termostat

Více
16 roků 11 měsíců zpět #181 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: termostat
No já hledám každý řešení....bylo by to fajn, klidně si řekni za tu kapalinu nějakou tu stovku, ale potřeboval bych to, aby mi to přestalo kapat, protože takhle nemůžu do toho nalejt ani fridex, protože poslední ty 3 litry co jsem tam nalil skončili na asfaltu pode mnou :(

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #182 od tom.podluzak
Odpověděl tom.podluzak pro téma Re: termostat
ale ja ti uz psal i ohledne prace co jsi shanel

Fiat Tipo 1,9td r.v 92
Skoda Octavia combi 1,9tdi 170PS r.v 04

Více
16 roků 11 měsíců zpět #183 od skypan
Odpověděl skypan pro téma termostat

uz jsem to psal mam ten pripravek ale odmitam platit postovne ne kvuli penezum ale protoze nase obecni posta funguje podle jahodovych dnu pani postmistrove

smozřejmě poštovné platíme!!!kdyš za to víc nechceš(co si pamatuji z předešlé diskuze) :lol: jinak kolik si řekneš(v rámci mezí)tolik kápne 8)

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 11 měsíců zpět #184 od tom.podluzak
Odpověděl tom.podluzak pro téma Re: termostat
no ty jako skoro soused jsew stav ne :lol:

Fiat Tipo 1,9td r.v 92
Skoda Octavia combi 1,9tdi 170PS r.v 04

Více
16 roků 11 měsíců zpět #185 od skypan

no ty jako skoro soused jsew stav ne :lol:

to není problém ale tenhleměsíc néééé vykrvácel sem na oběhovém čerpadle do plin kotle,stejně se musíme domluvit ,až bude sraz jesti se cestou někde sejdem(ůž sem ti to nabízel-např v Hodkovicích na pumpě)
jinak díky za pozvání určo dám vědět :lol:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním

Více
16 roků 11 měsíců zpět #186 od Charles

dneska jsem koupil tyčinku co se dává z venčí a je pak tvrdá hmota jak kamen a projistotu ještě v tekutom stavu co se leje dovnitř.Ale zatím sem to nevyzkoušel a dal jsem tam před 14 dněma chladič z regaty z benzína.CHladí dobře.
Přes zimu to nějak přežiju a zatím si zapatlám origo chladič.

Tyčka mě stála 100 a v tekutom stavu 80Kč
Taky tam měli nějakej prášek co se dá do chladícího systemu,ale ten sem nechtěl.Obával jsem se že by mi to vyžralo pumpu.

To je ta pryskyřice jak jsi psal tady někde v tomhle tématu ? Mohl bys napsat jak se to jmenuje, musim to utěsnit, aby se tam dal nalít fridex, protože tam mám jen vodu :!: nemá to cenu ho tam dát, aby to dopadlo jako minule že všešchen skončil na asfaltu :( tak tam teď leju jen vodu a zase se bojim, aby nemrzlo a neodsrala to hlave nebo expanzka

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
16 roků 11 měsíců zpět #187 od Toncek
Odpověděl Toncek pro téma Re: termostat
mě prolinal chladič,nasypal sem tam ten utěsnovací prášek,a zatím pohoda,sice zezačátku se ztracela voda nevím kam,ale ted už všecko drží tak jak má,tak nevím

seat ibiza 1,9tdi,power plus 764
Lancia kappa 2,4jtd,pjetihrnek:-),už je pryč
fiat brava 1,9td,prodáno
tempra 1,9td,jede jak z praku,olej už nebere,ve stadiu oprav a úprav

Více
16 roků 11 měsíců zpět #188 od skypan

mě prolinal chladič,nasypal sem tam ten utěsnovací prášek,a zatím pohoda,sice zezačátku se ztracela voda nevím kam,ale ted už všecko drží tak jak má,tak nevím

a do roka ti začne téci čerpadlo(mám to za sebou a néé sámm)pročti si tuhle šnůru jinak nechci sejčkovat.... :?

Více
16 roků 11 měsíců zpět #189 od Toncek
Odpověděl Toncek pro téma Re: termostat
nevím,otec tento prášek nasypal do tempry co jsme měli dřív- 1,9d a dotedka nic netečecca 4 roky.prášek je od agipu.koupil ju známí,a bezproblémů,akorát termostat má v háji,ptže se mu to vubec neohřívá

seat ibiza 1,9tdi,power plus 764
Lancia kappa 2,4jtd,pjetihrnek:-),už je pryč
fiat brava 1,9td,prodáno
tempra 1,9td,jede jak z praku,olej už nebere,ve stadiu oprav a úprav

Více
16 roků 11 měsíců zpět #190 od Miki
Odpověděl Miki pro téma Re: termostat
Já se chci zeptat jakou máte zkušenost se snížením spotřeby při výměně termostatu? Mě se to ohřeje na 40-60 stupnu a užraný na diesla to je docela dost. Určitě to nebude jen termostatem ale tak abych věděl orientačně podle otatních o kolik to kleslo :)

Fiat Marea Weekend 1.6 r.v 97.
Alfa Romeo 75 1.8ie r.v.91
ex: Fiat Tipo 1.6 r.v.89, Fiat Tempra 1.9TD r.v.91, a další....

Více
16 roků 11 měsíců zpět #191 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: termostat
Termostat třeba u benzína dokáže udělat i litr. Teď o víkendu sem ho měnil na Deltě a pohoda, benzínu ubývá očividně o dost míň. Mě se to ohřálo tak na těch 50-60-což je jen začátek stupnice.

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
16 roků 11 měsíců zpět #192 od Charles
No já jsem ho taky vyměnil a asi bych řekl, že spotřeba klesla...ale velkou výhodou je že to dřív a víc topí ;)

Více
16 roků 11 měsíců zpět #193 od Miki
Odpověděl Miki pro téma Re: termostat

No já jsem ho taky vyměnil a asi bych řekl, že spotřeba klesla...ale velkou výhodou je že to dřív a víc topí ;)

Taky se těším až to bude víc topit, ještě že ted nemrzne :)

Fiat Marea Weekend 1.6 r.v 97.
Alfa Romeo 75 1.8ie r.v.91
ex: Fiat Tipo 1.6 r.v.89, Fiat Tempra 1.9TD r.v.91, a další....

Více
16 roků 11 měsíců zpět #194 od Jenda
Odpověděl Jenda pro téma Re: termostat
To potvrzuju,topí to o trochu víc,teda asi sem ho neměl zas tak špatnej,ale je poznat rozdíl.Dal jsem tam zase origo tekoucí chladič,nalil přípravek v tekutom stavu a chladič přestal tejct.Tekl mi na boku jak se žebrování spojuje s tím plastem(s bočnicí) Tak jsem vzal kleště a trochu ty sponky ještě zmáčknul a přestalo to.Tak nevím,jestli pomohl přípravek,nebo moje kleště.Ale jsem rád,že už to neteče.Ono jak to teklo,tak se strácel tlak ve vodě a i to mín topilo.A s novím termostatem,to je teploučko.Myslím,že pro chladící systém už jsem udělal vše,co jsem mohl.

PS:teplota se mi drží cca 80-85.

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #195 od Charles

To potvrzuju,topí to o trochu víc,teda asi sem ho neměl zas tak špatnej,ale je poznat rozdíl.Dal jsem tam zase origo tekoucí chladič,nalil přípravek v tekutom stavu a chladič přestal tejct.Tekl mi na boku jak se žebrování spojuje s tím plastem(s bočnicí) Tak jsem vzal kleště a trochu ty sponky ještě zmáčknul a přestalo to.Tak nevím,jestli pomohl přípravek,nebo moje kleště.Ale jsem rád,že už to neteče.Ono jak to teklo,tak se strácel tlak ve vodě a i to mín topilo.A s novím termostatem,to je teploučko.Myslím,že pro chladící systém už jsem udělal vše,co jsem mohl.

PS:teplota se mi drží cca 80-85.

Tak přesně v tom samym místě mi teče, ale nejde to nijak utěsnit i zalepit, i to přihejbání jsem zkoušel, ale je asi úplně špatnej, je tam nějaký speciální těsnění pod tim a to mi asi odešlo, ale mám už sehnanej jinej, tak snad to pak bude dobrý....teď se jen bojim, aby nezačalo mrznot, páč tam nemám fridex a aby to neodsrala třeba hlava

Mhl bych ještě zkusit něco na utěsnění, ale ten prášek nechci...ta speciální voda by pomohla, myslim že to byl právě Jenda kdo tu o tom mluvil, že to má

Vygenerováno za 0.572 sekund