termostat
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
- tom.podluzak
- Autor tématu
Fiat Tipo 1,9td r.v 92
Skoda Octavia combi 1,9tdi 170PS r.v 04
smozřejmě poštovné platíme!!!kdyš za to víc nechceš(co si pamatuji z předešlé diskuze) jinak kolik si řekneš(v rámci mezí)tolik kápneuz jsem to psal mam ten pripravek ale odmitam platit postovne ne kvuli penezum ale protoze nase obecni posta funguje podle jahodovych dnu pani postmistrove
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
- tom.podluzak
- Autor tématu
Fiat Tipo 1,9td r.v 92
Skoda Octavia combi 1,9tdi 170PS r.v 04
to není problém ale tenhleměsíc néééé vykrvácel sem na oběhovém čerpadle do plin kotle,stejně se musíme domluvit ,až bude sraz jesti se cestou někde sejdem(ůž sem ti to nabízel-např v Hodkovicích na pumpě)no ty jako skoro soused jsew stav ne
jinak díky za pozvání určo dám vědět
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
dneska jsem koupil tyčinku co se dává z venčí a je pak tvrdá hmota jak kamen a projistotu ještě v tekutom stavu co se leje dovnitř.Ale zatím sem to nevyzkoušel a dal jsem tam před 14 dněma chladič z regaty z benzína.CHladí dobře.
Přes zimu to nějak přežiju a zatím si zapatlám origo chladič.
Tyčka mě stála 100 a v tekutom stavu 80Kč
Taky tam měli nějakej prášek co se dá do chladícího systemu,ale ten sem nechtěl.Obával jsem se že by mi to vyžralo pumpu.
To je ta pryskyřice jak jsi psal tady někde v tomhle tématu ? Mohl bys napsat jak se to jmenuje, musim to utěsnit, aby se tam dal nalít fridex, protože tam mám jen vodu nemá to cenu ho tam dát, aby to dopadlo jako minule že všešchen skončil na asfaltu tak tam teď leju jen vodu a zase se bojim, aby nemrzlo a neodsrala to hlave nebo expanzka
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
seat ibiza 1,9tdi,power plus 764
Lancia kappa 2,4jtd,pjetihrnek:-),už je pryč
fiat brava 1,9td,prodáno
tempra 1,9td,jede jak z praku,olej už nebere,ve stadiu oprav a úprav
a do roka ti začne téci čerpadlo(mám to za sebou a néé sámm)pročti si tuhle šnůru jinak nechci sejčkovat....mě prolinal chladič,nasypal sem tam ten utěsnovací prášek,a zatím pohoda,sice zezačátku se ztracela voda nevím kam,ale ted už všecko drží tak jak má,tak nevím
seat ibiza 1,9tdi,power plus 764
Lancia kappa 2,4jtd,pjetihrnek:-),už je pryč
fiat brava 1,9td,prodáno
tempra 1,9td,jede jak z praku,olej už nebere,ve stadiu oprav a úprav
Fiat Marea Weekend 1.6 r.v 97.
Alfa Romeo 75 1.8ie r.v.91
ex: Fiat Tipo 1.6 r.v.89, Fiat Tempra 1.9TD r.v.91, a další....
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
No já jsem ho taky vyměnil a asi bych řekl, že spotřeba klesla...ale velkou výhodou je že to dřív a víc topí
Taky se těším až to bude víc topit, ještě že ted nemrzne
Fiat Marea Weekend 1.6 r.v 97.
Alfa Romeo 75 1.8ie r.v.91
ex: Fiat Tipo 1.6 r.v.89, Fiat Tempra 1.9TD r.v.91, a další....
PS:teplota se mi drží cca 80-85.
1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.
To potvrzuju,topí to o trochu víc,teda asi sem ho neměl zas tak špatnej,ale je poznat rozdíl.Dal jsem tam zase origo tekoucí chladič,nalil přípravek v tekutom stavu a chladič přestal tejct.Tekl mi na boku jak se žebrování spojuje s tím plastem(s bočnicí) Tak jsem vzal kleště a trochu ty sponky ještě zmáčknul a přestalo to.Tak nevím,jestli pomohl přípravek,nebo moje kleště.Ale jsem rád,že už to neteče.Ono jak to teklo,tak se strácel tlak ve vodě a i to mín topilo.A s novím termostatem,to je teploučko.Myslím,že pro chladící systém už jsem udělal vše,co jsem mohl.
PS:teplota se mi drží cca 80-85.
Tak přesně v tom samym místě mi teče, ale nejde to nijak utěsnit i zalepit, i to přihejbání jsem zkoušel, ale je asi úplně špatnej, je tam nějaký speciální těsnění pod tim a to mi asi odešlo, ale mám už sehnanej jinej, tak snad to pak bude dobrý....teď se jen bojim, aby nezačalo mrznot, páč tam nemám fridex a aby to neodsrala třeba hlava
Mhl bych ještě zkusit něco na utěsnění, ale ten prášek nechci...ta speciální voda by pomohla, myslim že to byl právě Jenda kdo tu o tom mluvil, že to má