
16 roků 10 měsíců zpět #63 od Charles
Jo já to našel už taky.....a koukám že na DOHC jsou úplně stejný rozměry paken a všeho, tak by to hohlo pasovet ne :?:

Jinak ten obrázek jsem našel ve velkym, tak se podívej co tam všechno je:
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=6919

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
16 roků 10 měsíců zpět #64 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: čístění pístků

Jo já to našel už taky.....a koukám že na DOHC jsou úplně stejný rozměry paken a všeho, tak by to hohlo pasovet ne :?:

Jinak ten obrázek jsem našel ve velkym, tak se podívej co tam všechno je:
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=6919

...presne tak wyzerá to byť rownaké,tak škoda kupowať oríga a dáwať wiac penazí kad je to wšetko rownaké...už newedia ako by na ludoch zarobili tak wymýšlajú somariny... :D

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 10 měsíců zpět #65 od Charles
Nevím teda jestli to je na obě strany, ale spíš jen na jednu....ale myslím si že i taky se to vyplatí :!: když si spočítáš že bys kupoval samostatně tak pakny (ne starline) 700,- k tomu to příslušenství (pérka a pružinky, zajišťovací kolíčky) za 600,- a prasátko aspoň 300,- .... určitě zvlášť by to vyšlo na víc jak tahle sada

Více
16 roků 10 měsíců zpět #66 od Vali
Odpověděl Vali pro téma Re: čístění pístků
Je to na jednu stranu, ta cena nejspíš ,ale jestli by to právě nevyšlo líp. A krom toho otázka je, jestli to tam opravdu sedne ta sada ,kdybys ji bral. Chce to spočítat a zvážit

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
16 roků 10 měsíců zpět #67 od Charles
No vždycky se celá sada vyplatí víc než každý kousek samostatně....pokud teda nekoupíš ty pakny za 350,- jak jsem našel já a podobně :!: Ale asi by tam sedly dobře, koukal sjem a podle rozměrů jsou stejný ...... asi to prubnu až budu mít zase stálejší práci, což snad bude březen nebo duben :P

Více
16 roků 10 měsíců zpět #68 od skypan
Odpověděl skypan pro téma Re: čištění pístků
to by ses divil, 8O 8O 8O já se taky divil měl sem v létě přesně jak píšeš a tak sem si říkal přidření pístek prdy!!!!! byl jak přidřený třmen na spodním čepu,tak hadička(apoznal sem to jednoduše odšrouboval sem ji na třmenu a netelko nic 8O 8O jinak normálně teče kapalina samozpádem !!!pokud je v nádobce kapalina..
jinak mymochodem bdzdovka taky stárne a hl.váže na sebe vodu a tím ztrácí své schopnosti,tuším po3 letech doporučují měmit.[/quote]

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 10 měsíců zpět #69 od skypan
Odpověděl skypan pro téma čištění pístků
apoznal sem to jednoduše odšrouboval sem ji na třmenu a netelko nic jinak normálně teče kapalina samozpádem !!!

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním

Více
16 roků 10 měsíců zpět #70 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: čístění pístků
Hadice a kovové vedení by se dalo dát z favorita. Nedávno jsem to dělal a vypadá to stejně. Navíc cena je nesrovnatelný. Hadice nestjí 200 kč ale 60 kš, kovové vedení stojí 30 kč za jednu stranu.
Až to budu dělat, první co udělám je, že zajdu do mototechny a porovnám to.
Zadní hadice a by mohly být taky stejné. Ragulátor tlaku v zdu by mohl být podobný nebo stejný jako má Pick-Up nebo Felicie.
Když tady čtu ty ceny, tak jsou ukrutné. Zrovna minulý týden sem dal za komplet brzdy 1500 kč. Dal jsem nová kompletně celé vedení, brzové válečky dozadu, Brzdové desky, obložení v zadu, Hlavní brzdový válec.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
16 roků 10 měsíců zpět #71 od Charles
No to by nebylo marný zjistit z čeho tam pasují věci, přece jen pro mne nevýdělečného člověka je cena pomalu na prvním místě :(

Více
16 roků 10 měsíců zpět #72 od skypan
to>Petře1978 no pozor na těsnící kužíly..
škoda(nevím jestli ještě fa)měla na trubkách v holendrech kužílek jako trychýř(to samé akorát obráceně-protikus) hadička a fiat to má přesně naopak

Více
16 roků 10 měsíců zpět #73 od skypan

Více
16 roků 10 měsíců zpět #74 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: čístění pístků
2.0 16V má těsnění v předních třmenech stejný jako Felicie (průměr 55mm)

zadní hadičky k třmenu by měli být stejný jako pro Felicii, mam je tam namontovaný

kdyby někoho zajímali délky trubiček, tak doporučuji tohle: ( Schéma brzdové soustavy)

www.fiattipo.net/modules.php?name=Downlo...ewdownload&cid=8

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
16 roků 10 měsíců zpět #75 od skypan
jo jo Max-eli,ale psali o fa.filcky už to měli po evropsku,tudjíš evropskej standart.

Vygenerováno za 0.547 sekund