A zase alternátor
Tomu to nevysvetlim ani za boha.Vsak 4.11 budu ve chvaleticich tak ho budu muset navstivit z kladivkem a polechtat ho po cele.Jak rikal pan profesor na prumce "pane boze osvit ho nez ho zabiju".
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
stiglitz.
/////
Ty zas musis mit neco extra, co?Ještě tohle. Jestli odešla dioda, jak to že to chvíli jde a pak zase ne? Jestli je dioda v ...někde, tak by měla kontolka svítit furt. Jinak ještě podle článku mám altík co se dával do roku 93 ale auto je nový typ. Ve Fiatu si kdysi nechali nadiktovat číslo a spráskli ruce a řekli mi že se z toho zvencnu, protože aut jako mám já jezdí po světě jen dvěstě. Je to nějaký mezityp, ach jo.
Btw poslano na email.
Ještě tohle. Jestli odešla dioda, jak to že to chvíli jde a pak zase ne? Jestli je dioda v ...někde, tak by měla kontolka svítit furt. Jinak ještě podle článku mám altík co se dával do roku 93 ale auto je nový typ. Ve Fiatu si kdysi nechali nadiktovat číslo a spráskli ruce a řekli mi že se z toho zvencnu, protože aut jako mám já jezdí po světě jen dvěstě. Je to nějaký mezityp, ach jo.
Nepropadej panice.Sundej ten plastovy krat zezadu a koukni jestli nemas poskozeny nektery z tech cinovych spoju.Nic nezkazis kdyz vemes pajku a prohrejes je.Muze to byt zaludnost zvana studeny spoj.Jen prosim pri prohrivani a dodani noveho cinu pouzij standartni cinovou pajku z olovem a primesi medi.Ne ten evropsky vymysl bez olova.Todle soudruzi v Bruselu nedomyslili.S tim se neda kvalitne pajet.
Karle prosim proved mi vysvetleni co si predstavujes pod pojmem odpojeny alternator.Pokud myslis ze odpojis ten drat od kontrolky smerem k altiku a myslis si ze jak pises bude logicky svitit tak te musim upozornit ze prave nebude logicky svitit.Nemuze svitit a to z jednoho prosteho duvodu a tim duvodem je to ze zem ji dodava prave regulator.Koukni do toho schematu a proved hluboke zamysleni(vsak ja toho elektrikare z tebe udelam).
Jeste ze mi do ouska zpiva Udo z Acceptem neb by jsi se zase urazil po odpovedi.
Persona non grata.
stiglitz.
/////
Karle prosim proved mi vysvetleni co si predstavujes pod pojmem odpojeny alternator.Pokud myslis ze odpojis ten drat od kontrolky smerem k altiku a myslis si ze jak pises bude logicky svitit tak te musim upozornit ze prave nebude logicky svitit.Nemuze svitit a to z jednoho prosteho duvodu a tim duvodem je to ze zem ji dodava prave regulator.Koukni do toho schematu a proved hluboke zamysleni(vsak ja toho elektrikare z tebe udelam).
Jeste ze mi do ouska zpiva Udo z Acceptem neb by jsi se zase urazil po odpovedi.
Odpojený alternátor jako bez řemenu a kabelu co dobíjí. Ale jak asi vůbec nechceš pochopit to, že mi i tak kontrolka pohasla jako normálně, když alternátor nebyl nijak poháněn, aby mohl dobíjet....doufám, že konečně jsme se domluvili.
A mimochodem, po dnešní akci už se skoro jako ten elektrikář cítím. Skoro bych se mohl dát do elektriky ve svém autě, ale to radši ne, protože by to asi už nikdy nejelo. Sice ve té 127 byla elektrika taky pěkně pobastlená, ale do mého tajemného Karpatského hradu to má daleko.
Jen doplním, že klidně napiš, co si myslíš od plic, já to umím přijmout nemám potřebu se hnedka urážet nebo osočovat
To stiglitz: Ano, život je bohužel nefér, dobré a poctivé lidi zabíjí a svině v lidské kůži tu přežívaj věky Jinak ti závidím, že ještě máš nějakou babičku, já mám pouze jednu (která se s námi moc nechce vídat, protože se nesnense s mým tátou, páč jsou stejně tvrdé palice), dědu jsem nikdy neměl
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Já mám od Accept nejradši asi Russian Roulette, Já dneska nemám do ničeho chuť, zemřela nám babča,
Uprimnou soustrast.
Persona non grata.
Prominte mi za OT v tomto vlaknu.
- vilímek petr
Chci se zeptat - jestli je v háji dioda, čili vede oběma směry, tak by to měl být stálý stav, a ne že chvíli to jde a chvíli nikoliv. Ne? Diody se chystám proměřit, nějak to musím zvládnout na autě.
stiglitz.
/////
Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží
stiglitz.
/////
Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží