Tuning motoru
Tak mámrpoblém sehnat kabeláž, budu to muset přpojit na staré dráty přes univerzální koncovky. Tak to je další problém se kterým jsem se potkal
Zkus jeste dat inzerat na www.lanciaklub.cz/ Treba nekdo bude mit.. Ja mam nastesti komplet el.z celyho auta. :wink:
Fiat Tipo 1.6i.e.kat rv. 91'
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Taky jsem to zkoušel na na dalších místech, ale nic:-(
No nějak to vyřeším
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
no tak buď použij kabeláž z jiného auta a uprav ji a nbo sežeň nové konektory s kabely b vče natahej znovu.Tak to už jsem zkoušel, ale nikam jsem se nedostal
Taky jsem to zkoušel na na dalších místech, ale nic:-(
No nějak to vyřeším
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Ale taky to hodlám udělat podobně. Elektrické věci si nechám, jen musím natáhnout kabeláž od motoru k ŘJ. Mě snad půjde zachovat původní uchycení motoru jak mám doteď Možná si nechám i převodovku, jen přehodím 5ku.
Tak to člověče nemám
Ale taky to hodlám udělat podobně. Elektrické věci si nechám, jen musím natáhnout kabeláž od motoru k ŘJ. Mě snad půjde zachovat původní uchycení motoru jak mám doteď Možná si nechám i převodovku, jen přehodím 5ku.
Jde hlavne o levej drzak motoru. Kam se bezne pridelava drzak motoru na tipu, tak tam ma lancie hlinikovej bazmek ve kterym je olejovej liltr, vyvody na chladic oleje a tusim 2 cidla. Podobne to ma i 1.9TD, ale ma i ten hlinikovej drzak motoru. Nevim jestli pasuji roztece sroubu, navic 1.9TD ma na tom hlinikovym bazmeku i drzak naftovyho cerpadla, kterej by na lancii mohl prekazet. Zatim nevim jestli by sel odpreparovat.. Kdyz ne, tak udelam nejakej novej plechovej
Dneska mozna skusim ostatni drzaky, ale v tom bych problem nevidel, ty se jsou z plechu, tak se kdyztak svari jiny.