termostat
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
ONI v tom servisu si vykašlali na zapojení sytiče a ještě aby to nestačilo, tak jedna hadice nebyla dotahlá Opravdu ... Co si neuděláš sám, to nemáš!
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
svoje auto si dělám hlavně sám,jinak plně stebou souhlas,a ještě takovejch peněs co si klikrát vezmou,mám kamaráda mechoše,kdyš na to sám nestačím tak jen s jeho pomocí...Tak sme s otcem v pátek ráno startovali auto. První start a chcíplo to, až na 4. start se to podařilo ustálit. Tak sme po tom hnedka šli a představte si!
ONI v tom servisu si vykašlali na zapojení sytiče a ještě aby to nestačilo, tak jedna hadice nebyla dotahlá Opravdu ... Co si neuděláš sám, to nemáš!
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
dik Max-eli,co vtom je za termostat??
to jsou fotky ode me.to je ten muj bazmek co ma uvnitr termostat Favorit.
AHÁÁÁ sic sem se této šnůře věnoval od začátku ale něják mě to uteklo, [-o<fa> super vinález,lovím v paměti kdo by to mohl podomácku dělat,a zatím nic,kdyš mě něco trkne dám vědět,ale třeba někdo z našeho fora ,by mohl přihodit někoho..dik Max-eli,co vtom je za termostat??
Matroš je ale AL,co nebude to nic levného(myslím ten martoš),a bude určo potřeba fréza cooo..
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
skypan napsal:
AHÁÁÁ sic sem se této šnůře věnoval od začátku ale něják mě to uteklo, [-o<super> =D> =D>dik Max-eli,co vtom je za termostat??
AHÁÁÁ sic sem se této šnůře věnoval od začátku ale něják mě to uteklo, [-o<fa> super vinález,lovím v paměti kdo by to mohl podomácku dělat,a zatím nic,kdyš mě něco trkne dám vědět,ale třeba někdo z našeho fora ,by mohl přihodit někoho..dik Max-eli,co vtom je za termostat??
Matroš je ale AL,co nebude to nic levného(myslím ten martoš),a bude určo potřeba fréza cooo..
ano,materiál je Al (přesněji dural). Zase tolik ho potřeba není. Co vím stál cca 2-3stovky. Nejvíc stálo to opracování.
chtělo by to nějakého důchdce který má toto vybavení doma a má čas udělat takovou malou sériovku..
tak to držím palec abys toho duchodce sehnal...
Jak dlouho ti to chodí,určo to máč vyzkoušený(při plném zatížení ,mrazy, na volnoběh atd).protože jestli se to vyrobý tak aby to bylo funkční(skoro se zárukou )né samo ti věřím ,ale aby to bylo ůplně ošetřené
jeden mě jíž napad otázka jestli to vezme a nejsem si jist žemá frézu fumkční soustruh toj,ale frézu nevím.. zeptám se a dám vědět....
Jak dlouho ti to chodí,určo to máč vyzkoušený(připném zatížení ,mrazy, na volnoběh atd).protože jestli se to vyrobý tak aby to bylo funkční(skoro se zárukou )né samo ti věřím ,ale aby to bylo ůplně ošetřené
mám to tak 2 měsíce a v poho....bez problémů.nejsem konstruktér,možná by to chtělo oslovit někoho kdo by poradil jak nejlevněji to vyrobit (minumum materiálu a minimum práce).
ale třeba to bude mít rzchlejší zpád
- tom.podluzak
- Autor tématu
Fiat Tipo 1,9td r.v 92
Skoda Octavia combi 1,9tdi 170PS r.v 04
Možná ho koupit jako tyč.Mám malej soustruh a vívody by se přivařili Tigem.Ale šikovnej člověk kterej má frézku by byl lepší.
Začnu o tom přemejšlet,přecijen osadit to termostatem s Favorita kterej má skoro těch 90 by nebylo zas tak marný.
1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.