palubní voltmetr

Více
16 roků 7 měsíců zpět #1 od Charles
palubní voltmetr vytvořil uživatel Charles
ahoj všem,
tak jsem si v sobotu dodělal do auta palubní analogovej voltmetr, je takovej starší, ale zatím stačí než mi příjdou ty co mám asi 5 měsíců objednaný na netu :x konečně vidim co se děje s napětím...když startuju je vidět jak to padá někam k 10V, pak to vyleze na těch 14V a když se zapnou světla tak to je kolem těch 13-13,5V...dál se nedivim, že mi bliká palubka když zapnu směrovky :? protože to se ta ručička může ulítat jak skáče to padá taky pěkně dolů, když se rozsvítěj všechny ty žárovky
:P
Obrázek následuje

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #2 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: palubní voltmetr

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
16 roků 7 měsíců zpět #3 od Jenda
Odpověděl Jenda pro téma Re: palubní voltmetr
Hmmmmm,dobrá věc,taky o něm přemýšlím.

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #4 od TDGT
Odpověděl TDGT pro téma Re: palubní voltmetr
no ja koupil na netu takovej vicefunkcni pristroj je tam voltmetr,venkovni + vnitrni teplota a hodiny a navic je krasne modre podsviceny, vecicka :lol:

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
16 roků 7 měsíců zpět #5 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: palubní voltmetr

no ja koupil na netu takovej vicefunkcni pristroj je tam voltmetr,venkovni + vnitrni teplota a hodiny a navic je krasne modre podsviceny, vecicka :lol:

Digitální? Je to podsvícený když zapneš světla, nebo to se rozsvěcí ručně, na pár vteřin? www.darky.bezpol.cz/autoteplomer-p-116.html Je to on? líbí se mi taky. A kam jsi dal čidlo teploty?

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #6 od Funman
Odpověděl Funman pro téma Re: palubní voltmetr

Digitální? Je to podsvícený když zapneš světla, nebo to se rozsvěcí ručně, na pár vteřin? www.darky.bezpol.cz/autoteplomer-p-116.html Je to on? líbí se mi taky. A kam jsi dal čidlo teploty?

Tak já mám v autě úplně ten stejný. Měl by začít měřit (rozsvítit se) při zapnutí zapalování (přivedení napětí do autozapalovače). Já ho mám řešený ale tak, že jsem dal pryč ten konektor a zapojil ho přes vypínač. Takže ho můžu kdykoli zapnout nebo vypnout. No a to čidlo teploty mám umístěné před levým předním kolem.
Jo má ale jednu nevýhodu. Když ho zapneš, tak lechce píská, to kvůli tomu modrému podsvícení. Ale pokud máš puštěný music, tak to není slyšet. :-)

Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522

Více
16 roků 7 měsíců zpět #7 od stiglitz
Ale chci se zeptat jestli to svítí trvale, asi jo. Ne?

stiglitz.
/////

Více
16 roků 7 měsíců zpět #8 od drto
Odpověděl drto pro téma Re: palubní voltmetr

Ale chci se zeptat jestli to svítí trvale, asi jo. Ne?

nesvieti trvalo. kolega ho ma vo felicii a moze si ho zapnut kedy chce. ale ako tui uz bolo spomenute dost piska ked svieti :wink:
pocul som ho na vlastne usi :D

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Více
16 roků 7 měsíců zpět #9 od TDGT
cidlo mam vedeny kolem toho celniho skla az skoro k predni masce,jinak me to podsviceni sviti porad,a stim piskanim ,trosku to piska to je pravda ale nic hroznyho mam ho v aute asi pul roku a ani o nem uz nevim,je to fakt paradni vecicka a navic jednoduchy zapojeni

Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
16 roků 7 měsíců zpět #10 od stiglitz
Aspoň z auta utečou myši.

stiglitz.
/////

Více
16 roků 7 měsíců zpět #11 od TDGT
:lol: :lol: :lol: jj dyz uz tak aspon na ty mysi

Více
16 roků 7 měsíců zpět #12 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: palubní voltmetr
tak mě to nepíská, a jsem s tim zatim spokojenej, myslim si že ten digitální neukáže ty náhlé výchylky napětí jak tenhle ;)

Více
16 roků 7 měsíců zpět #13 od TDGT
no tak stim bych nesouhlasil me to ukazuje kazdou mensi vychylku, navic u naftaka je to dobre poznat hlavne pred zhavenim a po zhaveni,pri svetlech a podobne ale souhlasim ze analo ukazuje taky tak,mel sem ho v 1.6ce Tipku

Více
16 roků 7 měsíců zpět #14 od Funman
Odpověděl Funman pro téma Re: palubní voltmetr

cidlo mam vedeny kolem toho celniho skla az skoro k predni masce,jinak me to podsviceni sviti porad,a stim piskanim ,trosku to piska to je pravda ale nic hroznyho mam ho v aute asi pul roku a ani o nem uz nevim,je to fakt paradni vecicka a navic jednoduchy zapojeni

Jojo. Na to pískání si člověk za chvíli zvykne... A jak jsem už psal, pustíš hudbu a neslyšíš ho... :-)

Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522

Více
16 roků 7 měsíců zpět #15 od drto
Odpověděl drto pro téma Re: palubní voltmetr
ja tam mam nieco taketo:
www.fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=5034
je to podsvietene len ked to strcim do zapalovaca inak je to zhasnute. merie to vonkajsiu a vnutornu teplotu a napätie na aute. je to podsvietene ako kedysi boli starsie mobili takou tou zeleno - zltou farbou A NEPISKA :lol: :lol:

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Vygenerováno za 0.537 sekund