Tuning motoru

Více
17 roků 1 týden zpět #91 od PavelM
Odpověděl PavelM pro téma Re: Tuning motoru

Tak mámrpoblém sehnat kabeláž, budu to muset přpojit na staré dráty přes univerzální koncovky. Tak to je další problém se kterým jsem se potkal :(

Zkus jeste dat inzerat na www.lanciaklub.cz/ Treba nekdo bude mit.. Ja mam nastesti komplet el.z celyho auta. :wink:

Fiat Tipo 1.6i.e.kat rv. 91'

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 1 týden zpět #92 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: Tuning motoru
Tak to už jsem zkoušel, ale nikam jsem se nedostal :(
Taky jsem to zkoušel na na dalších místech, ale nic:-(
No nějak to vyřeším :)

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 1 týden zpět #93 od TooM-As
Odpověděl TooM-As pro téma Re: Tuning motoru

Tak to už jsem zkoušel, ale nikam jsem se nedostal :(
Taky jsem to zkoušel na na dalších místech, ale nic:-(
No nějak to vyřeším :)

no tak buď použij kabeláž z jiného auta a uprav ji a nbo sežeň nové konektory s kabely b vče natahej znovu. :D

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
17 roků 1 týden zpět #94 od petr1978
Zatím to chci udělat tak, že střihnu koncovku u ŘJ co mám a natvrdo to připojím přes universální piny, V motorovém prostoru by měly sedět konektory, jsou podobné. Jen konektory k tryskám budu muset vzít z jiného auta a taky tlak oleje. Jinak by to mělo být stejné :) No ale zatím je čas, motor tam půjde tak v červnu.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 3 dní zpět #95 od PavelM
Tak jsem udelal kratkej proces s el. nechal jsem jen ten silnej svazek co vede k rj, nejaky cidla atd. Co pujde (altik, starter, atd) necham puvodni. Tak doufam ze mi tam nebude neco chybet. :oops: Ted zacnu resit drzaky motoru, ale uz je jasny, ze tam ty puvodni nepujdou :( Nemate nekdo foto drzaku motoru z 1.9TD, pripadne 2.0 16V a 1.6DOHC? :?:

Více
17 roků 2 dní zpět #96 od petr1978
Tak to člověče nemám :(
Ale taky to hodlám udělat podobně. Elektrické věci si nechám, jen musím natáhnout kabeláž od motoru k ŘJ. Mě snad půjde zachovat původní uchycení motoru jak mám doteď :) Možná si nechám i převodovku, jen přehodím 5ku.

Více
17 roků 1 den zpět #97 od PavelM

Tak to člověče nemám :(
Ale taky to hodlám udělat podobně. Elektrické věci si nechám, jen musím natáhnout kabeláž od motoru k ŘJ. Mě snad půjde zachovat původní uchycení motoru jak mám doteď :) Možná si nechám i převodovku, jen přehodím 5ku.

Jde hlavne o levej drzak motoru. Kam se bezne pridelava drzak motoru na tipu, tak tam ma lancie hlinikovej bazmek ve kterym je olejovej liltr, vyvody na chladic oleje a tusim 2 cidla. Podobne to ma i 1.9TD, ale ma i ten hlinikovej drzak motoru. Nevim jestli pasuji roztece sroubu, navic 1.9TD ma na tom hlinikovym bazmeku i drzak naftovyho cerpadla, kterej by na lancii mohl prekazet. Zatim nevim jestli by sel odpreparovat.. Kdyz ne, tak udelam nejakej novej plechovej :roll:
Dneska mozna skusim ostatni drzaky, ale v tom bych problem nevidel, ty se jsou z plechu, tak se kdyztak svari jiny. :wink:

Více
17 roků 1 den zpět #98 od petr1978
Tak to ti teda fandím. Doufám, že mě to bude sedět a nebudu muset svařovat držák nový.

Vygenerováno za 0.443 sekund