Brzdové trubičky

Více
18 roků 8 měsíců zpět #61 od jirk
Odpověděl jirk pro téma Re: Brzdové trubičky
Co s tím....?V prodejně mi slíbila prodavačka,že je objedná,ale hned mě varovala že budou drahý.Pro přesné určení chtěla číslo kar.(Vin).No a pak jsem se stavoval v další prodejně,u které je malá opravna,a tam si mechanik dělá trubky sám i s převlečnými maticemi,takže to je vyřešený.Jen je potřeba vědět jakou délku a jaké závity jsou potřeba,no a taky si je sám natvarovat,pokud si je člověk mění sám.Snad se u vás někdo takový taky najde.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 8 měsíců zpět #62 od jirk
Odpověděl jirk pro téma Re: Brzdové trubičky
Jinak se chci zeptat těch,kteří už trubky vzadu měnili.Ja tam k tomu "skvělý" přístup,sundávali jste kvůli tomu nádrž?Trubka od regulátoru jde po rouře nápravy a je tou nádrží přikrytá a navíc není přístup ke šroubení.

Více
18 roků 8 měsíců zpět #63 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Brzdové trubičky
Jo to je tady taky jeden takovej chytrák kterej si to ohýbá sám a chce za ten jeden dlouhej kus OSM SET!!! To je celkem úchylný. :roll:

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
18 roků 8 měsíců zpět #64 od stiglitz
Tak už toho mám plný zuby. :evil: Teď jsem volal známýmu co má patnáct kiláků autoservis odsaď a dohodnul se s ním že mu to tam příští tejden dovezu k shlídnutí a on to udělá sakumprásk celý a nebudu se o nic starat a dám mu dva - dva a půl za to i s prací. A je to. :twisted:

stiglitz.
/////

Více
18 roků 7 měsíců zpět #65 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Brzdové trubičky
za 2500 to je vymazlená cena to jsem dal jenom za předek asi za tebou přijedu :lol:

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
18 roků 7 měsíců zpět #66 od stiglitz
No, dám ti vědět, asi tak ve středu, ve čtvrtek to tam povezu aby to viděl. To že by ses tady otočil beru s nadsázkou ale... no i když... Mohli by sme se tu někde potom pořádně ožRATH!!! :twisted: :lol:

stiglitz.
/////

Více
18 roků 7 měsíců zpět #67 od jirkaR
no je to 120 km -už mě chybí jen těch 2500
no letos plánuju vyměnit jen tu část od brzdiče k regulátoru mám koupený hadičky ty mě stáli 800 a zbytek chci nechat sundat a podle toho udělat

Fiat Tipo

Více
18 roků 7 měsíců zpět #68 od rat21
Odpověděl rat21 pro téma Re: Brzdové trubičky

mám koupený hadičky ty mě stáli 800

Mas vzadu kotuce? Ak ano, napis, kde si kupil hadicky, ja potrebujem na kazdu stranu dve a 800 Kč je dobra cena

1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti :-(

Více
18 roků 7 měsíců zpět #69 od jirkaR

mám koupený hadičky ty mě stáli 800

Mas vzadu kotuce? Ak ano, napis, kde si kupil hadicky, ja potrebujem na kazdu stranu dve a 800 Kč je dobra cena

mám kotouče na každý straně 2 ale ted když o tom přemýšlím tak to stálo asi víc ted si mě fakt zmátl ale nejlepší když si zavoláš do fiat maleček černilov 495431096 řekneš na jaký auto a nejlepší je změřit délku těch hadicí protože mi říkal že tam je moc typů tak je změř a zavolej mu :roll:

Fiat Tipo

Více
18 roků 5 měsíců zpět #70 od čenda
Odpověděl čenda pro téma Re: Brzdové trubičky
Jak je to s tou záměnou ze Škodovek? Pokud koupím trubku k levé přední brzdě z Favorita, bude dost dlouhá k levé přední brzdě u Tipa :?:
Já tu trubku totiž zatím nemám změřenou ani vymontovanou. Případně kdybyste někdo věděl, jak má být dlouhá, abych si ji mohl změřit ve škodovkárně, nebo rovnou nechat udělat na míru a nemusel po městě lítat sem a tam jak... trubka :wink:

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
18 roků 4 měsíců zpět #71 od čenda
Než to zapomenu:
Délka přední brzdové trubky u řidiče (přinejmenším u 1.4 i.e.) je cca 73 cm.
Tato trubka se dá nahradit trubkou z Favorita, která je zhruba stejně dlouhá, možná nepatrně delší. Bohužel z účtu nevyčtu, o kterou konkrétně se jedná.
Trubka se prodává naohýbaná do Favoritu, lze ji snadno narovnat mačkáním ve svěráku. Vnitřní průměr půlkruhového oblouku nad připojením k hadičce Tipa je 35 mm, což je přesně průměr násady na lopatu :wink:
Pravoúhlé ohyby lze pohodlně provést rukou, kolem tyčky z Gola sady upnuté svisle do svěráku, bez nahřívání a rizika zborcení trubky. Stačí si fixou podle staré trubky poznačit, kde začíná oblouk.
Tato trubka do Favorita stojí... 39,- Kč :D

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
18 roků 4 měsíců zpět #72 od jirkaR

Než to zapomenu:
Délka přední brzdové trubky u řidiče (přinejmenším u 1.4 i.e.) je cca 73 cm.
Tato trubka se dá nahradit trubkou z Favorita, která je zhruba stejně dlouhá, možná nepatrně delší. Bohužel z účtu nevyčtu, o kterou konkrétně se jedná.
Trubka se prodává naohýbaná do Favoritu, lze ji snadno narovnat mačkáním ve svěráku. Vnitřní průměr půlkruhového oblouku nad připojením k hadičce Tipa je 35 mm, což je přesně průměr násady na lopatu :wink:
Pravoúhlé ohyby lze pohodlně provést rukou, kolem tyčky z Gola sady upnuté svisle do svěráku, bez nahřívání a rizika zborcení trubky. Stačí si fixou podle staré trubky poznačit, kde začíná oblouk.
Tato trubka do Favorita stojí... 39,- Kč :D

to mi taky radili ve fiatu ale naohýbanou přeohýbat mi teda nšlo nemám na to cit 3 jsem zničil a steně to šlo do servisu

Fiat Tipo

Více
18 roků 4 měsíců zpět #73 od vejvy.f
Odpověděl vejvy.f pro téma Re: Brzdové trubičky
Tady v Ml. Boleslavi dělaj měděný trubičky za 200Kč/metr včetně koncovek.

FIAT TIPO 1.9TD, FIAT PUNTO 1.7TD, PUNTO S 1.1 , PUNTO 1.2 60SX, Lancia kappa SW 2.4i

Více
18 roků 4 měsíců zpět #74 od jirkaR

no dobrá cena :!:

Fiat Tipo

Více
18 roků 4 měsíců zpět #75 od čenda

Zde v Plzni dělá brzdové trubky na míru fa. Melcar, cena cca 300/m včetně koncovek, ocelové, potažené plastem proti korozi. Objednával jsem je u nich 2x na Uno, ale podruhé jsem moc nadšený nebyl - na koncovkách byly otřepy, takže to netěsnilo, musel jsem je začišťovat a ve finále dokonce motat na trubku v místě pod koncovkou teflonovou pásku.
Naopak montáž trubiček z Favorita byla bezproblémová na Unu i Tipu.

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Vygenerováno za 0.075 sekund