Brzdové trubičky
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

stiglitz.
/////

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

stiglitz.
/////
no letos plánuju vyměnit jen tu část od brzdiče k regulátoru mám koupený hadičky ty mě stáli 800 a zbytek chci nechat sundat a podle toho udělat
Fiat Tipo
mám koupený hadičky ty mě stáli 800
Mas vzadu kotuce? Ak ano, napis, kde si kupil hadicky, ja potrebujem na kazdu stranu dve a 800 Kč je dobra cena
1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti

mám koupený hadičky ty mě stáli 800
Mas vzadu kotuce? Ak ano, napis, kde si kupil hadicky, ja potrebujem na kazdu stranu dve a 800 Kč je dobra cena
mám kotouče na každý straně 2 ale ted když o tom přemýšlím tak to stálo asi víc ted si mě fakt zmátl ale nejlepší když si zavoláš do fiat maleček černilov 495431096 řekneš na jaký auto a nejlepší je změřit délku těch hadicí protože mi říkal že tam je moc typů tak je změř a zavolej mu

Fiat Tipo

Já tu trubku totiž zatím nemám změřenou ani vymontovanou. Případně kdybyste někdo věděl, jak má být dlouhá, abych si ji mohl změřit ve škodovkárně, nebo rovnou nechat udělat na míru a nemusel po městě lítat sem a tam jak... trubka

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
Délka přední brzdové trubky u řidiče (přinejmenším u 1.4 i.e.) je cca 73 cm.
Tato trubka se dá nahradit trubkou z Favorita, která je zhruba stejně dlouhá, možná nepatrně delší. Bohužel z účtu nevyčtu, o kterou konkrétně se jedná.
Trubka se prodává naohýbaná do Favoritu, lze ji snadno narovnat mačkáním ve svěráku. Vnitřní průměr půlkruhového oblouku nad připojením k hadičce Tipa je 35 mm, což je přesně průměr násady na lopatu

Pravoúhlé ohyby lze pohodlně provést rukou, kolem tyčky z Gola sady upnuté svisle do svěráku, bez nahřívání a rizika zborcení trubky. Stačí si fixou podle staré trubky poznačit, kde začíná oblouk.
Tato trubka do Favorita stojí... 39,- Kč

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
Než to zapomenu:
Délka přední brzdové trubky u řidiče (přinejmenším u 1.4 i.e.) je cca 73 cm.
Tato trubka se dá nahradit trubkou z Favorita, která je zhruba stejně dlouhá, možná nepatrně delší. Bohužel z účtu nevyčtu, o kterou konkrétně se jedná.
Trubka se prodává naohýbaná do Favoritu, lze ji snadno narovnat mačkáním ve svěráku. Vnitřní průměr půlkruhového oblouku nad připojením k hadičce Tipa je 35 mm, což je přesně průměr násady na lopatu
Pravoúhlé ohyby lze pohodlně provést rukou, kolem tyčky z Gola sady upnuté svisle do svěráku, bez nahřívání a rizika zborcení trubky. Stačí si fixou podle staré trubky poznačit, kde začíná oblouk.
Tato trubka do Favorita stojí... 39,- Kč
to mi taky radili ve fiatu ale naohýbanou přeohýbat mi teda nšlo nemám na to cit 3 jsem zničil a steně to šlo do servisu
Fiat Tipo
FIAT TIPO 1.9TD, FIAT PUNTO 1.7TD, PUNTO S 1.1 , PUNTO 1.2 60SX, Lancia kappa SW 2.4i
Tady v Ml. Boleslavi dělaj měděný trubičky za 200Kč/metr včetně koncovek.
no dobrá cena

Fiat Tipo
Zde v Plzni dělá brzdové trubky na míru fa. Melcar, cena cca 300/m včetně koncovek, ocelové, potažené plastem proti korozi. Objednával jsem je u nich 2x na Uno, ale podruhé jsem moc nadšený nebyl - na koncovkách byly otřepy, takže to netěsnilo, musel jsem je začišťovat a ve finále dokonce motat na trubku v místě pod koncovkou teflonovou pásku.Tady v Ml. Boleslavi dělaj měděný trubičky za 200Kč/metr včetně koncovek.
Naopak montáž trubiček z Favorita byla bezproblémová na Unu i Tipu.
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...