Tuning motoru
ten mezikus co je na tom motoru z una turba je jen prisroubovanej tim stredovym sroubem na kterej se sroubuje filtr,v podstate se da nasroubovat na jakejkoli italskej motor kterej nema vystup na chladic
Jj, na to uz jsem taky prisel.. Spis mam strach z elektriky.
ceho se bojis na elektrice?musis cely stavajici rizeni motoru odpojit a vyhodit,a nabastlit tam elektroniku z Una,jedna se o zapojeni cidela nejake napajeni jednotky,pokud vim jeden kabel jeste vedl z RJ do palubovky,spis bych se trapil doladenim,stejnou vec delal na italiancars.org Phobb,a porad s tim zapasi,zkus se s nim zkontaktovat
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
ten mezikus co je na tom motoru z una turba je jen prisroubovanej tim stredovym sroubem na kterej se sroubuje filtr,v podstate se da nasroubovat na jakejkoli italskej motor kterej nema vystup na chladic
Jj, na to uz jsem taky prisel.. Spis mam strach z elektriky.
ceho se bojis na elektrice?musis cely stavajici rizeni motoru odpojit a vyhodit,a nabastlit tam elektroniku z Una,jedna se o zapojeni cidela nejake napajeni jednotky,pokud vim jeden kabel jeste vedl z RJ do palubovky,spis bych se trapil doladenim,stejnou vec delal na italiancars.org Phobb,a porad s tim zapasi,zkus se s nim zkontaktovat
Jj, vim o koho jde. On to delal ale na unu ne?
Fiat Tipo 1.6i.e.kat rv. 91'
On tam daval motor z tipa a osadil ho turbem? Nebo nechal prevrtat tu 1.3/1.4 na 1.6? Zkusim mu napsat. Dikto mas to stejny jestli uno nebo Tipo
On tam daval motor z tipa a osadil ho turbem? Nebo nechal prevrtat tu 1.3/1.4 na 1.6? Zkusim mu napsat. Dikto mas to stejny jestli uno nebo Tipo
daval tam 1,6 z tipa,ale upravil ju tak aby se z toho stal turbo motor
daval tam 1,6 z tipa,ale upravil ju tak aby se z toho stal turbo motor
Jj, tak ten by mi mohl lecos poradit
fiat Tipo 3DV červené 2,0 8VT
jak tam sedne ta 1,3T z una do tipa co se týče uchycení motoru? a jakou použiješ převodovku? a co poloosy?
Jestli to bylo na me, tak ja tam nebudu davat 1.3T z una jen jeho komponenty. Prevodovku dam nejakou delsi, pac tipo ji ma moc kratkou.. Poloosy to budou muset zvladnout seriovy. Mam doma 3je do zasoby
fiat Tipo 3DV červené 2,0 8VT
btw s krátkou převodovkou by to bylo brutální na sprint, jen dobře a rychle řadit.
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
jj na tebe. chci se dotoho pustit taky ale nechci tam vařit nějaké úchyty atd... prostě jim neveřím.... jak tam uchytíš ten motor? má stejný držák jako původní 1,4 z tipa? a Jakou převodovku? z jakého auta? Kdybych nechal s una tak do ni narvu ty poloosy z 1,4 z tipa? dík za odpověď
Ja budu mit mtor puvodni co je v tipo, tedy 1.6ku kterou osadim turbem z una, takze drzaky zustanou stejny, maximalne jiny silentbloky. Prevodovku pokud to pujde dam z una 1.3 bo 1.4T. Chtel jsem z Punta GT, ale ta se nesezene. Vsechno se musi vyzkouset. Zatim nemam ani to uno doma. Ted nemam cas na nic Delam v praci 12ky..
2.0 8V . odpojené vyhřívání sání , odpojený EGR ( je pořád v autě ale mezi EGRem a sáním je plech).Čekám na finance abych koupil sportovní filtr. a teď mě zajímá co dál. Vyndat katalizátor ? napadlo mě že mám doma ještě 2 vačky , dokázal by z nich někdo vyrobit ostré ?
Dále při jakých ůpravách už je potřeba šáhnout na ŘJ ?
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw