Koroze- boj proti ní

Více
16 roků 7 měsíců zpět #181 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma nafta
komárek komárek? to mi něco říká, někdo takový kdo kšeftoval s LTO bydlí kousek od našich a další u Vsetína

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #182 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Koroze- boj proti ní
Pánové, včera kdyžjsem přezouval, dloubal jsem šroubovákem..! Do podběhů, a i jinam...

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #183 od MAXO1973
Odpověděl MAXO1973 pro téma Re: Koroze- boj proti ní

Pánové, včera kdyžjsem přezouval, dloubal jsem šroubovákem..! Do podběhů, a i jinam...

.... a ako to dopadlo?...

Fiat 600D bol môj prvý \\\\"Fiacik\\\\" ktoreho som rozobral do šrubky a poskladal - jazdil!
Tipo 1,6 DOHC 1989 - už je v novej stajni
Ford Focus combi 1,8TDdI

Více
16 roků 7 měsíců zpět #184 od stiglitz
Byl jsem velice mile překvapen, téměř všude kde jsem seškrábnul barvu jsem našel zdravý pozink. Nikde jsem nic nepropíchnul a auto na svůj věk vypada báječně. Jestli je to i tím že bylo koupeno v Bavorsku a k dnešnímu dni má 86 000 km...

stiglitz.
/////

Více
16 roků 7 měsíců zpět #185 od stiglitz
...takže na letošek jsem naplánoval pořádnou a totální preventivní antikorozní kůru..! :twisted: Tipo si nechám! 8)

stiglitz.
/////

Více
16 roků 6 měsíců zpět #186 od stiglitz
Zrovna jsem seškrábnul odlupující se lak pod těsníci gumou pod okýnkem zadních levých dveří, není to moc ale je to rezavý po vrchu. Dá se stáhnout ta guma? A co s tím dál? :?

stiglitz.
/////

Více
16 roků 6 měsíců zpět #187 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: Koroze- boj proti ní
Tak to gratuluju. Moje auto má najeto dvakrát tolik a včera jsem ho měl na rampě. Se smutkem musím konstatovat, že další technickou nemá v nejmenším šanci projít - kde zmáčknu plech, ozve se známý zvuk muchlaného celofánu. Takže ještě rok a něco a pak R.I.P. :(

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #188 od stiglitz
Chtěl jsem něco mladšího, ale když jsem viděl některý ceny, zase mě to přešlo.

stiglitz.
/////

Více
16 roků 1 měsíc zpět #189 od Pumpa
Odpověděl Pumpa pro téma Re: Koroze- boj proti ní
smutok citim aj ja ked pozriem na spodok mojho zlateho tipa take sikovne auto na tie roky ale ta korozia :( jaj to bude ale kopu vyvarania :( to tipo mi tak prirastlo k srdcu ze ho nepustim tak lahko do vtedy ho budem "trapit" pokial mi bude drzat pokope uz len cely spodok kufor nosniky podbehy a mohol by som ho nazvat nehrdzavejucim , akurat teraz mi uchytenie praveho tlmica zvarali na polku bol vonku :( a zadne a predne blatniky ani nehovorim ten co mi zvaral chcel chytit ze jak je auto spadnute na strane kde bol v hajzlu a chytil za blatnik tak mu pukol v ruke cely este ze v ten den som uz mal vsetky nahradne blatniku pripravene :)

Fiat Tipo 1.9TD Gran Turismo 1991 @ Turbo 1.5BAR

Více
15 roků 7 měsíců zpět #190 od stiglitz
Našel jsem fuj věc - při důkladným mytí jsem nalezl na levý straně jak se loupe barva ze zadního blatníku ale ono to není vidět, je to jak je ohnutej plech - vlastně v mezeře mezi blatníkem a nárazníkem. Musíš kouknout do tý mezery a vidíš jak se loupe barva zespoda. Musím to odliškovat, a ještě mi někdo konečně poraďte, jak sundat lištu na dveřích zadních, pod oknem to rezne.

stiglitz.
/////

Více
15 roků 7 měsíců zpět #191 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Koroze- boj proti ní
no o korozi nebudu mluvit, moje tipo vypadalo o mnoho lépe, než jsem ho začal dost detailně zkoumat šroubovákem a dlátem :( takže mám o zábavu postaráno :x

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 7 měsíců zpět #192 od stiglitz
Já vidím jako řešení odstrojit zcela, a až zůstane jen skelet, zase začít, když to nechám někoho dělat, co to bude stát, tohle, a pak lak na celý auto jako třešničku na dort. Tak pade, počítám. :cry: Včetně teda blatníku vpředu a zadního blatníku taky. A jinejch věcí.

stiglitz.
/////

Více
15 roků 7 měsíců zpět #193 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: Koroze- boj proti ní
Teď děláme komplet 1203ku. Je to celkem velký auto, vaření a kytování na tom je fůra. Už na tom pracujem asi čtvrt roku, ale je to těsně před lakem. Když má člověk kde to dělat a občas si vyšetří víkend, je to i celkem zábava.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
15 roků 7 měsíců zpět #194 od stiglitz
Nemám kde. :cry:

stiglitz.
/////

Více
15 roků 7 měsíců zpět #195 od Romik
Odpověděl Romik pro téma Re: Koroze- boj proti ní
Muj tipousek ma taky ted po srande po zime jsem zjistil ze je cele auto skoro v celku az na par veci teda chce to udelat celo podlahu asi protoze u ridice mam uz diru ze tam protehnu ruku :twisted: prahy ti uz taky zacinaji zespodu tak nevim co se jeste ukaze kde za zavadu

Romik Tipo 1.6 DOHC

Nissan Primera P10 2.0 GT 110kw

Nissan Primera P11 2.0 GT 110kw

Vygenerováno za 0.564 sekund