palubní voltmetr

Více
16 roků 7 měsíců zpět #16 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: palubní voltmetr
Já nevím jak tyto digitální, ale vím že co měl známej v autě digi voltmetr, tak mu to třeba neukázalo když zapnul směrovky, protože ta hodnota se musela ustálit aspoň na vteřinu bay ji to ukázalo, ale když jsem mu to napojil na analogovej klasickej měřák, tak ručička taky běhala :)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #17 od Charles
jo zapomněl jsem podotknout, že funkce kastlíku je zachována ;) normálně to mohu odklopit (ale mám to ulomené) a použít zapalovač, jen jsem vyhodil popelníček, jsem nekuřák, tak jsem ho měl stejně prázdnej nevyužitej :)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

• vilímek petr
16 roků 7 měsíců zpět #18 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: palubní voltmetr
Zdarec,Drto mám to samé co ty a paradní věc.Charlesi jak si zapojil a kam ten anolog voltmetr?

Více
16 roků 7 měsíců zpět #19 od pardal5
Odpověděl pardal5 pro téma Re: palubní voltmetr
TDTG:copak to stálo a kde na netu jsi to sehnal,dík

tipo 1.9 td 1992 59 kw

Více
16 roků 7 měsíců zpět #20 od peto12
Odpověděl peto12 pro téma Re: palubní voltmetr
Aj ja mám ten digitálny.Tiež to trochu píska. Napojil som si to tak že keď zvrtnem klúčik tak to začne ísť.

Tempra 1,9 TD 66 kw SX r.v 1990 155000 km.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #21 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma voltmetr
super mám taky takový podobný někde doma,tak bych ho tam prdnul. na jaké káble jsi ho zapojil?

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 7 měsíců zpět #22 od peto12
Ten môj teplomer z voltmetrom má origo koncovku do autozapalovača. Tak som kúpil asi v Tescu už sa presne nepamätám tú zásuvku autozapalovača. A tú som pripojil v spínacej skrinke na svorku číslo 15. Na tej ide prúd až po zvrtnutí klúčika. No a ešte som to pravdaže ukostril niekde pod volantom kde mám aj tu zásuvku.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #23 od Charles
Normálně jsem na něj napojil kostru a živej, zjistil jsme si, kterej kabel je živej po zapnutí klíčku a na něj jsem to napojil ;) nic na tom není a podsvícení jsem napojil na podsvícení ostatního

Více
16 roků 7 měsíců zpět #24 od Funman
Odpověděl Funman pro téma Re: palubní voltmetr

ja tam mam nieco taketo:
www.fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=5034
je to podsvietene len ked to strcim do zapalovaca inak je to zhasnute. merie to vonkajsiu a vnutornu teplotu a napätie na aute. je to podsvietene ako kedysi boli starsie mobili takou tou zeleno - zltou farbou A NEPISKA :lol: :lol:

Ony pískají jenom ty s modrým LED podsvícením. S ostatníma barvama nepískají, ale nevzpomenu si už proč...

Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522

Více
16 roků 6 měsíců zpět #25 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: palubní voltmetr
Nedá se to odrušit? To pískání? Na nějakým fóru felicia clubu si na to stěžovali taky. Je ten pískot silnej? Když mě se tak líbí.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #26 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: palubní voltmetr
Ono to asi bude typem toho podsviceni.U toho modreho to asi nebude LED podsviceni,ale bude to podsvicene folii a ta potrebuje pro svoji cinnost napeti od 170V az po 750V podle typu nepletuli se.Takze to co piska je menic.Nevidel jsem tento teplomer ale pripada mi to jako nejpravdepodobnejsi moznost.
Radek

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #27 od Charles
chlapi, nevíte kde se dají za rozumnou cenu koupit přídavné palubní budíky ? Hlavně sháním ampérmetr a vakuummetr... já jsem je měl objednané na netu z autodoplnky.cz ale tam mi to po 5ti měsících stornovali :cry: protože něvědí kdy budou na skladě a kdyžtak si je mám objednat znovu, ale nějak se mi nechce čekat :(

Více
16 roků 6 měsíců zpět #28 od peto12

chlapi, nevíte kde se dají za rozumnou cenu koupit přídavné palubní budíky ? Hlavně sháním ampérmetr a vakuummetr... já jsem je měl objednané na netu z autodoplnky.cz ale tam mi to po 5ti měsících stornovali :cry: protože něvědí kdy budou na skladě a kdyžtak si je mám objednat znovu, ale nějak se mi nechce čekat :(

mám tu pre teba jeden internetový zásielkový obchod. Len neviem či je to za rozumnú cenu :roll: :roll: :roll: . Posú ď to ty.

www.conrad-sk.com

Ja mám z tade ten digi voltmeter aj s teplomerom.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #29 od Charles
No ceny i ujdou, ale nemaj vakuummetr a hlavně poštovné a dobírka do ČR by byla asi dosti drahá :?

Více
16 roků 6 měsíců zpět #30 od Funman
Odpověděl Funman pro téma Re: palubní voltmetr

No ceny i ujdou, ale nemaj vakuummetr a hlavně poštovné a dobírka do ČR by byla asi dosti drahá :?

No tak zkus www.conrad.cz

Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522

Vygenerováno za 0.511 sekund